#SurvivorGR Spoiler: Τα απόνερα της αποβολής Γκότση & Πιλίδη - Το Plan B του Acun - Αυτοί κερδίζουν (28/03/23) την ασυλία

Μπάχαλο το #SurvivorGR - Ο Ασημακόπουλος στέλνει… φιλάκια - Κόλαφος ο Αναγνωστόπουλος: «Ας διώξουν & άτομα της παραγωγής που βρίζουν σπίτια παικτών…» - Ξέσπασε άγριος καβγάς Μαίης - Σοϊλέδη - Καφετζή - Ταραμπάνκο & Βρισηίδας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Να σας θυμίσουμε ότι στο τελευταίο επεισόδιο, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες «Ο Γιωρίκας Πιλίδης κι ο Ηλίας Γκότσης παραβίασαν βασικούς κανόνες του Survivor. Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Ο Γιωρίκας παραβίασε τον κανόνα της επικοινωνίας. Είχε επικοινωνία με την Ελλάδα, βρήκαμε το κινητό από το οποίο έγινε η επικοινωνία και βρήκαμε και τον συγκεκριμένο αριθμό στον οποίο καλούσε.

Ο Ηλίας Γκότσης κατ’ εξακολούθηση και συστηματικά βρήκε τρόπο σε συνεννόηση με ντόπιους να έχει τροφή στο Survivor. Άλλος ένας κι απαραβίαστος κανόνας του παιχνιδιού. Και για αυτήν την περίπτωση υπάρχουν συγκεκριμένες αποδείξεις. Έχοντας πλέον όλα τα δεδομένα στα χέρια μας, φτάσαμε στο σημείο να εξετάσουμε τα στοιχεία ένα ένα και καταλήξαμε στην συγκεκριμένη απόφαση. Θα σας ανακοινώσω την απόφαση της παραγωγής. Η απόφαση είναι ότι ο Γιωρίκας Πιλίδης κι ο Ηλίας Γκότσης αποβάλλονται από το Survivor All Star».

Σύμφωνα με όσα παρουσίασε ο Νίκος Παρτσώλης στο #PrwinoMas οι δύο παίκτες ήρθαν σε επικοινωνία με κάποιον ντόπιο (λόκαλ) από τον Άγιο Δομίνικο, ενώ στον λογαριασμό του Πιλίδη προστέθηκαν 300 δολάρια από τον Γκότση, προκειμένου να φτάσει η λίστα με τα προϊόντα που θα μετέφερε ο ντόπιος στον παίκτη του Survivor.

«Σε έρευνα που έγινε παραδέχτηκε πως έγινε κατάθεση 300 ευρώ από τον Γιωρίκα Πιλίδη, σύμφωνα με τα λεγόμενα του λόκαλ, ότι τα εισέπραξε, μέσα από το κινητό του και ο λόκαλ παρέδωσε χειρόγραφη λίστα με τα ψώνια.

Η χειρόγραφη λίστα ήταν γραμμένη στα Αγγλικά και μεταξύ των τροφίμων που θα έτρωγε καθημερινά ο Ηλίας Γκότσης, αναγράφονται και καπνικά προϊόντα  και αναψυκτικά», ανέφερε ο Νίκος Παρτσώλης.

Ποιο είναι λοιπόν το Plan B για τον Ατζούν;

Ο Τούρκος παραγωγός έχει στο μυαλό του και το πιο εφικτό και σίγουρα πιο δίκαιο σενάριο για εκ των έσω κάλυψη των κενών που προκαλούν οι δύο αποβολές και η αποχώρηση της Πέμπτης στην ομάδα των Μαχητών.

Μη ξεχνάμε πως κατά 99% Μαχητής θα αποχωρήσει και την Πέμπτη κάνοντας ακόμα χειρότερο τον συσχετισμό δυνάμεων ανάμεσα στις δύο ομάδες.Να προχωρήσει στην «επίταξη» του Σάκη Κατσούλη και να διατάξει ουσιαστικά την μετακόμισή του στην ομάδα των Μαχητών.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, για να χρυσώσει το χάπι στον Κατσούλη ο Ατζούν, να τον στείλει στους Μπλε πακέτο με την Μαριαλένα, αφού θα ήταν αποστολή αυτοκτονίας να χωρίσει το ζευγάρι λίγα 24ωρα αφότου το ένωσε.

Αν τολμήσει, λοιπόν, ο Ατζούν αυτήν την ανατροπή, θα καταφέρει τουλάχιστον να ξεριζώσει την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί πως όλα όσα συμβαίνουν στον Αγιο Δομίνικο έχουν ως στόχο να ευνοηθεί ο Κατσούλης για να κατακτήσει το Survivor All Star.

Στο χέρι του Ατζούν, λοιπόν, είναι όλες οι λύσεις, δεδομένο πρέπει να θεωρηθεί ότι οι Μαχητές θα ενισχυθούν με δύο παίκτες.

Λιανός: «Δεν έχω βγάλει εγώ τους κανόνες, αλλά εγώ ακούω τις βρισιές από τους φανς, δεν πειράζει»

Στο νέο επεισόδιο , θα δούμε τον Γιώργο Ασημακόπουλο να τα χώνει στον Ηλία Γκότση και να του στέλνει φιλάκια!

Συγκεκριμένα λέει ο Ασημακόπουλος στην κάμερα: «Πήρες αυτό που σου άξιζε. Ήσουν πάντα ορεξάτος, έλεγες συνέχεια «ομαδάρα μου», αλλά το στομαχάκι σου ήταν πάντα γεμάτο! Γκότση μου, ηγέτη μου, νικητή του survivor 2018 θέλω να σου δώσω κάτι…. Φιλάκια»!

Αυτοί κερδίζουν σήμερα την 3η ασυλία

Το ενδιαφέρον σήμερα εστιάζεται στην τρίτη ασυλία που φυσικά καταλήγει κι αυτή η νίκη στην ομάδα των Διασήμων.

Ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι Διάσημοι, λοιπόν, κάνουν το 3-0 στις ασυλίες. Στον τάκο μετά την Ελευθερία Ελευθερίου, τον Σπύρο Μαρτίκα, τον Νικόλα Αγόρου θα βγει υποψήφια προς αποχώρηση η Ελένη Χαμπέρη!

Οι «βόμβες» που πέταξε ο Άρης Σοϊλέδης στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα»  σχετικά με το #Survivor all star ήταν αρκετές ώστε να αρχίσουν οι αποκαλύψεις στα social media.

«Εκεί μέσα επειδή είναι τόσο δύσκολες οι καταστάσεις, όλοι ξέρουμε για όλους “παρανομίες” που κάνουμε εκτός παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα έχει να κάνει με την ηθική του καθενός, αν ο άλλος θέλει να πατήσει επί πτωμάτων για να συνεχίσει, αν κάποιος θέλει να σε “φάει”. Θα μπορούσα πέρσι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού να πω πράγματα για όλους. Αλλά δεν ήθελα να συνεχίσω έτσι», είπε ο πρώην παίκτης ανάμεσα σε άλλα.

Λίγες ώρες αργότερα ο Άρης έκανε μερικές ακόμη αποκαλύψεις μέσα από το twitter. Σε διάλογο που είχε με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, τον Τζέιμς Καφετζή και την Κάτια Ταραμπάνκο, στήθηκε γλέντι «μάχης».

«Καλά αν ασχοληθώ εγώ μαζί σου καήκαμε. Το ότι μια φορά βρήκα τα κορίτσια φαγητό και μου έδωσαν δε σημαίνει ότι έκλεψα. Τουλάχιστον ήταν άνθρωποι. Ενώ εσύ που αγόραζες μήνες, δεν μου έδινες μόνο σε μένα για να πεθάνω και να φύγω από το παιχνίδι. Τι δεν θυμάσαι τα λόγια σου;» έγραψε η Βρισηίδα Ανδριώτου στον Άρη Σοιλέδη.

«Πάλι ψέματα λες στον κόσμο; Όχι μια φορά, πολλές φόρες, σε παρακαλώ. Σε σένα να έδινα εγώ φαγητό; Nα μου κοβόταν το χέρι! Αλλά να σου θυμίσω ότι σου έδινε ο Σπύρος με τα λεφτά που του έστελναν οι δικοί του. Έλα φιλάκια!», έγραψε και συνέχισε:

tweets-soiledid-(1)

tweets-soiledid-(2)

tweets-soiledid-(3)

tweets-vri-(1)

tweets-vri-(2)

«Κάνε λίγο υπομονή Βρισίηδα… Όσο αναφορά την παραγωγή άστο γιατί έχασε την μπάλα φέτος. Το βλέπει όλος ο κόσμος. Όλοι με κινητό και φαγητό» ανέφερε ο ο Άρης Σοιλέδης.

«Δεν ασχολούμαι αλλά με τα ψέματα σου. Εσένα με τα λεφτά που σε έστελνε η Αντωνά μέχρι και τούρτα έσβησες στο survivor», απάντησε εκείνη με τον Τζέιμς Καφετζή να αναφέρει: «Χαχαχα! βρείτε μου έστω έναν που δεν έχει κλέψει φαγητό. Όποιος σας πει όχι, είναι μεγάλος ψεύτης».

H Μαίη Εμμανουηλίδου έγραψε στην Κάτια Ταραμπάνκο: «Γέλασαν και τα μπισκότα με αυτά τα σχόλια, αλλά.. άλλο αγορασμένα και άλλο κλεμμένα σωστά…».

«Εσύ γαύγισε λίγο στο αφεντικό σου και πες του να στείλει μήνυμα στην μαμά σου όταν δεν είσαι καλά 😉 ξες εσύ.. όταν έχεις το αυχενικό σου» έγραψε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Και τότε η Μαίη Εμμανουηίδου της τα έχωσε «Μίλησες εσύ για αφεντικά… που έχεις γράψει καλά την ιστορία σου και στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα.. μην ξεχνάς ότι ερχόμαστε από τις ίδιες πόλεις».

twitter2

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μετά την αποβολή αυτών των δύο δυνατών παικτών από το παιχνίδι, προέβη σε μια ανάρτηση – «βόμβα».

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, γνωστός σε όλους μας και ως Μισθοφόρος έριξε τα «πυρά» του στην παραγωγή και σε κάποια άτομα για την άσχημη συμπεριφορά τους.

Συγκεκριμένα ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ο οποίος συμμετείχε και στο survivor all star, αλλά έφυγε νωρίς έγραψε στο twitter: «Ας διώξουν & άτομα της παραγωγής που βρίζουν σπίτια παικτών, που λένε ‘ας ψοφήσετε’, λένε ‘πάρτε τον π@@λ@’ κ αλλά πολλά. Εκτός αν μιλάνε έτσι & στην οικογένεια τους! Τα αφεντικά τους είναι ενήμερα βέβαια & οποίος φέρνει αντίσταση από παίκτες πάει σπίτι του. #mexritelous #survivorGR».

anagnostopoulos-twitter2

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»