Λάκης Λαζόπουλος: «Συνεργείο του Λιάγκα με κυνηγούσε τα μεσάνυχτα για να απαντήσω σε μία ανοησία»

Ο Λάκης Λαζόπουλος τα έβαλε με τον Γιώργο Λιάγκα στο νέο podcast του - «Ο Λιάγκας έχει κανένα δικαίωμα να παρακολουθεί πού τρώω, ποια διαδρομή ακολουθώ για την επιστροφή στο σπίτι μου» - Η απάντηση Λιάγκα: «Δεν έχεις λόγο να καταφεύγεις σε μικρότητες, λυπάμαι πραγματικά»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο ηθοποιός, μιλώντας στο newsbreak tv, ισχυρίστηκε ότι συνεργείο της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 τον κυνηγούσε τα μεσάνυχτα για να του αποσπάσει μία δήλωση.

Συγκεκριμένα, ο Λάκης Λαζόπουλος είπε: «Χθες το βράδυ έτρωγα σε ένα μαγαζί στην οδό Πανεπιστημίου. Στις 12 τη νύχτα έφυγα και πήγα προς το σπίτι μου. Φεύγοντας, μου την έχει στημένη ένα συνεργείο, στα καλά καθούμενα, προφανώς, υποθέτω από την πρωινή εκπομπή του Λιάγκα – το κατάλαβα από την ερώτηση -, λες και ήμουν καταζητούμενος. 12 η ώρα τη νύχτα, Κυριακή προς Δευτέρα. Να μου κάνουν μία ερώτηση για κάτι που είχε πει ο Κούγιας πριν από ενάμιση μήνα.

Εγώ ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω. Με ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, η ερώτηση που τριγυρνάει στο μυαλό του Λιάγκα και στο συνεργείο του που ακολουθεί τις οδηγίες του φυσικά, είναι ποια είναι η απάντηση η δική μου στην ανοησία που είπε ο Κούγιας; Σε ερώτηση που έγινε πριν από έναν μήνα και κατά τις δικές μου πληροφορίες που μπορεί να είναι και λάθος, την υπέδειξε ο ίδιος;».

Ο Λάκης Λαζόπουλος πρόσθεσε: «Κύριε Λιάγκα, που εδώ και τόσο καιρό προσπαθείτε να κάνετε σοβαρό ρεπορτάζ και να δείξετε το μέγεθος των προβλημάτων αυτής της χώρας, θεωρείτε ότι είναι ένα από αυτά τα θέματα που απασχολούν τον κόσμο Δευτέρα πρωί; Θα πρότεινα στον ΑΝΤ1, που είναι ένα σοβαρό κανάλι κι έχω εργαστεί σε αυτούς, να μαζέψει τα συνεργεία γιατί δεν θεωρώ ότι ο κ. Λιάγκας έχει κανένα δικαίωμα να παρακολουθεί πού τρώω, ποια διαδρομή ακολουθώ για την επιστροφή στο σπίτι μου».

Απάντηση στα όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος κατά του ίδιου και της εκπομπής του, έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το #ΤοPrwino

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, αφού είδε το σχετικό απόσπασμα από το podcast του Λάκη Λαζόπουλου, είπε: «Τώρα να του απαντήσω; Ή να μην απαντήσω; Δεν θα απαντήσω στον Λαζόπουλο αλλά στον κόσμο για να καταλάβει πώς γίνεται το πράγμα. Πρώτον δεν γνωρίζω πού στέλνει η αρχισυντάκτρια τα συνεργεία το βράδυ. Δεν με απασχολεί, εγώ αποφασίζω και έχω την πλήρη ευθύνη για τα θέματα που παίζουν στον αέρα.

Μου λένε το πρωί τα θέματα και αποφασίζω τι θα παίξουμε και τι όχι. Το πού στέλνει το βράδυ συνεργείο το βράδυ, δεν το γνωρίζω. Πολλές φορές, όταν στέλνουμε συνεργείο και ο άνθρωπος έχει ενοχληθεί από αυτό και μας λέει ότι δεν θέλει να το παίξουμε, δεν το έχω παίξει ποτέ. Ποτέ δεν έχω παίξει θέμα ανθρώπου που έχει πει ότι δεν θέλει να το παίξουμε. Στον ίδιο δημοσιογράφο, τον Γιάννη Μαλλιαρό, χωρίς να είναι μία σύμβαση ‘έλα να σου κάνω συνέντευξη’ ο κος Λαζόπουλος είχε μιλήσει επί μακρόν. Τότε του άρεσε, τώρα δεν του άρεσε. Δεν τα παίξαμε τα πλάνα και δεν κατάλαβα γιατί δείχνει ενοχλημένος».

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας επεσήμανε: «Πίστεψέ με Λάκη, ποσώς με ενδιαφέρει τι κάνεις στη ζωή σου. Δεν με απασχολεί ειλικρινά και ούτε έχω καμία εμμονή με κανέναν να πω να στείλουν κάμερα στον Λαζόπουλο. Ο δημοσιογράφος πάει μόνος του και ρωτάει αυτό που θεωρεί ενδιαφέρον. Έχεις μία κόντρα με τον Κούγια, πιστεύεις εσύ ότι παίρνω στις 12 το βράδυ τους δημοσιογράφους να τους πω “ρωτήστε αυτό”; Εκτίθεσαι, μην το λες αυτό.

Όλοι κρινόμαστε καθημερινά. Κι εσύ κρίθηκες, έχεις περάσει τεράστια μεγαλεία και όχι άδικα στην ελληνική τηλεόραση. Έχεις κάνει νούμερα τεράστια για σειρά ετών. Δεν καταλαβαίνω τώρα γιατί αυτή η μικρότητα. Ξαφνικά τώρα… Σε έχω βάλει σε κάποιο στόχαστρο;».

«Και μη δείχνεις εμμονή, γιατί οι εμμονές και οι εμμονές του παρελθόντος δεν σε οδήγησαν καλά. Είναι κρίμα. Είσαι μεγάλος και σπουδαίος καλλιτέχνης, θαυμάζω το ταλέντο και το χιούμορ σου. Δεν έχεις λόγο να καταφεύγεις σε μικρότητες. Λυπάμαι πραγματικά» κατέλεηξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δειτε Επισης

Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική
H Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: «Να ξεκαθαρίσω κάτι, δεν έγινε ποτέ μπλοκ και unfollow»
Νίκος Αποστολόπουλος: «Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι σαν γεροντοκόρη από το χωριό που δεν παντρεύεται»
Θανάσης Ευθυμιάδης: «Οι κόρες μου συχνά δεν θέλουν να πάνε σχολείο, οριακά περνάνε τις τάξεις με τις απουσίες»
Αναβλήθηκε η εμφάνισή της Δέσποινας Βανδή στο Ντουμπάι - Η ανάρτηση της: «Ελπίζω να είστε ασφαλείς»
Eurovision 2024: Tεράστια ανατροπή για τη σειρά εμφάνισης των χωρών στον Τελικό ανακοίνωσε η #EBU
#MasterChefGR: Η «διαβολική» δοκιμασία, το ταρτάρ του κέρδισε τα 1000€ & το πιάτο… Βατερλώ
#SurvivorGR: Το δίλλημα του James μετά το ναυάγιο του πατέρα του, η μάχη για την ασυλία & ο 2ος μονομάχος