Ο Λούκας Γιώρκας όρισε ημερομηνία γάμου: «Μακάρι αυτό το χαρμόσυνο γεγονός να κρατήσει»

Λούκας Γιώρκας: «Η μαγεία είναι, όταν δύο πολύ διαφορετικοί άνθρωποι λόγω της κένωσης του εγώ, επικοινωνούν. Δύο ετερώνυμα έλκονται πολύ όμορφα. Προσπαθώ σκληρά να πατήσω τον εγωισμό μου, γιατί είναι μεγάλος»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σε μια από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής του βρίσκεται ο Λούκας Γιώρκας, καθώς μαζί με τη σύντροφό του Βασιλική Σαλαμπάση κάνουν όνειρα για το κοινό τους μέλλον!

Η σχέση του τραγουδιστή με την 28χρονη δικηγόρο μετρά σχεδόν τρία χρόνια και όπως όλα δείχνουν, δε θα αργήσει να περάσει στο επόμενο στάδιο αφού επιθυμία του ζευγαριού είναι να δημιουργήσει μαζί μια όμορφη οικογένεια.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Με αγάπη, Χριστιάνα», ο Λούκας Γιώρκας αποκάλυψε ότι έχουν ήδη βρει ημερομηνία γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του!

«Έχει μπει η ημερομηνία γάμου. Μακάρι αυτό το χαρμόσυνο γεγονός να κρατήσει. Εκεί δεν θα κάνουμε ζωντανή σύνδεση θα περάσει μπαούλο να δοθούν τα κινητά. Πλάκα κάνω. Όπως είπα και στην άλλη συνέντευξη μου στην Ελλάδα δεν κρύβομαι. Ποτέ δεν κρύφτηκα. Αλλά ούτε και θα βγω να το φωνάξω. Θα κάνω όπως κάνουν και οι άλλοι άνθρωποι.

Από κάθε άνθρωπο παίρνεις πολύ διαφορετικά πράγματα. Ίσως αν συναντιόμασταν νωρίτερα να μην έκανα αυτή την επιλογή. Γιατί εγώ δεν θα ήμουνα έτοιμος να την κάνω. Αυτό που βιώνω τώρα είναι η γαλήνη και ηρεμία που μου παρέχει σαν σχέση και σαν πορεία. Είναι ο σεβασμός στην ελευθερία του άλλου και απ’ τις δύο πλευρές και ο σεβασμός γενικά, αλλά ηρεμία όχι με την έννοια του φλάτ. Είμαστε πολύ διαφορετικοί, ναι, αλλά η μαγεία είναι, όταν δύο πολύ διαφορετικοί άνθρωποι λόγω της κένωσης του εγώ, επικοινωνούν. Δύο ετερώνυμα έλκονται πολύ όμορφα. Προσπαθώ σκληρά να πατήσω τον εγωισμό μου, γιατί είναι μεγάλος.

Έχω την ευκαιρία να αναγνωρίσω τους ενθουσιασμούς λόγω της διαφοράς στην ηλικία μας, είμαι λίγο ηλικιωμένος. Εγώ κάνω πίσω μπορεί να είναι και λόγω εμπειρίας, όταν όμως είναι κάτι που διεκδικώ, εκεί είμαι κάθετος»

Δειτε Επισης

Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μήλιου, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Μπαράζ τοποθετήσεων του Δημήτρη Παπανώτα, μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του