Η απάντηση της Χριστοπούλου στον Μπράτη για το «Δεν θα βρούμε top model εδώ μέσα. Δε θα έρθει η Gisele»

Ο Ανδρέας έκανε #Versace και ο Αιμιλιάνο # #DolceGabbana, είναι πραγματικά top models. Αυτή είναι η απάντησή μου σε αυτά που είπε ο Άγγελος»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Καλεσμένος στην εκπομπή #Στούντιο4 βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 28/3 ο Άγγελος Μπράτης. 

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, μεταξύ άλλων μίλησε για τα νούμερα στα ρούχα που σχεδιάζει, ενώ τόνισε πως όσο περισσότερο γυμνάζεις το σώμα σου, τόσο καλύτερα θα πέφτουν τα ρούχα πάνω τους. Ακόμη, ο Άγγελος Μπράτης αναφέρθηκε στην εμπειρία του από το GNTM εξηγώντας τον λόγο που στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων σταμάτησε να είναι το ίδιο αυστηρός.

«Η μόδα είναι μία, η αλήθεια όμως είναι ότι όλα τα σώματα είναι διαφορετικά. Δεν έχω δει ποτέ δύο ίδια σώματα σε δύο μοντέλα. Όλοι οι άνθρωποι έχουν διαφορετικό σώμα, απλά πρέπει να το αποδεχτείς όπως είναι», είπε αρχικά ο Άγγελος Μπράτης.

Και συνέχισε: «Εμένα τα περισσότερα μου ρούχα δεν έχουν νούμερα και παίρνουν το σχήμα του σώματός σου. Πρέπει να προσέχεις το σώμα σου, όσο πιο ωραίο σώμα έχεις, τόσο πιο καλά θα πέφτουν και τα ρούχα πάνω σου.

Είναι πολύ απλό, ο κορσές είναι το ίδιο σου το σώμα. Εγώ ράβω τα ρούχα πάνω στις πελάτισσές μου. Έχω πει πολλές φορές όχι σε πελάτισσές μου που δεν μου άρεσε πάνω τους το ρούχο.  Αλλά πάντα έχω και άλλη επιλογή».

«Καλά δεν τα πήγα στο #GNTMgr; Από αυτά που μου λέει ο κόσμος έξω, πρέπει να τα πήγα πολύ καλά. Την πρώτη χρονιά ήμουν αυστηρός. Μετά κατάλαβα ότι δε θα έρθουν μοντέλα. Την πρώτη χρονιά πήγα και είπα να είμαι αυστηρός μπας και έρθει καμία σοβαρή.

Είδα ότι δεν πρόκειται και λέω, ¨τι αγχώνεσαι; Δε θα βρούμε top model εδώ μέσα”. Μου είπαν ότι θα γίνεται χαμός αλλά μετά είδα ότι τζαμπα ταλαιπωρούμε. Από ένα σημείο και μετά το παίρνεις απόφαση, λες εντάξει, δε θα έρθει η Gisele και σήμερα» είπε ο Άγγελος Μπράτης για τον λόγο που σταμάτησε να είναι αυστηρός στο #GNTMgr.

Την αντίθετη δική της άποψη με όσα ανέφερε χθες στο “Στούντιο 4” ο Άγγελος Μπράτης για το #GNTMgr και τα μοντέλα που τελικά δεν είδε ποτέ να παίρνουν μέρος σε αυτό, εξέφρασε η Έλενα Χριστοπούλου μέσα από την εκπομπή #PrwinoMas

Η Έλενα Χριστοπούλου, ωστόσο, φαίνεται πως έχει αντίθετη άποψη αφού όπως είπε πολλά από τα αγόρια που συμμετείχαν στο ριάλιτι μοντέλων κάνουν καριέρα στο εξωτερικό.

«Ναι, εντάξει το καταλάβαμε ποικιλοτρόπως αυτό που είπε ο Άγγελος. Συζητήθηκε και πάρα πολύ. Εγώ το βλέπω σαν ένα χιούμορ της στιγμής και αμηχανία γιατί δεν ήξερε τι να απαντήσει. Βλέπω τα πράγματα μισογεμάτα, δε θέλω να τα δω μισοάδεια στη συγκεκριμένη περίπτωση. Την πρώτη σεζόν, ο Άγγελος, που ήμασταν μαζί, ήταν ένας άνθρωπος πολύ φοβισμένος και άπειρος, όπως κι εγώ, είχαμε σταθεί πολύ νηπιακά σε όλο αυτό. Είχε αμηχανία γι’ αυτό που έκανε μπροστά στην κάμερα…

Εμένα αυτή είναι η δική μου εμπειρία. Υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά που έχουν κάνει κάτι. Εκτός από τα περσινά που εγώ δεν ξέρω. Μέσα από το #GNTMgr, τα αγόρια συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή φιγουράρουν σε πολύ μεγάλες δουλειές στο εξωτερικό. Τα αγόρια πάνε πολύ δυνατά στο εξωτερικό και πραγματικά είναι top models. Αυτή είναι η απάντησή μου σε αυτά που είπε ο Άγγελος» είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Δειτε Επισης

Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - H epic Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»