#J2US: Ανέτρεψε την βαθμολογία η ψηφοφορία του κοινού - Δεν το περίμενε κανείς και όμως αποχώρησαν!

#J2US: Λύγισε η Βίκυ Σταυροπούλου την Δέσποινα Βανδή – «Ήταν σε ένα μεταβατικό στάδιο της ζωής της» - Τους πάγωσε με το «γαλλικό» ο Σταμάτης Φασουλής – «Είχε μια πουτ… εκεί»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ένα ακόμη σαββατόβραδο χθες στον Alpha με το Νίκο Κοκλώνη να καλωσορίζει τους 28 διαγωνιζόμενους και την αγαπημένη του κριτική επιτροπή, στην οποία και αφιέρωσε το διασκευασμένο ειδικά για εκείνους το ντιρλαντά.

Εκτός από το διαγωνιστικό μέρος παρόντες να διασκεδάσουν τους τηλεθεατές του Just ήταν η Χαρά Βέρρα, ο Γιάννης Καψάλης και ο Μανώλης Κονταρός που ξεσήκωσαν το κοινό με τα παραδοσιακά τους και όχι μόνο τραγούδια.

Πρώτο ζευγάρι επί σκηνής ανέβηκε ο Γιώργος Κοψιδάς και η Στεφανία Ρίζου, τραγουδώντας τον “Ελεύθερο» του Κωνσταντίνου Αργυρού. Οι κριτές συμφώνησαν ότι ήταν και οι δυο τους σωστά τοποθετημένοι, ενώ ο Φασουλής τόνισε χαρακτηριστικά πως ο Κοψιδάς ήταν καλύτερος από κάθε άλλη φορά.

Τη σκυτάλη πήραν αμέσως μετά ο “Ωραίος και η ωραία» του #J2US, ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαριάντα Πιερίδη, τραγουδώντας την ομώνυμη επιτυχία εν μέσω γαμήλιου σκηνικού. Ο Κοκλώνης με αφορμή την όλη παρουσίαση έσπευσε να ρωτήσει τη Δέσποινα Βανδή πώς θέλει εκείνη να της κάνει πρόταση γάμου ο Βασίλης Μπισμπίκης. Απάντηση δεν υπήρξε πλην ενός μειδιάματος με την κριτή να στέκεται στις αστάθειες που άκουσε.

Προβληματισμό επέφεραν στη συνέχεια οι «..Σαραντάρες» που τραγούδησε η Σοφία Βογιατζάκη με τον Σαρμπέλ. Κατά τους κριτές υπήρξαν αρκετά λάθη από την ηθοποιό στα κουπλέ, τα οποία όπως είπαν δεν τα αναγνώριζαν και δεν καταλάβαιναν τι έλεγε. Στο ίδιο ύφος και η Βανδή σημείωσε ότι έπρεπε ν’ αντιμετωπίσει το κομμάτι σαν πρόζα.

Ανάμεικτα σχόλια έλαβαν αμέσως μετά ο Παντελής Τουτουντζής και η Κατερίνα Στανίση που διαγωνίστηκαν με το «Ένα τσιγάρο διαδρομή» της Δέσποινας Βανδή. Κατά το Φασουλή δεν ήταν τόσο καλό αυτό που άκουσε με τη Στανίση να υπερασπίζεται τον παρτενέρ της. Αντιθέτως η Γαρμπή και η Σταυροπούλου βρήκαν βελτιωμένο το διαγωνιζόμενο, ενώ η Βανδή έκανε λόγο για αντικειμενικές δυσκολίες.

H Βίκυ Σταυροπούλου θέλησε να προχωρήσει σε μια εξομολόγηση εκ βαθέων με αποδέκτη την καλή της φίλη και επίσης κριτή του# J2US. «Θέλω να πω ότι αυτό το τραγούδι το αγαπώ πολύ για δύο λόγους. Όχι μόνο γιατί εκτιμώ αφάνταστα τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Νίκο Μωραϊτη, αλλά γιατί αυτό το τραγούδι το άκουσα… Πως ρε παιδί μου, δεν δένουμε έναν τόπο με έναν άνθρωπο ή ένα τραγούδι με μια στιγμή; Αυτό το τραγούδι το άκουσα πριν κυκλοφορήσει στη Μάνη, ήμασταν με την Δέσποινα σε ένα μπαλκόνι και ήταν η πρώτη φορά που κάναμε ένα άνοιγμα με την Δέσποινα και ανακάλυψα έναν εσωτερικό της κόσμο που δεν τον γνώριζα. Ήταν τόσο αληθινή και τόσο συγκινητική γιατί ήταν σε ένα μεταβατικό και περίεργο στάδιο της ζωής της και το έχω συνδέσει με αυτό».

«Ήταν μια στιγμή που την είχα ανάγκη να την μοιραστώ μαζί της για να εκτιμήσω το μεγαλείο της ψυχής της. Ναι, πάντα με συγκινεί πάρα πολύ αυτό το τραγούδι πέρα από την ομορφιά του γιατί εκεί σαν να ανακάλυψα την Δέσποινα που την ήξερα πολλά χρόνια πριν. Αλλά σαν εκεί να την γνώρισα, παιδιά και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί νιώθω ότι με την ψυχραιμία και τον τρόπο που αντιμετώπισε η Δέσποινα την ζωή της, η ζωή την αντάμειψε και της αξίζει».

«Σ’ αγαπάω πάρα πολύ! Πάρα πολύ πραγματικά» πρόσθεσε, εμφανώς συγκινημένη στη συνέχεια, η Δέσποινα Βανδή απευθυνόμενη στην Βίκυ Σταυροπούλου προτού προχωρήσει στην κριτική για το διαγωνιζόμενο ζευγάρι του #J2US το βράδυ του Σαββάτου.

Πιο πολύ δουλειά ζήτησε στη συνέχεια ο Φασουλής από το Βλάσση Χολέβα και τη Μορφούλα Ιακωβίδου που τραγούδησαν το «Δεν είναι επάγγελμα αυτό». «Βλάσση μου, ας μην μείνουμε στη χαρά ας κάνουμε και κάτι άλλο, θα πρέπει να προσέξεις και φωνητικά» τόνισε ο γνωστός σκηνοθέτης.

Αντιθέτως μία εξαιρετική εμφάνιση έκαναν η Ναταλία Αργυράκη και ο Γιώργος Βογιατζάκης. Με το «Υπάρχω σε σένα» της Θεοδωρίδου εισέπραξαν πολύ καλά σχόλια από τους κριτές, που βρήκαν ολόσωστη τη δημοσιογράφο.

Τόσο θερμά που του… ξέφυγε ένα χαριτωμένο «γαλλικό» σκορπώντας γέλια τόσο στους υπόλοιπους κριτές όσο στο διαγωνιζόμενο ζευγάρι και τον παρουσιαστή του μουσικού σόου, Νίκο Κοκλώνη.

«Ναταλία μου, ήσουν εξαιρετική! Ήσουν πάρα πολύ καλή! Παρόλη την αμηχανία της πρώτης συλλαβής, την οποία μετά την ξεπέρασες και ήσουν πάρα πολύ ωραία. Εγώ φοβήθηκα το ανέβασμα και όμως το έκανες πάρα πολύ ωραία. Πήγες και μαλακά, μαλακά χωρίς να το κάνεις σαν εύρημα αλλά σαν να πηγαίνει το τραγούδι μόνο του και αυτό το κάνουν σπάνια οι τραγουδιστές. Πρέπει να είσαι πολύ καλός τραγουδιστής για να το κάνεις, συνήθως ξεφωνίζουν απότομα για να δείξουν ότι έχουν φωνή».

«Μ’ άρεσε και αυτό το φινάλε που σου έβαλε, είχε μια… πουτ… εκεί ο Ευαγγελινός! Αυτό το αποχωρώ πλάτη και γυρνάω μόνο στην τελευταία συλλαβή είναι από τα ωραιότερα πράγματα που έχουν κάνει και τολμάνε μόνο πολύ μεγάλες τραγουδίστριες» τόνισε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής καλλιτέχνης στο #J2US το βράδυ του Σαββάτου στον Alpha.

Ζευγάρι τελικού έσπευσε να χαρακτηρίσει η Δέσποινα Βανδή τη Λουίζα Πυριόχου και τον Biased Beast που ερμήνευσαν το κομμάτι «Μιλώ για σένα». Καταπληκτικούς τους βρήκε και ο Φασουλής, ενώ η Γαρμπή έκανε λόγο για “αριστούργημα επί σκηνής”.

Καλύτερα από το προηγούμενο live τα πήγε και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με τη Λίτσα Γιαγκούση με τη Βανδή να εντοπίζει το εξής παράδοξο: «Σ’ ένα δύσκολο τραγούδι έκανες τα γυρίσματα και πραγματικά εντυπωσιάστηκα, ήσουν πάρα πολύ καλός».

Για έλλειψη συναισθήματος από την άλλη έκαναν λόγο οι κριτές ακούγοντας το κομμάτι «Ματώνουν οι σκέψεις» από το Φοίβο Παπαδάκη και τη Χριστίνα Μαραγκόζη. Η Γαρμπή ανέφερε ότι ο Παπαδάκης ήταν προσεκτικός στις νότες αλλά του έλειπε το συναίσθημα. «Ένα τραγούδι που είναι όλο τσαλίμια λέχθηκε στακάτα» πρόσθεσε ο Σταμάτης Φασουλής.

Μπράβο αντιθέτως εισέπραξαν η Σοφία Παυλίδου με τον Ζερόμ Καλούτα για τις «Αναπάντητες κλήσεις». «Μπράβο, από τις καλύτερες εμφανίσεις στο φετινό #J2US» είπε η Βανδή με τη Γαρμπή να βρίσκει καταπληκτική την ηθοποιό.

Ερμηνεύοντας τραγούδι του Τόλη Βοσκόπουλου εμφανίστηκαν αμέσως μετά η Εύη Δρούτσα και ο Bo. Το «Πριν χαθεί το όνειρό μας» άρεσε στη Βανδή αν και υπήρξαν ατέλειες αλλά όχι εκκωφαντικές, όπως είπε.

Άλλη μια δυνατή στιγμή ακολούθησε χθες από τον Ιάσονα Παπαματθαίου και την Ηρώ, οι οποίοι έλαμψα στο medley «Δώδεκα-Αν μου τηλεφωνούσες». «Είμαι εντυπωσιασμένη, δεν περίμενα τέτοιο πράγμα από τον Ιάσονα να έχει μες στα αυτιά του τη φωνής της Ηρώς και να μένει σταθερό» είπε η Καίτη Γαρμπή με τη Βανδή να δηλώνει ότι το συγκεκριμένο act ήταν από τα καλύτερα που έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα το ζευγάρι στο σόου.

Mε «Ψίθυρους καρδιάς» ανέβηκαν στη σκηνή του #J2US η Φελίσια Τσαλαπάτη και ο Τριαντάφυλλος. Η Σταυροπούλου σημείωσε ότι τις έλειψε το βαρύ αίσθημα και η Βανδή εντόπισε αστάθειες.

Την τελευταία τους εμφάνιση με το «Λουλουδάκι του μπαξέ» έμελλε να κάνουν χθες Τζούλι Μασίνο και Σπύρος Μπιμπίλας, ακούγοντας λίγο αργότερα το Νίκο Κοκλώνη ότι δυστυχώς θα είναι αυτοί που θ’ αποχωρήσουν από το σόου. Ο Φασουλής κρίνοντας την εμφάνιση του Μπιμπίλα είπε ότι ήταν η καλύτερη του φορά και ότι διασκέδασε με την καρδιά του. Αντιθέτως η Δέσποινα Βανδή δεν έμεινε ευχαριστημένη από την κινησιολογία.

To ζευγάρι που αποχώρησε

Ο Νίκος Κοκλώνης πήρε τα αποτελέσματα στα χέρια του και άρχισε να ανακοινώνει ποιοι συνεχίζουν την πορεία τους στο φαντασμαγορικό διαγωνισμό.

Τελευταίοι που δεν είχαν ακούσει το όνομά τους ήταν ο η Σοφία Βογιατζάκη με τον Σαρμπέλ, o Σπύρος Μπιμπίλας με τη Τζουλι Μασίνο και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με τη Λίτσα Γιαγκούση.

Βάσει «κάλπης» τις λιγότερες ψήφους συγκέντρωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας με την Τζούλι Μασίνο και έτσι αποχώρησαν από το φιλανθρωπικό σόου.

«Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι. Όταν μπαίνεις σε ένα τέτοιο σόου, που ξέρεις ότι μπορεί και να φύγεις, το αποδέχεσαι. Αφού είναι μοιραίο κάποιο ζευγάρι να φεύγει κάθε φορά», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας μετά την ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη.

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της