Η ωμή τάρτα της Γιώτας που δεν δοκίμασαν οι κριτές! Ξανά στον τάκο η Κύπρια παίκτρια

#MasterChefGR: Αυτός είναι ο νικητής του σημερινού Mystery Box! - Οι χειρότερες προσπάθειες και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση! - Συμβουλές για σεξουαλική διέγερση έδωσε ο Ηλίας Κιαζόλι: «Με κυνηγάει το αγγούρι του Μπέλλου»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μια νέα εβδομάδα για τους 16, πλέον, διαγωνιζόμενους του MasterChef 2023, που συνεχίζουν την πορεία τους για την κατάκτηση του τίτλου, του τροπαίου και του επάθλου των 50.000 ευρώ, ξεκινά και σειρά έχει η πάντα απρόβλεπτη δοκιμασία του Mystery Box!

Αυτή τη φορά, όμως, οι επίδοξοι MasterChefs έρχονται «αντιμέτωποι» όχι με ένα άλλα με δύο «μυστήρια» κουτιά. Λευκό ή κόκκινο κουτί; Ποιος μαγειρικός δρόμος οδηγεί στην επιτυχία;

Ο Γιώργος Πορφύρης, ως αρχηγός της νικήτριας ομάδας, έχει στη διάθεση του τα πλεονεκτήματα αυτής της δοκιμασίας και οι επιλογές του μπορούν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα κάποιων συμπαικτών του. Ποιους θα ευνοήσει και ποιοι θα μπουν στο μαγειρικό του στόχαστρο;

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζητούν, όπως κάθε φορά, από τους επίδοξους μάγειρες πιάτα με γεύση, ουσία, σωστή τεχνική εκτέλεση και φαντασία.

Κάποιοι φαίνονται αποφασισμένοι να ξεπεράσουν κάθε μαγειρικό εμπόδιο, επιζητώντας ακόμα μεγαλύτερες μαγειρικές προκλήσεις. Θα τους δικαιώσει, όμως, το αποτέλεσμα ή το ρίσκο θα στοιχίσει ακριβά;

Ο Γιώργος διάβαζε βιβλίο ψυχολογίας την ώρα της δοκιμασίας!

Συμβουλές για σεξουαλική διέγερση έδωσε ο Ηλίας Κιαζόλι μέσα από το MasterChef και κάπου εκεί θυμήθηκε ότι στο παρελθόν είχε συναγωνιστεί στον διαγωνισμό με τον Δημήτρη Μπέλλο και με βασικό υλικό το αγγούρι.

«Μου αρέσει πιο πολύ η υγιεινή ζωή τα τελευταία χρόνια, έχω καλύτερες αποδόσεις σε πολλά πράγματα στην ζωή μου. Όπως σεξουαλικά, είμαι σίγουρα πολύ καλύτερα από ότι παλιά. Να τρώτε πρασινάδες κι υγιεινά γιατί θα δείτε μεγάλα και τρομερά αποτελέσματα στις σεξουαλικές δυνάμεις, στην ευεξία σας και σίγουρα βοηθούν πάρα πολύ διεγερτικά» είπε αρχικά ο Ηλίας στο MasterChef, δίνοντας «χρυσές» συμβουλές.

«Του Μπέλλου το αγαπημένο υλικό από αυτό το κουτί είναι το αγγούρι, όπως και το δικό μου. Είχαμε διαγωνιστεί κάποια στιγμή με τον Μπέλλο και τα αγγούρια του. Με κυνηγάει ακόμα το αγγούρι του Μπέλλου. Με έχει στοιχειώσει. Το έφαγα εγώ, όταν διαγωνιστήκαμε, αλλά δεν θέλω άλλο, βαρέθηκα. Θα ήθελα πραγματικά να φτιάξει η σχέση μου με το αγγούρι και τον Μπέλλο. Πρέπει να βρούμε μια καινούρια συνταγή να αξιοποιήσουμε το αγγούρι και να καταλάβει ο κόσμος ότι το αγγούρι είναι παρεξηγημένο» πρόσθεσε ο Ηλίας στο MasterChef.

Δεν μπόρεσε να φάει το πιάτο της Πωλίνας ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος!

Τα θετικά λόγια των κριτών για την "εθιστική" σαλάτα του Θοδωρή!

Η ωμή τάρτα της Γιώτας που δεν δοκίμασαν οι κριτές!

Ο Αλέξανδρος, ο Θοδωρής και ο Δημήτρης Μπέλλος είχαν το καλύτερο πιάτο στην αποψινή δοκιμασία του Mystery Box!

Οι κριτές τους είπαν ότι και οι τρεις είχαν πάρα πολύ καλές προσπάθειες και δυσκολεύτηκαν να αποφασίσουν. Το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες και νικητής ήταν ο Θοδωρής!

Τα χειρότερα πιάτα στη σημερινή δοκιμασία του Mystery Box είχαν οι: Μαρία Λαζαρίδου, Μαρία Μπέη, Νίκος και Κωνσταντίνος.

Ωστόσο, τις πιο αδύναμες προσπάθειες είχαν η Γιώτα, η Πωλίνα και ο Παύλος. 

Οι τρεις τους θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση και θα πρέπει να διαγωνιστούν για να διεκδικήσουν τη θέση τους μέσα στον διαγωνισμό μαγειρικής!

To trailer 47ου επεισοδίου - Τρίτη 28.3.2023

Δειτε Επισης

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για την πρώτη της ερωτική επαφή: «Μετά από 2,5 εβδομάδες χωρίσαμε»
Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»