Οι αποκαλύψεις της Ευρυδίκης για Αφροδίτη, Μαρτίκα, Βρισηίδα & Μπάρτζη: «Φώναζε στη ζούγκλα: Διάρροια, διάρροια»

#SurvivorGR: Η οικογένειά του Τάκη Καραγκούνια «σπάει» τη σιωπή της – Δέχεται μπούλινγκ η κόρη του;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής #GeiaSou ήταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η πρώην παίκτρια του #SurvivorGR έκανε και μια επική αποκάλυψη για τον Νίκο Μπάρτζη, με την οποία όλοι στο πλατό έβαλαν τα γέλια.

«Ο Μπάρτζης ξυπνούσε το πρωί, συγγνώμη κιόλας, κι αντί να πει “χαρτί υγείας”, φώναζε… Και του έλεγα σε παρακαλώ, μη το λες έτσι, μπορείς να το λες έτσι. Τον έπιανε η κοιλιά του και φώναζε στη ζούγκλα “διάρροια”, συγγνώμη κιόλας», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κι όλοι έβαλαν τα γέλια στο πλατό.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Και του έλεγα σε παρακαλώ πάρα πολύ, μου γυρνάς τα άντερα και θα βγάλω αυτά που δεν έχω φάει. Δεν είμαι εγώ υποχρεωμένη να αντέξω αυτή την αισθητική».

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αναφέρθηκε στο τέλος της φιλίας της με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, ενώ αποκάλυψε πως ποτέ δεν είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν από κοντά.

«Πότε μου έχει δώσει δεύτερη ευκαιρία; Εγώ στενοχωριέμαι πάρα πολύ που ήρθαν έτσι τα πράγματα με την Βρισηίδα. Δεν φέρεσαι έτσι σε μια φίλη σου. Θα ήταν πιο νορμάλ να πάω στο παιχνίδι και να βλέπω συμπεριφορές, να πάω να ταυτιστώ με έναν άνθρωπο που δεν έκανα παρέα; Θα ήταν καραψεύτικο όλο αυτό. Δεν μπορώ να το κάνω, είμαι αληθινή».

«Πραγματικά στεναχωριέμαι πάρα πολύ που φτάσαμε σε αυτό το σημείο, δεν μου έδωσε ποτέ την ευκαιρία να μιλήσουμε. Δεν χρειάζεται να βγαίνει και να κάνει τέτοιες δηλώσεις. Ποτέ δεν έβαλα πράγματα στο στόμα μου που θα τη μείωναν. Έχουν πάει καλοθελητές και της έχουν πει πολλά πράγματα, τα οποία μπορώ να της πω ότι δεν είναι έτσι. Αλλά δεν θέλει!» τόνισε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου».

Ο Τάκης Καραγκούνιας αποτελεί έναν από τους πιο εκρηκτικούς παίκτες του #SurvivorGR All Star. Μάλιστα, πολλές φορές γράφονται διάφορα δημοσιεύματα για τον χαρακτήρα του, πράγματα που θέλησε να διαψεύσει κατηγορηματικά το περιβάλλον του παίκτη στην εκπομπή «Γεια σου».

«Είμαστε πολύ θορυβημένοι με όσα βλέπουμε να γίνονται στο παιχνίδι με τον Τάκη. Για ακόμη μια φορά βρίσκεται στο στόχαστρο επειδή χάνει τη ψυχραιμία του και κάποιοι ξέρουν ότι αυτό είναι το αδύναμο σημείο του. Ο κόσμος δε ξέρει πόσο δύσκολα έχει περάσει στη ζωή του ο Τάκης και κάποιες φορές μπορεί να γίνει πολύ οξύθυμος γιατί μες στα χρόνια έχει ζήσει πάρα πολλές κακουχίες και δεν έχει πολλή υπομονή.

Διαβάσαμε στο διαδίκτυο σχόλια και άρθρα ότι στο σχολείο της κόρης του, της κάνουν bullying τα παιδιά λόγω του πατέρα της. Αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα. Κανείς δεν έχει πει κάτι αρνητικό στη Ραφαηλία. Αντιθέτως τα παιδιά στο σχολείο φωνάζουν συνθήματα υπέρ του. Όμως η μικρή πολλές φορές στενοχωριέται με σχολιασμούς που γίνονται από εκπομπές για τον πατέρα της.

O Τάκης είναι ένας βιοπαλαιστής. Βοηθάει αδέσποτα εδώ στο Αίγιο και όσοι τον ξέρουν εδώ μπορούν να μιλήσουν για όλα αυτά. Όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να παρουσιάσουν μια εικόνα του ότι μισεί τις γυναίκες και τις υποβαθμίζει, αυτό είναι κάτι που δεν ισχύει. Αντιθέτως δεν κάνει διαχωρισμούς και τους απευθύνεται όπως απευθύνεται σε έναν άντρα. Ο Τάκης δεν κρύβεται και μιλάει για όλα μπροστά στην κάμερα, ενώ άλλοι καταλαβαίνουμε πως παίζουν το παιχνίδι πίσω από τις κάμερες».

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»