Πλήρης αποδόμηση του #SurvivorGR - Bίντεο ντοκουμέντο με την παραγωγή να μοιράζει φαγητό πριν το συμβούλιο

#SurvivorGR: Ερώτηση «βόμβα» του Ατζούν στον Μάριο Πρίαμο για τη σχέση του με την Ελευθερία - Νικολέτα: «Ξεπουλιούνται για μια εβδομάδα, είναι πολλά τα λεφτά» - Tο «καρφί» της Βρισηίδας μετά τον εκρηκτικό διάλογο με τον Σοϊλέδη - Τριαντάφυλλος: «Λες πολλά Βασάλο κι είσαι ο νούμερο ένα τηλεφωνάκιας - Ο Χάρης Γιακουμάτος ξεμπροστιάζει τον Μαρτίκα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο από τα παρασκήνια του #SurvivorGR All Star το οποίο ανέβηκε στα social media με πρόσωπο της παραγωγής να ταΐζει τους παίκτες πριν από το συμβούλιο του νησιού.

Πρόκειται για ένα βίντεο ντοκουμέντο με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Γιώργο Κόρομι, τον Κώστα Παπαδόπουλο, τον Παύλο Γαλακτερό και την Ελένη Χαμπέρη.

Περισσότερα αποκάλυψε η εκπομπή #SuperΚατερίνα: «Πριν από το συμβούλιο τρώνε ρύζι σκέτο. Εδώ στο βίντεο επειδή το παιχνίδι είναι πλέον στους 4,5 μήνες πριν την ένωση τους έχουν βάλει και κάτι πίτες με κοτόπουλο στήθος».

«Τρώνε πριν το συμβούλιο γιατί πρέπει να είναι καθαρό το μυαλό τους, να μην σκέφτονται την πείνα για να κάνουν ριάλιτι», αποκάλυψε η Έλενα Πολυκάρπου για τους παίκτες του Survivor.

O Ατζούν Ιλιτζαλί θα εμφανιστεί στο #SurvivorGR all star μετά την αποβολή του Γιωρίκα Πιλίδη και του Ηλία Γκότση.

Ο Τούρκος παραγωγός θα παίξει με τους διαγωνιζόμενους το παιχνίδι μνήμης που θα τους δώσει χρήματα, ενώ θα ακολουθήσει και ο πλειστηριασμός που περιλαμβάνει έπαθλα φαγητού.

Ο Ατζούν που ξέρει όσο κανείς άλλος καλά το παιχνίδι κάνει μία ερώτηση «βόμβα» στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Και ενώ αρχικά «παγώνει» ο παίκτης στη συνέχεια απαντά «είμαστε μια χαρά» με την Ελευθερία Ελευθερίου να χαμογελά πονηρά.

Και συνεχίζει ο Ατζούν να τον ρωτά τί είδους κορίτσι είναι η Ελευθερία και εάν είναι ζηλιάρα .

Τότε ο Μάριος παραδέχεται πως μερικές φορές είναι ζηλιάρα, αλλά γενικά είναι ευγενική και χαλαρή.

Μπορεί ο Τριαντάφυλλος να μην ταξίδεψε τελικά μέχρι τον Άγιο Δομίνικο ωστόσο σχολιάζει το καθετί που γίνεται στο παιχνίδι μέσα από τα social media.

Αυτή τη φορά, ο γνωστός τραγουδιστής έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μέσω αυτής στράφηκε κατά του Κωνσταντίνου Βασάλου.

O ίδιος προχώρησε σε αυτό το Story μια μέρα την αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη από το reality επιβίωσης.

Η ανάρτηση του Τριαντάφυλλου

«Ερώτηση κρίσεως, γιατί όλοι δεν έχουν χάσει κιλά εκεί μέσα εκτός από τον Τάκη Καραγκούνια; Γιατί όλοι φουσκοτούληδες εκτός από τον Τάκη; Όταν ο Τάκης δέχθηκε επίθεση από όλους που ήξεραν πράγματα; Ο Βάσαλος γιατί απορεί αφού έχει τηλεφωνάκι εκεί μέσα; Γιατί η παραγωγή κάποιους τους βοηθάει; Βασάλο, λες πολλά και είσαι ο νούμερο ένα τηλεφωνάκιας εκεί!!! Τώρα εσείς βγάλτε τον νικητή.

Εάν είμαστε δίκαιοι βγάλτε νικητή! Βασάλο, γιατί σε μία ημέρα άλλαξες στάση απέναντι στον Τάκη; Ελλάδα, Κύπρος, δικός σας ο νικητής, βγάλτε τον απλά και λαϊκά» έγραψε χαρακτηριστικά  ο Τριαντάφυλλος τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τις τελευταίες εξελίξεις στο παιχνίδι επιβίωσης.

230328222056_Χωρίς-τίτλο

Σε μία αινιγματική ανάρτηση προχώρησε η Βρισηίδα Ανδριώτου, λίγες ώρες μετά τον εκρηκτικό διάλογο που είχε με τον Άρη Σοϊλέδη.

Η πρώην παίκτρια, χωρίς να αναφέρει ονόματα, δημοσίευσε ένα μήνυμα, στο οποίο έκανε λόγο για ανθρώπους που δεν έχουν ζωή και ασχολούνται με την δική της.

«Να θυμάσαι! Όποιος δικάζει τη ζωή σου είναι επειδή δεν είναι ευτυχισμένος με τη δική του», αναφέρει στην ανάρτησή της η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Να υπενθυμίσουμε ότι με αφορμή την αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πηλίδη, καθώς και τις κατηγορίες ότι έκλεψαν φαγητό, η Βρισηίδα Ανδριώτου σχολίασε σε post του Τζέιμς Καφετζή και έτσι αναζωπυρώθηκε ένας έντονος διάλογος.

Εκτός της ίδιας, πήρε θέση και ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος με τα λεγόμενά του προκάλεσε εντάσεις και “κατηγορίες” για το τι συνέβαινε στο δικό τους παιχνίδι

andrio-large

Η Νικολέτα Μαυρίδη που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε σήμερα στο #KaloMesimeraki και σχολίασε τις τελευταίες αποκαλύψεις που έκανε ο Γιώργος Λιανός για παραβίαση κανόνων από τον Γιώργο Πιλίδη και τον Ηλία Γκότση.

Συγκεκριμένα, η Νικολέτα Μαυρίδη τόνισε πως όλοι όσοι πήγαν φέτος στο ριάλιτι επιβίωσης πήγαν για τα λεφτά και θα πει ψέματα όποιος πει ότι πήγε απλά για την εμπειρία ενώ αναφέρθηκε και στον τρόπο που επιλέγει ο καθένας προκειμένου να φτάσει πιο κοντά στη νίκη.

«Γενικά, ξεπουλιούνται για μια εβδομάδα. Είναι πολλά τα λεφτά. Όλοι θα πουν ψέματα αν πουν ότι δεν πήγαν γι’ αυτό και πουν ότι πήγαν για την εμπειρία. Ο καθένας προτιμά να φτάσει μέχρι το σημείο που μπορεί να φτάσει με κάποιο τρόπο. Εγώ λοιπόν, ήξερα ότι θα έβγαινα υποψήφια, αν ήθελα να αλλάξω την ψήφο μου θα το έκανα και δε θα έβγαινα υποψήφια στο πρώτο συμβούλιο και ποτέ δε ξέρεις, μετά μπορεί να κερδίζαμε και να μην έβγαινα γενικά. Ήξερα ότι θα με ψηφίσουν.

Νομίζανε ότι είμαι χαζή. Προτιμώ όμως να ξέρω και να νιώθω καλά με τον εαυτό μου, γιατί αυτό με κάνει ευτυχισμένη, να είναι η ψυχούλα μου καλά. Δεν πειράζει, εγώ θα τα βγάλω κάποια στιγμή τα λεφτά γιατί αγαπάω τη δουλειά μου, κάποια στιγμή θα έρθουν αλλά να έρθουν έτσι όπως πρέπει και όχι γιατί πατάω πάνω σε κάποιον»

Καλεσμένος στο πάνελ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε ο Χάρης Γιακουμάτος. Ο πρώην παίκτης του Survivor σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο reality επιβίωσης, μετά το χθεσινό «μαγείρεμα» της ψηφοφορίας από τον Σπύρο Μαρτίκα.

«Ο Αγόρου είναι ένας παίκτης που μπορεί να εξελιχθεί ακόμα παραπάνω, άρα τους χαλάει το όλο παιχνίδι. Ένα βασικό αυτό. Δεύτερον, αν πείραζε τον Μαρτίκα που δεν φέρνει νίκες και οι άλλοι τον ταΐζουν, θα είχε φύγει από πέρσι πριν 11 ψηφοφορίες», ανέφερε ο Χάρης Γιακουμάτος για την υποψηφιότητα του Νικόλα Αγόρου.

«Μη μας κοροϊδεύεις τώρα κατάμουτρα και μας λες ότι νιώθεις ένα βάρος και μας το παίζεις ο ενάρετος που θα βγει μπροστά. Πας να το παίξεις συνειδητοποιημένος, να σε αγαπήσει λίγο παραπάνω ο κόσμος», τονίζει ο πρώην παίκτης του Survivor.

«Αν δείτε τα στατιστικά, αφού έχουν φύγει ο Γκότσης και ο Πιλίδης, τώρα στοχοποίησε τον Αγόρου… άρα μετά παραμένει ένας εχθρός: ο Μάριος-Πρίαμος, γιατί ο Μπάρτζης είναι φίλος. Άρα μένουν οι δυο τους στη Μπλε Ομάδα, γιατί οι υπόλοιπες είναι γυναίκες», σχολίασε από την πλευρά της η Μαρία Αντωνά.

«Η τεχνική του Μαρτίκα, από πέρσι που την έχω μελετήσει, είναι απλή: χτυπάει τον πιο δυνατό. Χτυπώντας τον πιο δυνατό, όλοι οι άλλοι που είναι από πίσω φοβούνται ότι θα τους κάνει ζημιά. Μετά βρίσκει τους αδύναμους για ψηφοφορία και τους ψήνει, κάνει την κλίκα του, γλιτώνει 2-3 ψηφοφορίες και προχωράει», τονίζει σε άλλο σημείο ο Χάρης Γιακουμάτος.

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες