Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης ξαναδίκασε αλύπητα! - «Ένας άνθρωπος που τον αγαπάνε όλοι, είναι… ύποπτος»

Ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης ξαναχτυπά για Αρναούτογλου, Μουτσινά, Λιάγκα, Kανάκη, Κουτσελίνη, Μαλέσκου, Σεφερλή, Μπισμπίκη, Βανδή

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Απάντηση στις δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου έδωσε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης στην κάμερα του #HappyDay και στον δημοσιογράφο Γιώργο Γιαννούλια.

Ο γνωστός κριτικός δήλωσε συγκεκριμένα: «Με ρώτησαν και τα είπα. Δεν είμαι υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων. Τι προηγούμενα να υπάρχουν αφού δεν τον έχω δει ποτέ από κοντά. Εγώ για τη δουλειά του μίλησα, εκείνος είπε αυτά που είπε, κρίμα κιόλας. Στενοχωρήθηκα, όχι γι’ αυτά που είπε αλλά γιατί έχει προσπαθήσει τόσα χρόνια για να φαίνεται το καλό παιδί της ελληνικής τηλεόρασης και μόνο με τη φρασεολογία του. Η εικόνα του πήγε περίπατο. Ένα καλό παιδί δεν χρησιμοποιεί τέτοιες λέξεις».

Στη συνέχεια ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Όποιος μεγαλώνει, δεν γίνεται γαλαντόμος. Γαλαντόμοι είναι οι νέοι. Μεγαλώνοντας ή γίνεσαι σοφός ή γίνεσαι ανόητος. Προσπαθώ όσο γίνεται να μην γίνω το δεύτερο, το πρώτο είναι πολύ δύσκολο. Είναι προφανές ότι ο κ. Αρναούτογλου διαθέτει ψυχαναλυτικές και ψυχιατρικές γνώσεις, καθώς και κάποια ιδιαίτερα στοιχεία μέσα του και μπορεί να καταλάβει πώς είναι η ψυχή κάποιου. Δεν ξέρω αν είμαι καλόψυχος ή κακόψυχος. Ρωτήστε τη μητέρα ή τους φίλους μου. Πάντως για τη δουλειά μου δεν μίλησε. Εγώ μίλησα για τη δουλειά του».

«Θεωρώ ότι μου απάντησε επί προσωπικού γιατί ίσως να είναι καλόψυχος και του αρέσει να αντιμετωπίζει τους ανθρώπους με μία βαθιά καλοσύνη. Οι άνθρωποι για τους οποίους λένε οι πάντες καλά λόγια είναι ύποπτοι. Μου το έχει μάθει ο Μάνος Χατζιδάκις».

Το θέμα προκάλεσε ποικίλα σχόλια στο #HappyDay, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να αναφέρει αρχικά:

«Μιλώντας για την ψυχική του κατάσταση νομίζω ότι εκεί ο Γρηγόρης κάπου λίγο το έχασε. Θαυμάζω από τη μία που δεν αφήνει τίποτα αναπάντητο όταν θεωρεί ότι θίγεται, αλλά νομίζω ότι στην απάντησή του έχασε λίγο το μέτρο και αδίκησε και τον εαυτό του. Όταν μπήκε στη διαδικασία να τον χαρακτηρίσει κακόψυχο, τελικά βρέθηκε ο ίδιος σε θέση να μιλά κακοποιητικά για τον Ιάσονα».

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Παπανώτας, αρκετά πιο αιχμηρός, είπε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Ασχολήθηκε με μια δουλειά, η οποία δεν ήταν η δουλειά του, νομίζω ήταν υδραυλικός και βρέθηκε στον χώρο της showbiz. Είχε την καλοσύνη του απλού λαϊκού παιδιού. Μετά όμως, όταν ανέβηκε πολύ στην ιεραρχία, έπαθε αυτό που παθαίνουν οι τηλεοπτικοί αστέρες και τα έχασε ο Γρηγόρης. Επειδή το προφίλ του, ευρέως διαδίδεται ότι είναι το καλό παιδί της ελληνικής τηλεόρασης, έχει πάρει και το καλοσυνόμετρο, το μπήγει όπου βρει και μετράει την καλοσύνη.

Ρε συ Γρηγόρη, ειλικρινά, όποιος έχει άποψη δε σημαίνει ότι είναι κακός άνθρωπος… Η έλλειψη παιδείας σε οδηγεί σε λάθος διατυπώσεις, σε γενικεύσεις χαζές και επειδή ο Ιάσονας είχε μια άποψη… είναι κακόψυχος. Αυτά τα λέει ένας άνθρωπος χωρίς παιδεία».

Κλείνοντας το θέμα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα έπρεπε να έχει αποδεχθεί ότι δεν αρέσουμε σε όλους. Έτσι είναι η ζωή και γι’ αυτό υπάρχει και το τηλεκοντρόλ».

Συνέντευξη παραχώρησε και στην εκπομπή #MegaΚαλημέρα. Ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης μιλώντας στην Άννα Ζηρδέλη αρχικά σχολίασε την ελληνική τηλεόραση.

«H ελληνική τηλεόραση είναι από τις καλύτερες του κόσμου γιατί έχει πολλά πράγματα να δεις. Κάποια ριάλιτι προσπαθούν να ξεχωρίσουν γιατί στη συνέχεια γίνεσαι επαγγελματίας μάγειρας ή μοντέλο. Είναι κακό πρότυπο για μια κοινωνία κάποιοι κάνουν τους μπέμπηδες με αθλοπαιδίες ή κλείνονται σε ένα σπίτι να βρουν άντρα και ξεκατινιάζονται».

«Η Ζήνα Κουτσελίνη δεν είναι πρότυπο για μια κοινωνία»

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην εκπομπή της Ζήνα Κουτσελίνη, την Ιωάννα Μαλέσκου και τον Μάρκο Σεφερλή:«Δεν υπάρχουν κακά είδη εκπομπών αλλά αποτυχημένα κομμάτια σε κάθε είδος εκπομπής. Η Ζήνα Κουτσελίνη δεν είναι πρότυπο για μια κοινωνία. Είναι εκπομπές που ”μυρίζουν” αίμα και τρέχουν. Δεν μου λείπει τίποτα τηλεοπτικά… ούτε η Ιωάννα Μαλέσκου. Εφόσον ο Μ. Σεφερλής έχει υπογράψει με τον Σκάϊ καλά κάνει και το ανακοινώνει, του κάνει και διαφήμιση».

Ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον Νίκο Μουτσινά και Γιώργο Λιάγκα

«Δεν μπορώ να βλέπω το Νίκο Μουτσινά να κρίνει ανθρώπους… δεν διαθέτει το ειδικό βάρος για να είναι ο κριτής ολόκληρης της κοινωνίας. Η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά δεν αποπνέει νέα τηλεόραση, ούτε αυθεντικό χιούμορ αλλά εξυπνακισμό. Οι ”Ράδιο Αρβύλα” μου αρέσουν πάρα πολύ, αλλά δεν γελάω ποτέ με το χιούμορ τους» σχολίασε για τον Νίκο Μουτσινά.

Στην συνέχεια μίλησε για τον Γιώργο Λιάγκα κι είπε: «Ο Γ. Λιάγκας μπορεί να κάνει ενημέρωση και ψυχαγωγία. Έχει επιθετικότητα στην τηλεόραση, στη ζωή του είναι πολύ ευγενικός. Αυτό που βγάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν μου αρέσει καθόλου. Ένας άνθρωπος που τον αγαπάνε όλοι, είναι… ύποπτος. Είναι ένα αρνητικό πρότυπο απέναντι σε μια κοινωνία και στη νεότερη γενιά».

«Δεν είναι έρωτας του Μπισμπίκη με την Δέσποινα… είναι επίδειξη»

Κλείνοντας ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης μίλησε για την σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη: «Δεν είναι έρωτας του Μπισμπίκη με την Δέσποινα… είναι επίδειξη. Όταν είσαι πραγματικά ερωτευμένος δεν το δείχνεις μπροστά στις κάμερες. Δεν μου αρέσει αυτό που γίνεται με την Δέσποινα και τον Μπισμπίκη. Δεν μπορώ να τους κρίνω, αλλά μπορώ να σχολιάσω την 2η ευκαιρία που είπε η Δέσποινα. Η δεύτερη ευκαιρία δείχνει όλο το θέμα πού στηρίζεται και πού οδηγείται. Εκτιμώ πολύ την Δέσποινα Βανδή ως άνθρωπο».

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!