Ορέστης Τζιόβας: «Είπα ότι είμαι bisexual για να βάλω ένα λιθαράκι στην προοδευτικότητα της κοινωνίας»

Ο Ορέστης Τζιόβας έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε τόσο στις δηλώσεις που έχει κάνει ανά διαστήματα, σχετικά με τις «bisexual ανησυχίες» του -όπως τις χαρακτηρίζει-, όσο και στη σχέση που είχε στο παρελθόν, με την Κατερίνα Παπουτσάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» κι αρχικά, τονισε για τις δηλώσεις του που έχουν συζητηθεί: «Δεν έχω μετανιώσει ποτέ για κάτι που έχω πει. Την εμπιστεύομαι την παρόρμηση. Τα επί τόπου που έχω κάνει στη ζωή μου δεν τα μετανιώνω, γενικά το βρίσκω πολύ λάθος να μετανιώνω για πράγματα».

Όσο για τα λεγόμενά του γύρω από τη σεξουαλικότητά του, ο Ορέστης Τζιόβας ανέφερε πως δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα. «Δεν θέλω να αναφερθώ στη δήλωσή μου για τις bisexual ανησυχίες. Έχω πει πάρα πολλά γι' αυτό. Ο σκοπός μου ήταν να βάλω ένα λιθαράκι στην προοδευτικότητα της κοινωνίας και έγινε ακριβώς, όπως το ήθελα. Τα μηνύματα που έλαβα από ανθρώπους που μου είπαν "μπράβο που μιλάς" μου αρκούν και είμαι πολύ καλά με αυτό. Υπάρχουν φυσικά και φίλοι μου που μου λένε, "τι θες και μιλάς;", αλλά εντάξει, ο καθένας όπως θέλει», σημείωσε.

Όπως είπε παρακάτω, δεν τον ενδιέφερε καν αν η συγκεκριμένη του δήλωση επηρέαζε αρνητικά τη δουλειά του. «Δεν το σκέφτηκα καν. Ας με αντιμετωπίσει ο καθένας όπως θέλει. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για την αντιμετώπισή του, για την πράξη του και τις απόψεις του. Αν δεν συμφωνούμε, καλύτερα να μη συμφωνούμε και να μη δουλεύουμε και μαζί. Στη δουλειά μας είναι σπάνιο να βρεις ευθείς ανθρώπους», εξήγησε ο ηθοποιός.

Ο δημοφιλής ηθοποιός απάντησε μεταξύ άλλων για το αν τον είχε ενοχλήσει που το ευρύ κοινό τον γνώρισε από την σχέση που είχε στο παρελθόν με την Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Δεν έχει να κάνει με εμένα αυτό, δεν επηρεάστηκε η δική της ζωή από την δική μου. Ναι (σ.σ. με ενοχλούσε που με έμαθαν μέσα από αυτήν την σχέση). Θα προτιμούσα να με είχαν μάθει μέσα από τη δουλειά μου και για ένα ρόλο. Εντάξει, συμβαίνουν όμως αυτά. Πλέον το χειρίζομαι πολύ καλά.

Με τα χρόνια το διαχειρίζομαι καλύτερα (σ.σ. το κομμάτι της διασημότητας). Εντάξει, είναι ένα έντονο πράγμα για τον άνθρωπο και για τον καλλιτέχνη που εκτίθεται τόσο πολύ. Είναι κάτι που δεν ξέρεις πως να το διαχειριστείς στην αρχή και το μαθαίνεις στην πορεία» ανέφερε ο Ορέστης Τζιόβας.

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια