#MasterChefGR: Ο νέος «εισβολέας» έδιωξε οριστικά την Γιώτα Λιοπετρίτη από την Κύπρο - Το γράμμα στον... Πορφύρη της

#MasterChefGR: Επέστρεψε και τα σχόλια πήραν φωτιά – «Τι είναι αυτό καλέ;» - Ο Θοδωρής πήρε φορά: «Θα γράψω Πορφύρη να πας να γαμ…ς και δεν θέλω να σε ξαναδώ» - Η Γιώτα μαγείρεψε μαρμελάδα ελιάς με σοκολάτα και θυμάρι

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Πωλίνα Βετσίνοβα, ο Παύλος Λούλης και η Γιώτα Λιοπετρίτη δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν τους τρεις κριτές του MasterChef 2023, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, με τα πιάτα που παρουσίασαν στη δοκιμασία του Mystery Box και καλούνται να διαγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Η Δοκιμασία Αντιγραφής είναι γνώριμη και στους τρεις υποψήφιους για αποχώρηση, αφού έχουν ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση και τα έχουν καταφέρει με επιτυχία. Γνωρίζουν, λοιπόν, καλά πως για να πετύχουν και πάλι τον στόχο τους θα πρέπει να μαγειρέψουν με συγκέντρωση και καθαρό μυαλό, ακολουθώντας πιστά τα βήματα της συνταγής.

Ποια, όμως, θα έχει την πιο αδύναμη προσπάθεια και θα πρέπει να μονομαχήσει με τον νέο «εισβολέα», για να κερδίσει την παραμονή του στο MasterChef 2023;

Ο παίκτης που δεν απέδωσε τα μέγιστα και βρέθηκε ένα βήμα πριν από την αποχώρηση από το MasterChef, ήταν η Γιώτα. Ωστόσο είχε μία ακόμα ευκαιρία να παραμείνει στον διαγωνισμό, αν κατάφερνε να «εξοντώσει» μαγειρικά τον εισβολέα αυτής της εβδομάδας.

Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος από το MasterChef 2022 επιστρέφει για να διεκδικήσει τη θέση του στο διαγωνισμό, αποφασισμένος, αυτή τη φορά, να μην αφήσει την πορεία για την κατάκτηση του τίτλου στη μέση.

Ο εξώστης «διχάζεται» και πάλι. Όμως, για πρώτη φορά, οι φετινοί διαγωνιζόμενοι φαίνεται να προτιμούν την είσοδο του Γρηγόρη Γιαννόπουλου στο διαγωνισμό ενώ οι «εισβολείς» στηρίζουν τον φετινό διαγωνιζόμενο, που υπερασπίζεται τη θέση του.

Μάλιστα, κατά την άφιξή του ο εξώστης δεν σταμάτησε να σχολιάζει. «Τι είναι αυτό καλέ;» απόρησε ο Νίκος Κ. με την Στέλλα να τον επαναφέρει στην τάξη: «Σουτ μην μιλάς έτσι για το παιδί. Μαγειρόφατσα… Θα φανεί στο χειροκρότημα»

Η Γιώτα τελικά δεν κατάφερε να διατηρήσει την θέση της στο MasterChef κι έχασε από τον εισβολέα Γρηγόρη Γιαννόπουλο. Η παίκτρια επέλεξε να αφήσει ένα γράμμα για τους συμπαίκτες της, δίχως να συμπεριλάβει τον Θοδωρή.

«Δεν μπορώ αυτό με τα γράμματα. Δεν είμαι τόσο ρομαντικός τύπος, είμαι συναισθηματικός, αλλά δεν μου αρέσει να εκφράζω τα συναισθήματά μου γιατί αυτό δηλώνει μια αδυναμία του χαρακτήρα σου. Παρόλα αυτά δεν ήμουν πάλι στο γράμμα αλλά στα αρ…ια μου.

Εγώ αν γράψω γράμμα -ελπίζω στον τελικό- θα γράψω Πορφύρη να πας να γαμ…ς και δεν θέλω να σε ξαναδώ. Γιώτα το ίδιο. Νικήτα οκ. Βαγγέλη το ίδιο. Θα πω αυτό που θα ένιωθα και να πάνε να γα…ούν.»

Ο Γιώργος Πορφύρης σχολίασε με σαρκαστικό ύφος την συμπεριφορά του Θοδωρή στο MasterChef.

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων