#MasterChefGR: Ο νέος «εισβολέας» έδιωξε οριστικά την Γιώτα Λιοπετρίτη από την Κύπρο - Το γράμμα στον... Πορφύρη της

#MasterChefGR: Επέστρεψε και τα σχόλια πήραν φωτιά – «Τι είναι αυτό καλέ;» - Ο Θοδωρής πήρε φορά: «Θα γράψω Πορφύρη να πας να γαμ…ς και δεν θέλω να σε ξαναδώ» - Η Γιώτα μαγείρεψε μαρμελάδα ελιάς με σοκολάτα και θυμάρι

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Πωλίνα Βετσίνοβα, ο Παύλος Λούλης και η Γιώτα Λιοπετρίτη δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν τους τρεις κριτές του MasterChef 2023, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, με τα πιάτα που παρουσίασαν στη δοκιμασία του Mystery Box και καλούνται να διαγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Η Δοκιμασία Αντιγραφής είναι γνώριμη και στους τρεις υποψήφιους για αποχώρηση, αφού έχουν ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση και τα έχουν καταφέρει με επιτυχία. Γνωρίζουν, λοιπόν, καλά πως για να πετύχουν και πάλι τον στόχο τους θα πρέπει να μαγειρέψουν με συγκέντρωση και καθαρό μυαλό, ακολουθώντας πιστά τα βήματα της συνταγής.

Ποια, όμως, θα έχει την πιο αδύναμη προσπάθεια και θα πρέπει να μονομαχήσει με τον νέο «εισβολέα», για να κερδίσει την παραμονή του στο MasterChef 2023;

Ο παίκτης που δεν απέδωσε τα μέγιστα και βρέθηκε ένα βήμα πριν από την αποχώρηση από το MasterChef, ήταν η Γιώτα. Ωστόσο είχε μία ακόμα ευκαιρία να παραμείνει στον διαγωνισμό, αν κατάφερνε να «εξοντώσει» μαγειρικά τον εισβολέα αυτής της εβδομάδας.

Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος από το MasterChef 2022 επιστρέφει για να διεκδικήσει τη θέση του στο διαγωνισμό, αποφασισμένος, αυτή τη φορά, να μην αφήσει την πορεία για την κατάκτηση του τίτλου στη μέση.

Ο εξώστης «διχάζεται» και πάλι. Όμως, για πρώτη φορά, οι φετινοί διαγωνιζόμενοι φαίνεται να προτιμούν την είσοδο του Γρηγόρη Γιαννόπουλου στο διαγωνισμό ενώ οι «εισβολείς» στηρίζουν τον φετινό διαγωνιζόμενο, που υπερασπίζεται τη θέση του.

Μάλιστα, κατά την άφιξή του ο εξώστης δεν σταμάτησε να σχολιάζει. «Τι είναι αυτό καλέ;» απόρησε ο Νίκος Κ. με την Στέλλα να τον επαναφέρει στην τάξη: «Σουτ μην μιλάς έτσι για το παιδί. Μαγειρόφατσα… Θα φανεί στο χειροκρότημα»

Η Γιώτα τελικά δεν κατάφερε να διατηρήσει την θέση της στο MasterChef κι έχασε από τον εισβολέα Γρηγόρη Γιαννόπουλο. Η παίκτρια επέλεξε να αφήσει ένα γράμμα για τους συμπαίκτες της, δίχως να συμπεριλάβει τον Θοδωρή.

«Δεν μπορώ αυτό με τα γράμματα. Δεν είμαι τόσο ρομαντικός τύπος, είμαι συναισθηματικός, αλλά δεν μου αρέσει να εκφράζω τα συναισθήματά μου γιατί αυτό δηλώνει μια αδυναμία του χαρακτήρα σου. Παρόλα αυτά δεν ήμουν πάλι στο γράμμα αλλά στα αρ…ια μου.

Εγώ αν γράψω γράμμα -ελπίζω στον τελικό- θα γράψω Πορφύρη να πας να γαμ…ς και δεν θέλω να σε ξαναδώ. Γιώτα το ίδιο. Νικήτα οκ. Βαγγέλη το ίδιο. Θα πω αυτό που θα ένιωθα και να πάνε να γα…ούν.»

Ο Γιώργος Πορφύρης σχολίασε με σαρκαστικό ύφος την συμπεριφορά του Θοδωρή στο MasterChef.

Δειτε Επισης

O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του - Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»
Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φταίει ο Μάρκος Σεφερλής που βγάζει τον νάνο & 4.000 από κάτω ξεκαρδίζονται;»
Νίκος Ορφανός: «Ο Μάρκος Σεφερλής γελοιοποιεί πρώτο τον ίδιο του τον εαυτό»
Μιχάλης Αεράκης: «Ε όχι ρε φίλε, δεν επιτρέπονται τα πάντα στη σάτιρα! Υπάρχει ένα μέτρο»
Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του #SurvivorGR μετά τoυς μπελάδες με το ΓΕΣ
Shaya: «Είχα γυναικολογικό πρόβλημα και οι γιατροί δεν μπορούσαν να σώσουν τη μήτρα μου»
Στην αντεπίθεση ο Μάρκος Σεφερλής με αγωγές κατά πάντων: «Οργανωμένη επίθεση εναντίον μου»
«Λύγισε» η Φαίη Σκορδά μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της – Η συμβουλή της μητέρας της