Σάκης Αρσενίου: «Είμαι κάθετος, παλαιών αρχών, θέλω η γυναίκα μου να μαγειρεύει, να σιδερώνει & να με φροντίζει»

Λίγες μέρες αφού απέκτησε το πρώτο του παιδί, ο Σάκης Αρσενίου προχώρησε σε μερικές δηλώσεις - Η σύζυγός του παίρνει θέση

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο τραγουδιστής μίλησε στο #MEGAΚαλημέρα για τον ερχομό του παιδιού του, ενώ επισήμανε και ότι είναι «παλαιών αρχών», περιγράφοντας όλα όσα έψαχνε σε μία γυναίκα και τα βρήκε στη δική του, Λαμπρινή Πλεύρη.

Σχετικά με αυτό, είπε: «Είμαι κάθετος στο ότι μια γυναίκα θα πρέπει να ξέρει να μαγειρεύει και να κάνει δουλειές. Είμαι παλαιών αρχών, τα έχω βρει και με τη Λαμπρινή αυτά, θέλω η γυναίκα μου και να ξέρει να μαγειρεύει και να σιδερώνει και να κάνει δουλειές και να φροντίζει τον άντρα της με το παιδί της. Τα πάντα, ασχέτως αν έχει βοήθεια. Με έχουν φλερτάρει μπροστά της, όπως και εκείνη, ακόμα και όταν ήταν έγκυος, αντέδρασα όπως έπρεπε».

Όσο για τη γέννηση του γιου του, αποκάλυψε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη γέννηση του γιου μου. Όλα πήγαν καλά, γεννήσαμε φυσιολογικά. Καινούργια ζωή, πρωτόγνωρο συναίσθημα αλλά, όποιος δεν το έχει ζήσει δε μπορεί να καταλάβει. Η Φωτεινή είναι πραγματικά καλή μάνα. Είναι και μικρή σε ηλικία, με άγχωνε αυτό για το πως θα το χειριστεί αλλά μπράβο της, της δίνω τα εύσημα, είναι σούπερ μαμά. Όταν την είδα, δεν ένιωσα ότι είναι η γυναίκα που θέλω να παντρευτώ και να κάνω μαζί της παιδί, της το έχω πει κιόλας. Η πρώτη μας συνάντηση σε καμία περίπτωση δε περίμενα ότι θα καταλήξει σε οικογένεια. Το λέγαμε και προχθές αυτό, και γελούσαμε. Ο μικρός μοιάζει στον πατέρα μου. Θα του δώσουμε και το όνομά του, Κωνσταντίνος. Θα είναι διπλό το όνομα, Κωνσταντίνος – Εφραίμ. Θα κάνουμε γαμοβάφτιση του χρόνου αλλά δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα το που και πως» είπε ο Σάκης Αρσενίου.

Για τη συγκεκριμένη δήλωση ωστόσο, θέλησε να πάρει θέση σήμερα η σύζυγός του Λαμπρινή Πλεύρη μέσα από την εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα“. Συγκεκριμένα, η Λαμπρινή Πλεύρη επικοινώνησε με την εκπομπή και ανέφερε:

«Δε με βάζει με το ζόρι ο Σάκης να κάνω δουλειές, μου αρέσει να τον περιποιούμαι. Τα είχαμε συμφωνήσει από την αρχή αυτά. Μου είχε πει από την αρχή, θέλω να ξέρεις να μαγειρεύεις, να με προσέχεις, να ξέρεις να κάνεις δουλειές, θα σου έχω βοήθεια απλά θέλω να ξέρεις να τα κάνεις και μόνη σου. Ανεξάρτητα από το αν έχω βοήθεια. Εμένα μου αρέσει να τον προσέχω» εξήγηση η σύζυγος του Σάκη Αρσενίου που πριν λίγο καιρό έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»