H Gisele μιλά για το διαζύγιο από τον Τοm Brady: «Ο θάνατος του ονείρου μου»

«Αν υπάρχει ένα άτομο που θέλω να είναι ο πιο ευτυχισμένος στον κόσμο, είναι αυτός, πιστέψτε με» - Η αινιγματική ανάρτηση του Tom Brady μετά τη συνέντευξη της

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Gisele και ο Tom brady αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, όπως έγινε γνωστό τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο τότε για ομηρικούς καβγάδες, έλλειψη σεξουαλικών επαφών αλλά και πως το τελευταίο διάστημα δεν έμεναν καν κάτω από την ίδια στέγη.

Ο θυελλώδης έρωτας του διάσημου super model και του αθλητή

Η συνάντησή τους δεν ήταν τυχαία… Από την πρώτη συνάντηση και το πρώτο βλέμμα ήξεραν και οι δύο ότι ήταν φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μια φιλική παρέα τον Δεκέμβριο του 2006 και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος.

Η Gisele ερωτεύτηκε τόσο πολύ τον Τοm που αποφάσισε να παρατήσει την επιτυχημένη καριέρα της στον χώρο της μόδας και να αφιερωθεί πλήρως στον άντρα της και στα παιδιά τους. Το πασίγνωστο μοντέλο δεν άντεχε πια τις αυστηρές δίαιτες και τα εξοντωτικά ωράρια εργασίας και στο πρόσωπο του διάσημου παίκτη του αμερικανικού ποδοσφαίρου βρήκε το «ασφαλές μέρος» της. Όμως όλα τα παραμύθια δεν έχουν ευτυχές τέλος!

Ο γάμος της Gisele και του Τοm brady έλαβε χώρα τον Φεβρουάριο του 2009 στη Σάντα Μόνικα. Απέκτησαν τρία παιδιά, τη Vivian, τον 12χρονο Benjamin και τον 15χρονο John Edward.

Σχεδόν έξι μήνες μετά την είδηση του χωρισμού, η Gisele μιλάει για πρώτη φορά, απατώντας στα περισσότερα ερωτηματικά που έχουν οι θαυμαστές της, σχετικά με την απόφασή της να χωρίσει από τον σύζυγό της, μετά από 13 χρόνια γάμου.

Η συγκίνησή της είναι εμφανής, όπως περιέγραψε η δημοσιογράφος στην εισαγωγή της εξομολόγησης της 42χρονης Βραζιλιάνας καλλονής.

Η Βραζιλιάνα καλλονή διέψευσε πως είχε δώσει τελεσίγραφο στον αθλητή που όλο και παρέτεινε την καριέρα του και δήλωσε πως θα συνεχίσει να τον αγαπά και να τον υποστηρίζει.

«Ο χωρισμός μας ήταν το τέλος του ονείρου για μένα. Όλες αυτές οι εικασίες που κυκλοφορούσαν ήταν πολύ επώδυνες για μένα. Πάντα τον επευφημούσα και θα συνεχίσω για πάντα. Αν υπάρχει ένα άτομο που θέλω να είναι ο πιο ευτυχισμένος στον κόσμο, είναι αυτός, πιστέψτε με. Θέλω να πετύχει. Θέλω όλα του τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα. Αυτό θέλω, πραγματικά, από τα βάθη της καρδιάς μου», ανέφερε στο Vanity Fair κι επεσήμανε για το τέλος του γάμου της: «Είναι σαν ένα θάνατο και μια αναγέννηση».

«Μερικές φορές μεγαλώνεις μαζί με τον άλλο. Μερικές φορές χωρίζεις. Όταν ήμουν 26 χρονών και εκείνος 29 ετών, γνωριστήκαμε, θέλαμε μια οικογένεια, θέλαμε να κάνουμε πράγματα μαζί. Καθώς περνά ο καιρός, συνειδητοποιήσαμε ότι απλά θέλαμε διαφορετικά πράγματα και τώρα έχουμε μια επιλογή να κάνουμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάς τον άλλο. Σημαίνει απλώς ότι για να είσαι αυθεντικός και να ζήσεις αληθινά τη ζωή που θέλεις να ζήσεις, πρέπει να έχεις κάποιον που μπορεί να σε συναντήσει στη μέση, σωστά; είναι χορός. Είναι μια ισορροπία», πρόσθεσε η Ζιζέλ μιλώντας στο #VanityFair.

«Πίστευα στα παραμύθια όταν ήμουν παιδί. Πιστεύω ότι είναι όμορφο να πιστεύεις σε αυτό. Είμαι ευγνώμων που το έκανα. Δίνεις τα πάντα για να πετύχεις το όνειρό σου. Δίνεις το 100% του εαυτού σου και είναι θλιβερό όταν δεν καταλήγει με τον τρόπο που ήλπιζες, με τον τρόπο για τον οποίο δούλεψες, αλλά μπορείς να κάνεις μόνο αυτό που σου αναλογεί» πρόσθεσε η Gisele.

Για τον Τοm Brady, εξομολογήθηκε επίσης: «Πάντα τον υποστήριζα και θα το κάνω πάντα. Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που θέλω να είναι ο πιο ευτυχισμένος στον κόσμο, είναι εκείνος, πιστέψτε με. Θέλω να πετύχει. Θέλω όλα του τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα. Αυτό θέλω, αλήθεια, από τα βάθη της ψυχής μου». 

Ο Τοm Brady δημοσίευσε ένα αινιγματικό μήνυμα στα social media, μετά τα σχόλια της πρώην συζύγου του, Gisele στην τελευταία της συνέντευξη, σχετικά με το διαζύγιό τους.

Σε story που ανάρτησε στο Instagram, ο Brady δημοσίευσε ένα κείμενο του διάσημου συγγραφέα, Ραλφ Γουάλντο Έμερσον που γράφει αρχικά: «Τι είναι επιτυχία;». Παρακάτω, τονίζει τη σημασία του να εκτιμά κανείς τις σχέσεις με έξυπνους ανθρώπους και παιδιά και να βρίσκει το καλύτερο στους άλλους, ενώ επισημαίνει επίσης τη σημασία του να αφήνεις έναν καλύτερο κόσμο και να γνωρίζεις ότι βοήθησες να διευκολυνθεί η ζωή κάποιου.

Στη συνέχεια το απόσπασμα ορίζει την επιτυχία, αναφέροντας πως σημαίνει «να γελάς συχνά και πολύ, να κερδίζεις τον σεβασμό των έξυπνων ανθρώπων και τη στοργή των παιδιών, να κερδίζεις την εκτίμηση των ειλικρινών κριτικών και να υπομένεις την προδοσία των ψεύτικων φίλων, να εκτιμάς την ομορφιά, να βρίσκεις το καλύτερο στους άλλους, να αφήνεις τον κόσμο λίγο καλύτερο, είτε με ένα υγιές παιδί, είτε με ένα λουλούδι στον κήπο, είτε με μια λυτρωμένη κοινωνική κατάσταση, να ξέρεις ότι έστω και μια ζωή έχει αναπνεύσει πιο εύκολα, επειδή έζησες».

«Αυτό σημαίνει ότι έχεις πετύχει!», καταλήγει με το μήνυμά του να φαίνεται πως αποτελεί απάντηση στα όσα είπε η Gisele για εκείνον και τους λόγους που τους οδήγησαν στο διαζύγιο.

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»