Πάνος Μουζουράκης & Μαριλού Κοζάρη παντρεύονται στην Αίγινα - Η αναγγελία του γάμου τους

Στην Αίγινα θα πραγματοποιηθεί ο γάμος του ζευγαριού - Η Φανή Χαλκιά απαντά στο αν θα είναι κουμπάρα στον γάμο του

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Λίγους μήνες πριν αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί, ο Πάνος Μουζουράκης και η σύντροφός του, Μαριλού Κοζάρη, ετοιμάζονται να παντρευτούν.

Ρεπόρτερ της εκπομπής #KaliteraDenGinetai έδειξε στον τηλεοπτικό αέρα την αναγγελία του γάμου τους, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στην Αίγινα, όπως δημοσιεύτηκε στη γνωστή εφημερίδα #ΜΠΑΜ.

Μετά την αναγγελία του γάμου που γνωστοποίησε την ευχάριστη είδηση, η Φανή Χαλκιά, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τη φιλία της με τον τραγουδιστή, ενώ απάντησε στο εάν δέχτηκε πρόταση να παντρέψει το ζευγάρι.

«Όχι, δεν το ξέρω εάν είμαι εγώ η κουμπάρα. Αυτό που μοιράζομαι με τον Πάνο και του το λέω κάθε μέρα, είναι πως θέλω τόσο πολύ να είναι ευτυχισμένος και χαρούμενος και χαμογελαστός γιατί του αξίζει», ανέφερε και στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη χαρά να βρίσκει ο άνθρωπος το ταίρι του να να πορεύονται μαζί, είναι μόνο ευτυχία, υπέροχο»

Ο τραγουδιστής και η φαρμακοποιός με την οποία ετοιμάζονται να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια, κρατούν ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ, όσον αφορά την προσωπική τους ζωή. Προ όλιγων ημερών μάλιστα, έγινε γνωστό ότι ο Πάνος Μουζουράκης ενοχλήθηκε από τη διαρροή φωτογραφιών της συντρόφου του στα social media και σε δημοσιεύματα, μιας και πρόκειται για στιγμιότυπα που ανήκουν στο ιδιωτικό προφίλ της.

moyzoy_syntrofos.width-800.width-800

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε από την εκπομπή #ToPrwino, ο τραγουδιστής θα κινηθεί νομικά για να κατέβουν αυτές οι φωτογραφίες μιας και το προφίλ της είναι ιδιωτικό αλλά και επιπλέον η ίδια, δεν αγαπά τα φώτα της δημοσιότητας.

Διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της η Μαριλού Κοζάρη

Σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ της εκπομπής #OpenWeekend, η Μαριλού Κοζάρη διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της. «Είναι στον 4ο μήνα και το ζευγάρι κρατά τον έρωτά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας» ανέφερε η Ελένη Τσολάκη και έστειλε τις ευχές της στο ζευγάρι.

«Για αυτό πολλές φορές, ο Πάνος Μουζουράκης, όταν είναι να δώσει μια συνέντευξη, η προσωπική του ζωή ήταν ένα θέμα, το οποίο σκοπίμως ήθελε να αποφύγει», συμπλήρωσε. Η σχέση τους ξεκίνησε το καλοκαίρι, όταν βγήκαν στο φως της δημοσιότητας και οι πρώτες τους κοινές φωτογραφίες. Η Μαριλού Κοζάρη είναι 30 ετών και είναι ιδιοκτήτρια φαρμακείου στη Νέα Σμύρνη.

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια