#MasterChefGR: Zευγάρι o Πορφύρης και η Κύπρια Γιώτα Λιοπετρίτη; Το σχόλιο που αναζωπύρωσε τις φήμες

#MasterChefGR: Αναζωπυρώθηκε το "beef" ανάμεσα σε Γιώργο και Αλέξανδρο! Απίστευτες ατάκες: «Είναι γλίτσα και μεγάλο τσόφλι. Ο τύπος είναι σίχαμα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Την είσοδο του παλιού παίκτη, Δημήτρη Μπέλλου, είδαμε στο ριάλιτι μαγειρικής, στο επεισόδιο της Τρίτης 21/3, αλλά και την αποχώρηση της Μαρίας Ματσούκαρου.

Στο νέο επεισόδιο (23/3) οι παίκτες ήταν πανέτοιμοι για να μαγειρέψουν για την πυροσβεστική και ήθελαν να δώσουν τον πιο καλό τους εαυτό.

Ωστόσο, κατά την έναρξη του επεισοδίου, ο Δημήτρης Μπέλλος, δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστη την ησυχία που βρήκε όταν μπήκε στο σπίτι του MasterChef 2023, σημειώνοντας ότι νόμιζε πως μπήκε σε... εκκλησία!

«Μια χαρά με υποδέχτηκαν τα παιδιά στο σπίτι. Μια ηρεμία, μια ησυχία, σε εκκλησία λέω μπήκα!», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μπέλλος.

Τους 17 διαγωνιζόμενους, που συνεχίζουν ακάθεκτοι στην πορεία για τη νίκη, περιμένει άλλη μια ξεχωριστή Ομαδική Δοκιμασία. Αυτή τη φορά οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μαζί με τον Αντιπύραρχο Λεωνίδα Αντωνόπουλο, υποδέχονται τους επίδοξους MasterChefs στο «Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροσβεστικού Σώματος, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος».

Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να μαγειρέψουν ένα πλήρες γεύμα αποτελούμενο από σαλάτα, αλοιφή, όσπρια, κυρίως πιάτο και γλυκό για 50 καλεσμένους, που εργάζονται και εκπαιδεύονται στο Κέντρο Εκπαίδευσης. Εκείνοι θα δοκιμάσουν τις προσπάθειες των δύο ομάδων και θα επιλέξουν την ομάδα που παρουσίασε το καλύτερο αποτέλεσμα, δίνοντας τη θετική τους ψήφο. Η ομάδα με τις περισσότερες ψήφους θα στεφθεί νικήτρια.

Ο Γιώργος Πορφύρης, ως νικητής του Test Δημιουργικότητας, έχει στη διάθεση του τα σημαντικά πλεονεκτήματα αυτής της δοκιμασίας. Με ποιο κριτήριο θα επιλέξει τον αντίπαλο αρχηγό και πώς θα διαμορφωθούν οι δύο ομάδες; Πώς θα αντιδράσουν οι υπόλοιποι στις αποφάσεις των αρχηγών;

Οι δυο ομάδες «ρίχνονται» με ζήλο στη μαγειρική, έχοντας ως προτεραιότητα να ευχαριστήσουν τους καλεσμένους τους και κατά συνέπεια να κατακτήσουν τη νίκη. Γνωρίζουν ότι πρέπει να δώσουν προσοχή όχι μόνο στη γεύση αλλά και στη διατροφική αξία, που θα έχουν τα γεύματα που θα ετοιμάσουν.

Πολύ κοντά μέσα στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής έχουν έρθει το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Πορφύρης με την Γιώτα Λιοπετρίτη.

Η χημεία μάλιστα που έχουν μεταξύ τους δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τους συμπαίκτες τους, με τις σπόντες ότι είναι ζευγάρι να δίνουν και να παίρνουν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, με αποκορύφωμα ένα σχόλιο που ακούστηκε στο αποψινό (23/3) επεισόδιο, το οποίο αναζωπύρωσε τις φήμες!

Ο Γιώργος Πορφύρης, αν και δεν έχει εκδηλώσει έως τώρα τα συναισθήματά του για τη Γιώτα Λιοπετρίτη, δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχουμε δει στα επεισόδια του MasterChef να τη βοηθάει από τον εξώστη στις αντιγραφές πιάτου αλλά και να την επιλέγει για συμπαίκτρια σε κάποιες ομαδικές δοκιμασίες!

Και αυτό συνέβη κα απόψε! Λίγο πριν την καλωσορίσει στην ομάδα του, την χαρακτήρισε ως «η πιο όμορφη ζαχαροπλάστρια».

«Θα διαλέξω την πιο όμορφη ζαχαροπλάστρια. Τη Γιώτα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Πορφύρης με τη Γιώτα να ντρέπεται και να χαμογελά με αμηχανία.

Η Πωλίνα συμφώνησε πως η Γιώτα είναι πολύ όμορφη, αλλά θεωρεί τον εαυτό της καλύτερο στη ζαχαροπλαστική!

Από εχθροί φίλοι και τούμπαλιν. Ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης και ο Γιώργος Πορφύρης έγιναν πάλι μαλλιά κουβάρια! Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο η αιτία για να ξαναβγούν τα μαχαίρια μεταξύ τους ήταν η Γιώτα.

Ο Γιώργος Πορφύρης από την άλλη πίστευε ότι ο Αλέξανδρος είχε συνωμοτήσει στην προηγούμενη ομαδική με τον Παύλο, για να την βγάλουν υποψήφια.

«Στην αρχή του παιχνιδιού ανοίχτηκα σε άτομα και είδα ότι στο πρώτο στραβοπάτημα ήταν οι πρώτοι που με πρόδωσαν και μου γύρισαν την πλάτη. Άνθρωποι όπως ο Αλέξανδρος, η Στέλλα, ο Βαγγέλης που έχει αποχωρήσει, ο Δημήτρης. Σε όλους αυτούς έδωσα ένα κομμάτι του εαυτού μου κι αυτό που έλαβα ήταν ταπείνωση, περιφρόνηση και υποτίμηση», τόνισε ο Γιώργος Πορφύρης.

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος δήλωσε αρχικά ότι «με τον Πορφύρη ξεκινήσαμε στραβά μετά το συζητήσαμε και τα βρήκαμε. Κάποια στιγμή βέβαια ξεκίνησε να μου κάνει πόλεμο. Σε εμένα και σε όσους έκανα παρέα. Όταν είδε ότι δεν τον παίρνει, σταμάτησε».

«Όταν έχασαν στην ομαδική και ο Παύλος έβγαλε στον τάκο τη Γιώτα… Μάλλον αυτός νόμιζε ότι εμείς κάναμε μια συνεννόηση να βγάλουμε υποψήφια τη Γιώτα. Από τότε δε μιλάμε και δε με ενδιαφέρει κιόλας», συμπλήρωσε ο ίδιος αφήνοντας υπαινιγμούς πως η αλλαγή στη συμπεριφορά του Πορφύρη οφείλεται στο ότι ο τότε αρχηγός της μπλε ομάδας Παύλος είχε βγάλει υποψήφια προς αποχώρηση τη Γιώτα.

Ο Αλέξανδρος κατά τη διάρκεια όλου του επεισοδίου αυτής της Πέμπτης (23/3), έβλεπε με καχυποψία και την κίνηση του Κωνσταντίνου Κόκοτα να τον συμπεριλάβει στην ομάδα του. Όπως είπε ο ίδιος, αν το έκανε εσκεμμένα ήταν γιατί τον συμβούλεψε ο φίλος του Γιώργος Πορφύρης, τον οποίο χαρακτήρισε γλίτσα, τσόφλι και σίχαμα.

«Ο Κόκοτας με κοιτάει ενοχικά. Θέλω να πιστεύω ότι είναι καλό παιδί ο Κώστας. Θα με στεναχωρήσει άμα είναι σε αυτό. Παρ' όλα αυτά θα τον δικαιολογήσω, αν όντως το έχει κάνει, γιατί είναι πιο μικρός και έχει να κάνει με έναν τύπο, ο οποίος είναι μεγάλη γλίτσα, μεγάλο τσόφλι. Ο τύπος είναι σίχαμα», ακούστηκε να λέει ο Αλέξανδρος για τον Γιώργο Πορφύρη.

Μέσα σε όλον αυτό το χαμό ακούστηκε και το όνομα της Μαρίας Μπέη.

Η Στέλλα εύχεται να χάσει η ομάδα της!

Το τραγούδι της Στέλλας και το «βούλωσέ το» του Γιώργου!

Οι κριτές και οι καλεσμένοι δοκιμάζουν και βαθμολογούν τα γεύματα!

To trailer 44ου επεισοδίου - Παρασκευή 24.3.2023

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βισση
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»