Οι τρολ ανάρτησεις του Γκότση μετά την αποβολή από το #SurvivorGR - Tο πρώτο μήνυμα Πιλίδη

Διακωμωδεί τον λόγο για τον οποίο αποβλήθηκε από το #SurvivorGR All Star - Πλησιάζει ντόπιο και του ζητά να του φέρει τη λίστα με τα ψώνια στην καλύβα - Οι αναρτήσεις με τον Γιωρίκα Πιλίδη - To unfollow στην Εύη Σαλταφερίδου, τον Ηλία Μπογδάνο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και άλλους

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Εκτός #SurvivorGR All Star βρίσκονται εδώ και δύο μέρες ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιώργος Πιλίδης, μετά την ανακοίνωση για την παραβίαση κανόνων του παιχνιδιού που οδήγησε στην αποβολή τους.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, οι δύο παίκτες ήρθαν σε επικοινωνία με κάποιον ντόπιο (λόκαλ) από τον Άγιο Δομίνικο, ενώ στον λογαριασμό του Πιλίδη προστέθηκαν 300 δολάρια από τον Γκότση, προκειμένου να φτάσει η λίστα με τα προϊόντα που θα μετέφερε ο ντόπιος στον παίκτη του Survivor.

Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του ο Ηλίας Γκότσης επέστρεψε στα social media το βράδυ της Τρίτης 28/3 δημοσιεύοντας δύο βίντεο, όπου περιέγραψε τα συναισθήματά του αλλά και τα μαθήματα που πήρε από την φετινή συμμετοχή του στο ριάλιτι.

«Και τελικά εδώ, στο δρόμο για το αεροδρόμιο μετά από τρεις μήνες. Εντάξει μπορεί τα πράγματα να μην πήγαν όπως τα είχα υπολογίσει. Παρόλα αυτά νιώθω νικητής, βλέπω τα μηνύματα σας και έχω πάρει απίστευτη αγάπη, Ξέρω ότι γυρίζω σε αληθινές αγκαλιές. Όπως έχω πει και μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάποιες ιδέες, πορεύονται με αυτές και τελειώνουν αυτές. Εγώ τις υπηρέτησα, τώρα καλώς η κακώς είμαι εδώ.

Νομίζω το πιο δυνατό όπλο είναι να συγχωρείς και να προχωράς. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν και αυτό που με νοιάζει είναι να γυρίσω στους ανθρώπους μου. Σε αυτούς που ξέρω πως μ’ αγαπάνε πραγματικά και είναι πάντα εκεί. Άλλο ένα μάθημα. Το 2018 αναθεώρησα πολλά πράγματα που θεωρούσα δεδομένα αλλά νομίζω το 2023 με δίδαξε πολλά στο κομμάτι των ανθρωπίνων σχέσεων οπότε νιώθω λίγο πιο σοφός, είμαι γεμάτος αγάπη εξαιτίας σας και έχουμε να πούμε πολλά. Σας αγαπώ πολύ και τα λέμε».

Σε ένα από τα Instagram stories που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, ο Ηλίας Γκότσης επέλεξε να διακωμωδήσει τον λόγο για τον οποίο αποβλήθηκε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Πλησίασε λοιπόν έναν ντόπιο, υπάλληλο του αεροδρομίου και αφού του δείχνει την υποτιθέμενη λίστα με τα ψώνια, προσπαθεί να συνεννοηθεί με σκόρπιες λέξεις στα αγγλικά. «Όλη η αλήθεια» γράφει με χιουμοριστική διάθεση.

Ανάμεσα σε όσα ανάρτησε, ο Ηλίας Γκότσης έδειξε και τις στιγμές που πέρασαν με τον επίσης αποβληθέντα, Γιωρίκα Πιλίδη, μέσα από το αεροπλάνο. Οι δυο τους φαίνεται να είναι ευδιάθετοι και να κάνουν χιούμορ

Ποιους έκανε unfollow ο Ηλίας Γκότσης;

O Ηλίας Γκότσης μετά την αποβολή του έκανε unfollow την Εύη Σαλταφερίδου, τον Ηλία Μπογδάνο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και άλλους συμπαίκτες του.