Γιώργος Μπένος: «Αντιμετώπισα bullying, δέχτηκα απειλές. Ντρεπόμουν να το πω στους γονείς μου»

Γιώργος Μπένος στο #NightOut: «Με έδειχναν με το δάχτυλο γιατί έκανα πολλή παρέα με κορίτσια»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Γιώργος Μπένος βρέθηκε καλεσμένος στο #NightOut και μίλησε για όλα στον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για το #Maestro και την μεγάλη επιτυχία του, ενώ εξομολογήθηκε και το bullying που αντιμετώπισε σε νεαρή ηλικία.

«Τα αρνητικά του να μεγαλώνεις σε μια κλειστή κοινωνία είναι ότι ο άλλος θα πει πολύ εύκολα κάτι για σένα, θα σε κρίνει, υπάρχει αυτό το “τι θα πει ο κόσμος”. Με κάνει έξαλλο το τι θα πει ο κόσμος, δεν ξέρω γιατί δεν το είπα πριν. Τι νοιάζει τον άλλον τι θα πω, πως θα ντυθώ ή με ποιον θα κάνω παρέα

Στο Γυμνάσιο επειδή έκανα παρέα πάρα πολύ με κορίτσια και λιγότερα με αγόρια έγινε λόγος πολλές φορές να με δείξουν με το δάκτυλο. Έλεγαν γιατί τώρα κάνει παρέα με κορίτσια, μήπως είναι γκέι; Δεν έχει σημασία αν είσαι ή δεν είσαι, το θέμα είναι γιατί κάποιος να μπει στη διαδικασία να σε κρίνει. Έχουν μάθει ότι για να είσαι ενταγμένος μέσα στην κοινωνία, φαντάζονται ότι ένα αγόρι πρέπει να κάνει παρέα με αγόρια και ένα κορίτσι με κορίτσια. Το πήρα πολύ βαριά αυτό.

Μου δημιούργησε ένα κλείσιμο στον εαυτό μου και αυτό έγινε αφορμή για να δεχτώ κάποιο bullying. Δέχτηκα απειλητικά ραβασάκια μέσα στα βιβλία μου. Τώρα πια το έχω ξεπεράσει, δεν το έχω ξεχάσει. Τότε ήταν πολύ δύσκολο. Έκανα το λάθος να μην το εκμυστηρευτώ σε κάποιον. Ντράπηκα να το πω στους γονείς μου» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Μπένος.

«Αισθάνομαι τυχερός και ευγνώμων που ήρθε αυτό το κείμενο από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Μόνο περήφανος μπορώ να νιώθω. Θα ήθελα κάποια πράγματα να υπάρχουν μόνο στην μυθοπλασία. Δεν μου ήταν ευχάριστο να δέχομαι μηνύματα από παιδιά που μπορεί να έχουν βιώσει αντίστοιχες καταστάσεις και που ντρέπονται γι’ αυτό που είναι» ανέφερε ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Το #Maestro έχει ενταχθεί εδώ και λίγες μέρες στον κατάλογο του #Netflix και προβάλλεται στο εξωτερικό, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. 

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του #Flixpatrol που αφορούν την Κυριακή 19 Μαρτίου, η ελληνική σειρά κατάφερε να μπει στη δεκάδα και μάλιστα, στην όγδοη θέση.

Ο Γιώργος Μπένος θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, για την ευκαιρία που του έδωσε, όπως ο ίδιος ανέφερε, να συμμετάσχει σε αυτό το πρότζεκτ.

Μέσα από ανάρτησή του στο Ιnstagram, ο «Σπύρος» της σειράς ανέβασε μία φωτογραφία από την αφίσα του «Maestro in Blue», όπως τιτλοφορείται η σειρά στην πλατφόρμα.

Στη λεζάντα, έγραψε: «Και εγώ με την σειρά μου έχω την βαθιά ανάγκη να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους υπέροχους συνεργάτες. Με την αγάπη και την σκληρή δουλειά τους το @maestroinblue.tvseries ξεκίνησε το ταξίδι του σε ολόκληρο τον κόσμο. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά ανήκει σε σένα Χριστόφορε. Για την εμπιστοσύνη την τιμή και την ευκαιρία να ταξιδέψω σε αυτό το πανέμορφο όνειρο με τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους. Η αγάπη, το ταλέντο και η γενναιοδωρία σου μας ταξιδεύουν στα ωραιότερα. Στα ομορφότερα!».

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»