Δείτε την κατάθεση της Gwyneth Paltrow - Κατηγορεί τον συνταξιούχο γιατρό για σεξουαλική επίθεση

Μόλις ο Terry Sanderson συνειδητοποίησε ποια ήταν, ειδοποίησε το τμήμα χιονοδρομίας, ισχυριζόμενος ότι είχε τραυματιστεί - Φέρεται να μη θυμάται σχεδόν τίποτα και η αφήγησή του βασίστηκε σε μεγάλο βαθμό σε εκείνη ενός φίλου του - Η Gwyneth Paltrow κατέθεσε τη δική της ανταγωγή και ζητά μονάχα ένα δολάριο ως αποζημίωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Gwyneth Paltrow, κατέθεσε την Παρασκευή κατά τη διάρκεια της δίκης για ένα ατύχημα σε πίστα σκι το 2016 που προκάλεσε τον τραυματισμό ενός συνταξιούχου γιατρού ότι νόμιζε ότι δεχόταν σεξουαλική επίθεση.

Η 50χρονη ηθοποιός αντικρούει τους ισχυρισμούς του Dr. Terry Sanderson ότι τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε στις πλαγιές του Deer Valley Resort στη Γιούτα.

«Με χτύπησε ο Terry Sanderson και έφταιγε», είπε η Gwyneth Paltrow, στο δικαστήριο όπου βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατηγορία της αμέλειας και της εγκατάλειψης αναφορικά με το ατύχημα που φέρεται να προκάλεσε στον συνταξιούχο γιατρό.

Όταν ρωτήθηκε από τον δικηγόρο του Terry Sanderson εάν γνώριζε ότι σύμφωνα με τους κανόνες έπρεπε μετά το ατύχημα να αφήσει το όνομά της και τις πληροφορίες της, η Gwyneth Paltrow, υποστήριξε πως δεν γνώριζε για τον συγκεκριμένο κανονισμό.

«Δεν θα είχα φύγει από τη σκηνή χωρίς να αφήσω τα στοιχεία μου», πρόσθεσε και ισχυρίστηκε ότι όταν ο 76χρονος έπεσε πάνω της έκανε «ενοχλητικούς θορύβους» και της έδωσε την εντύπωση ότι της επιτίθεται σεξουαλικά.

«Τα δύο πέδιλα του σκι μπήκαν ανάμεσα στα δικά μου, τα πόδια μου άνοιξαν, ένιωσα ένα σώμα να με πιέζει και άκουσα έναν πολύ περίεργο θόρυβο, σαν γρύλισμα. Προσπάθησα να καταλάβω τι συμβαίνει», εξήγησε και συνέχισε: «Σκέφτηκα, μήπως κάποιος κάνει κάτι διεστραμμένο; Αυτό είναι πραγματικά, πολύ περίεργο. Τα σώματά μας ήταν μπλεγμένα. Και απομακρύνθηκα γρήγορα», πρόσθεσε η Gwyneth Paltrow,.

Ο δικηγόρος της 50χρονης ηθοποιού υποστήριξε πως μόλις ο Terry Sanderson συνειδητοποίησε ποια ήταν αυτή που είχε χτυπήσει, ειδοποίησε το τμήμα χιονοδρομίας, ισχυριζόμενος ότι είχε τραυματιστεί και χρειαζόταν βοήθεια για να κατέβει από το βουνό.

Σύμφωνα με την Gwyneth Paltrow, μέλη της ομάδας της έλεγξαν τον Terry Sanderson ο οποίος τους διαβεβαίωσε ότι ήταν καλά. Η ίδια δήλωσε ότι αναστατώθηκε τόσο πολύ από τη σύγκρουση που δεν ξαναέκανε σκι εκείνη την ημέρα.

Ο Terry Sanderson υποστηρίζει πως η Gwyneth Paltrow, «κατέβαινε χωρίς να προσέχει» από μια πλαγιά στο χιονοδρομικό κέντρο Deer Valley με συνέπεια να συγκρουστούν. Σύμφωνα με την καταγγελία, «τον έριξε κάτω με δύναμη και του προκάλεσε εγκεφαλική βλάβη, διάσειση, τέσσερα σπασμένα πλευρά και άλλους σοβαρούς τραυματισμούς. Τον εγκατέλειψε στο χιόνι και συνέχισε την κατάβασή της στο βουνό.

Ο 76χρονος γιατρός λέει ότι δεν υπέβαλε μήνυση στην Gwyneth Paltrow, για σχεδόν τρία χρόνια μετά το ατύχημα λόγω νομικών ζητημάτων και παρατεταμένης διάσεισης από τη σύγκρουση. Φέρεται να μη θυμάται σχεδόν τίποτα από τη σύγκρουση και η αφήγησή του βασίστηκε σε μεγάλο βαθμό σε εκείνη ενός φίλου του από την ομάδα σκι.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και πρωταγωνίστρια των ταινιών #IronMan, του #TalantedMrRipley και #ShakespeareInLove αντιμετωπίζει αγωγή ύψους 300.000 δολαρίων από τον 76χρονο.

Η Gwyneth Paltrow κατέθεσε τη δική της ανταγωγή, κατηγορώντας τη Terry Sanderson ως τον υπαίτιο για το περιστατικό, και ζητά μονάχα ένα δολάριο ως αποζημίωση.

Kαι η δίκη εισέρχεται στην πέμπτη μέρα της.

Τα παιδιά της Gwyneth Paltrow, Apple και Moses θα καταθέσουν υπέρ της μητέρας τους στη δίκη της ηθοποιού, που κατηγορείται για αμέλεια καιεγκατάλειψη αναφορικά με ατύχημα που φέρεται να προκάλεσε στον συνταξιούχο γιατρό, Terry Sanderson.

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Για μένα, η καταγγελία είναι ψευδής 100%. δεν υπάρχει καμία κατηγορία»
H Πάουλα Μπαντόσα μιλά για τον χωρισμό της με τον Στέφανο Τσιτσιπά: «Μερικές φορές είναι καλύτερα»
Κρυσταλλία: «Χώρισα και είμαι πολύ χαρούμενη με την απόφαση μου, θέλω να ζω μια αληθινή και υγιή σχέση»
Αυτή είναι η επικρατέστερη ημερομηνία του γάμου του Γιάννη Αντετοκούνμπο – Οι διάσημοι προσκεκλημένοι
Επανασύνδεση της Φελίσιας Τσαλαπάτη με τον πατέρα του γιου της, Μιχάλη Αντιώτη
Τέλος στην αγωνία για την εξαφάνισή της Δέσποινας Στυλιανοπούλου – Πού βρέθηκε η ηθοποιός
Μπο: «Έχω φάει απόρριψη από την Τάμτα. Η Θεοδωρίδου μού κρατούσε τα λεφτά, γιατί ήμουν σπάταλος»
Παύλος Χαϊκάλης για Άννα Παναγιωτοπούλου: «Είχε έναν άλλο τρόπο σκέψης, είχε μια τρέλα εσωτερική»
Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα - Πάγωσε προσωρινά η μείωση της χορήγησης των φαρμάκων
Βαρύ πένθος για την Ελεονώρα Μελέτη - Έφυγε από τη ζωή η γιαγιά της - Το μήνυμα της