Το ξέσπασμα της Ρίας, ο γάμος του Ηλία, η αμηχανία Μάριου-Ελευθερίας, ο Πύρρος Δήμας & η Βαλαβάνη

#SurvivorGR: H δημοπρασία φαγητού, η μάχη για την επικοινωνία και τα Tweets

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η 12η εβδομάδα στο #SurvivorGR All Star πλησιάζει προς το τέλος με τους Μπλε επιτέλους να... γεύονται τη χαρά της νίκης και το έπαθλο επικοινωνίας μετά από ένα σερι τριών ηττών στα αγωνίσματα ασυλίας που έφερε στον τάκο τους Ελευθερία Ελευθερίου, Σπύρο Μαρτίκα, Νικόλα Αγόρου και τελευταία την Ελένη Χαμπέρη.

Η 28χρονη γυμνάστρια έδειξε συμβιβασμένη με την υποψηφιότητα της δηλώνοντας πως οι επιλογές ήταν περιορισμένες λόγω και της σύνθεσης της νέας ομάδας, αλλά και της αποβολής των Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη. «Η κόκκινη ομάδα το είδε ως κάτι παρανοϊκό, δεν είναι για εμένα γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο. Όποιος και να έβγαινε θα ήταν άδικο, γιατί τα άτομα που έχουν μείνει είναι άτομα που η ομάδα τα χρειάζεται», είπε η Ελένη στην κάμερα.

Από την άλλη οι Κόκκινοι τα είχαν με τον Σπύρο Μαρτίκα και τα όσα είπε στο συμβούλιο του νησιού και την... επίθεση του στον Ηλία Μπόγδανο επειδή είπε την ψηφοφορία παρανοϊκή.

«Ο Σπύρος Μαρτίκας είχε μαγειρέψει την ψηφοφορία πριν από τρεις εβδομάδες και τώρα προσπαθεί να πείσει ότι η Στέλλα είναι η πιο αδύναμη παίκτρια. Όπου φυσάει ο άνεμος είναι», είπε ο Σάκης Κατσούλης.

«Για να μην είμαι άδικος, όταν χάνεις τρεις ασυλίες είναι πάρα πολύ δύσκολο. Οπότε καταλαβαίνω την αντίδραση του Μαρτίκα αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ψήφιζα τη Στέλλα», ανέφερε στη συνέχεια ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος δήλωσε κουρασμένος από τη συμπεριφορά του Μαρτίκα.

Ενοχλημένη ήταν και η Ρία Κολοβού, όχι όμως με τα όσα είπε ο Μαρτίκας, αλλά όσα είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή περί πολλών ευκαιριών στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

Η παίκτρια της νέας μπλε ομάδες τόνισε στους συμπαίκτες της, Νικόλα Αγόρου και Στέλλα Ανδρεάδου πως νιώθει ότι θα τρελαθεί γιατί δεν αντέχει την αδικία.

«Η αλήθεια είναι ότι με την Σταυρούλα δεν έχω έρθει κοντά, δεν ξέρω και πάρα πολύ καλά τι άνθρωπος είναι. Θεωρώ ότι πολλές φορές οι τοποθετήσεις της δεν στέκουν. Η Ρία είναι ο πιο εύκολος στόχος εδώ μέσα γιατί η Ρία είναι η κοπέλα που… «τι σχέση έχει με το Survivor» και καλώς ή κακώς κάπως έτσι είναι τα πράγματα! Ασχολούμαι με την μόδα οπότε, επειδή δεν είμαι αθλήτρια, όσες νίκες και να φέρω και ότι και να δώσω δεν θα ανταμειφθεί ποτέ. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που με υποστηρίζουν και εμένα μου αρκεί που το βλέπω στα μάτια τους. Το να το δει όλη η ομάδα δεν με ενδιαφέρει. Η Σταυρούλα είναι από τους παίκτες που δεν θα το δει ποτέ» ανέφερε η 34χρονη επιχειρηματίας.

Στο στίβο μάχης για το έπαθλο επικοινωνίας οι Μπλε μπήκαν αποφασισμένοι να ρεφάρουν τις τρεις σερί ήττες.

Kατάφεραν με τον Μαρτίκα και την Ελένη να κάνουν το 2-0, όμως οι Κόκκινοι δεν τους άφησαν να ξεφύγουν και μπόρεσαν να τους ισοφαρίσουν σε 4-4.

Από εκείνο το σημείο οι δυο ομάδες πήγαν πόντο-πόντο με τον Ασημακόπουλο να κάνει το 5-4 κόντρα στον έξαλλο Τάκη, την Αφροδίτη να ισοφαρίζει σε 5-5 και τον Βασάλο να δίνει για πρώτη φορά το προβάδισμα στους Κόκκινους με 6-5.

Η Ρια έφερε ξανά το ματς στα ίσια και το έστειλε σε flag race, αφού ο νικητής θα κρινόταν στους 7 πόντους.

Στον τελικό η Ελένη Χαμπέρη και ο Νίκος Μπαρτζης νίκησαν τους Αφροδίτη Σκαφίδα και Στέλιο Χανταμπάκη κάνοντας το 7-6.


Όμως πριν οι Μπλε οδηγηθούν στη σκηνή επικοινωνίας συνάντησαν τον Ατζούν Ιλιτζαλί για μια νέα δημοπρασία φαγητού που είχε και πολλές αποκαλύψεις.

Στην προσπάθεια τους οι παίκτες να συγκεντρώσουν τα χρήματα που θα τους έβαζαν στη δημοπρασία, ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης τους έκανε ερωτήσεις δείχνοντας τους παράλληλα μια λίστα με πόλεις που έπρεπε να απομνημονεύσουν.

Ο Ατζούν προσπάθησε να βγάλει... λαβράκι όταν ήρθε η ώρα του Κωνσταντίνου Βασάλου, ρωτώντας για τη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Μπορεί ορισμένες φήμες να θέλουν το ζευγάρι χωρισμένο, ωστόσο κανένας από δύο μέχρι τώρα δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι τέτοιο.

«Είμαστε πάρα πολύ καλά, την έχω μες την καρδιά μου, εννοείται, αυτό δεν αλλάζει ποτέ. Είναι πολύπλοκο, δεν έχω κάνει καμία δήλωση, θα τις κάνω όλες εδώ στο quiz», είπε φανερά αμήχανος ο Κωνσταντίνος.

Ο Ατζούν επέμενε, από την άλλη και τον ρώταγε «ξέρεις ή δεν ξέρεις αν είστε μαζί;», με εκείνον να εξακολουθεί να απαντά πως είναι περίπλοκο.

Αποκάλυψη έκανε και ο Ηλίας Μπογδάνος, ο οποίος στο παιχνίδι μνήμης με τον Ατζούν μπορεί να μην συγκέντρωσε αρκετά χρήματα έστειλε όμως το μήνυμα του στην Ελλάδα.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την σύντροφό του Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

«Αυτό είναι σίγουρο, αλλιώς δεν θα ήμουν τώρα εδώ. Αν είναι δυνατόν! Και σύντομα κιόλας (σ.σ θα γίνει ο γάμος), είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Σε βλέπει τώρα σίγουρα και θα είναι πολύ χαρούμενη που θα το ακούσει αυτό», του απάντησε ο Τούρκος παραγωγός.

Σε δύσκολη θέση ήρθε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης με τις απανωτές ερωτήσεις για την Ελευθερία Ελευθερίου, οι οποίες συνεχίστηκαν και όταν έπαιξε εκείνη.

«Είμαστε μια χαρά με την Ελευθερία. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι! Είμαστε πάρα πολύ καλά. Προσπαθείς τώρα να με συγχίσεις αλλά δεν θα τα καταφέρεις. Ναι είμαστε κοντά» ανέφερε από πλευράς του ο Μάριος Πρίαμος με τον ίδιο να φαίνεται πως είναι αμήχανος.

«Πολύ καλά απάντησε, του το δίνω! Εντάξει... Είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι. Γενικά στη ζωή μου αυτοσαρκάζεσαι, γιατί πρέπει, για να προχωράς παρακάτω και να μην τα παίρνεις όλα στα σοβαρά. Ο Μάριος είναι ευγενικός μερικές φορές. Θέλει χρόνο για να τον εμπιστευτώ ξανά. Τον εμπιστευόμουν στο παρελθόν, όχι πια», απάντησε με την σειρά της η Ελευθερία.

Όταν ήρθε η σειρά του Σάκη και της Μαριαλένας, ο Ατζούν αποκάλυψε τι συνέβη μεταξύ τους, όταν είχαν έρθει στα casting του προπέρσινου Survivor, που ήταν ακόμα χωρισμένοι και όπως φαίνεται, ο ένας δεν ήθελε καν να βλέπει τον άλλον.

«Προσπαθούσε να πετάξει ο ένας τον άλλον εκτός casting για το Survivor! Τις θυμάμαι εκείνες τις ημέρες, δεν ήθελε ο ένας τον άλλον» είπε ο Τούρκος παραγωγός με τον Σάκη να συμπληρώνει πως το ζευγάρι έχει πει πως άμα δεν υπήρξε το Survivor, τώρα δεν θα ήταν μαζί.

Οι παίκτες των δυο ομάδων διασκέδασαν αρκετά στο παιχνίδι με της δημοπρασίας φαγητού και φυσικά έφαγαν, με τους Ηλία, Κόρο και Σάκη να κάνουν αργότερα τον απολογισμό.

Το επεισόδιο της Τετάρτης ολοκληρώθηκε με τους Μπλε να απολαμβάνουν όσα... λέει το Twitter γι΄ αυτούς.

Δειτε Επισης

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για την πρώτη της ερωτική επαφή: «Μετά από 2,5 εβδομάδες χωρίσαμε»
Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»