#SurvivorGR: Ο καυγάς Τάκη-Ηλία, η δημοπρασία φαγητού, η «μαριονέτα», η «νταντά» και ο Ατζούν

#SurvivorGR: Ο Τάκης κατηγόρησε την Εύη ότι «έστησε» αυτί - Η μάχη για την επικοινωνία

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η 11η εβδομάδα στον #SurvivorGR All Star πλησιάζει προς το τέλος της με τους Νικολέτα Μαυρίδη, Σπύρο Μαρτίκα, Ελευθερία Ελευθερίου, Γιώργος Κόρομι από τους Κόκκινους και τον Γιώργο Καραγκούνια από τους Μπλε να κάθονται σε... αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας με ανυπομονησία να μάθουν αν το τηλεοπτικό κοινό θα τους κρατήσει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Στην τελευταία ψηφοφορία οι Διάσημοι έβγαλαν στον τάκο τρεις συμπαίκτες τους, την Ελευθερία και τους Μαρτίκα και Κόρο που ισοψήφησαν, οι οποίοι την επόμενη της... εκλογής τους δήλωσαν απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα.

«Σήμερα είναι μεγάλη αλλαγή, είμαι υποψήφιος από την χθεσινοβραδινή ασυλία που χάσαμε. Στο συμβούλιο βγήκα εγώ, ο Σπύρος κι η Ελευθερία. Με εκμεταλλεύτηκαν και μετά με πέταξαν σαν στυμμένη λεμονόκουπα. Πήραν ό,τι είχαν να πάρουν από εμένα, ψάρια, μύδια, αλλά δεν ήταν ομόφωνη η ψήφος, ήταν από τρία άτομα. Δόξα τω Θεώ δεν ήθελε όλη η ομάδα να φύγω» ανέφερε σκεπτικός ο 35χρονος επιχειρηματίας, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν στις δηλώσεις τους τόσο η 33χρονη τραγουδίστρια, όσο και ο 45χρονος φαρμακοποιός, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό έχουν ανέβει αγωνιστικά και φέρνουν νίκες.

Αυτή τη φορά το σχέδιο Μαρτίκα δεν είχε αποτέλεσμα και σε αυτό έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι η Ελένη Χαμπέρη αποφάσισε να μην γίνει... μαριονέτα του.

«Γυρίζουμε από το αγώνισμα ασυλίας, έχουμε χάσει και λέει ο Σπύρος, Ελένη, Νικόλ, ελάτε λίγο θέλω να σας πω. Ξέρει ότι στο τελευταίο συμβούλιο τον είχαμε ψηφίσει εγώ, η Νικόλ και η Σταυρούλα. Και λέει, λοιπόν, κορίτσια χαίρομαι που χάσαμε σήμερα -λέω κάτι συμβαίνει εδώ- γιατί με αυτό το τρόπο θα καταφέρουμε να σώσουμε τη Νικόλ. Κοιτάξτε να δείτε δεν πρέπει να κάνουμε το λάθος και να μη βγάλουμε την Ελευθερία, οπότε κοιτάξτε καλά να ψηφίσετε Ελευθερία.

Η Αφροδίτη δίπλα του, κράταγε ατζέντα, και σημείωνε ψήφους. Κάνω εγώ μάλιστα και έφυγα. Από το ύφος μου η άλλη θεώρησε ότι με έχει πείσει και θεωρούσε ότι Ελένη – Νικόλ, θα ψηφίσουμε Ελευθερία» ανέφερε αρχικά η 28χρονη γυμνάστρια.

«Δεν του πέτυχε το μαγείρεμα. Δυστυχώς είναι ο Κόρο υποψήφιος αλλά, δεν κατάφερε να βγάλει τον εαυτό του εκτός. Δύο εβδομάδες πριν, πας να μαγειρέψεις την ψηφοφορία για να βγω εγώ υποψήφια και τώρα θες να σε ξελασπώσω; Λυπάμαι, αλλά εγώ μαριονέτα σου δε γίνομαι. Είχες πει την πρώτη εβδομάδα ότι είμαι εύκολα διαχειρίσιμη. Δυστυχώς, δεν έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα να με διαχειριστής ούτε μια φορά. Λυπάμαι πολύ, δεν τα κατάφερες!» είπε ειρωνικά η Ελένη Χαμπέρη για τα σχέδια Μαρτίκα.

Σχέδιο είχε και η Αφροδίτη Σκαφίδα που παρότι βγήκε κατά το ήμισυ άρεσε στον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος της ευχήθηκε για τα γενέθλια της με τσούγκρισμα καρύδας και τραγουδάκι.

Στους Μπλε ο... πόλεμος του Τάκη Καραγκούνια με τον Ηλία Γκότση φαίνεται πως έχει κοστίσει στον 50χρονο μισθοφόρο, ο οποίος κατάφερε με τη συμπεριφορά του και τις εντάσεις που προκαλεί να στρέψει εναντίον του μέχρι και τον καλύτερο του φίλο στον Άγιο Δομίνικο. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει κάνει πέρα τον συμπαίκτη του και δεν έχει σκοπό να ασχοληθεί άλλο με το να προσπαθεί να φτιάξει τους τρόπους του, αλλά ούτε και να γίνει η «νταντά» του.

«Η τελευταία εβδομάδα ήταν πολύ έντονη για τον Τάκη, πόσο μάλλον για τους Μαχητές. Όταν ο Τάκης είναι έντονος, οι Μαχητές περνάνε δύσκολα. Εγώ με τον Τάκη, του έχω ξεκαθαρίσει πως αν παραμείνει στο παιχνίδι, δεν θα τον κάνω παρέα, όπως τον έκανα παλιά».

Θέλοντας να δικαιολογήσει την απόφασή του, ανέφερε: «Ο λόγος είναι ότι δεν συμφωνώ ούτε με αυτά που λέει, ούτε με αυτά που κάνει, ούτε πώς αντιδράει. Καλό θα ήταν να απομονωθεί για ένα διβδόμαδο. Διβδόμαδο βασικά, δεν ξέρω. Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Να αυτοσυγκεντρωθεί και να μας αφήσει και εμάς στην ησυχία μας. Όταν συζητάμε οι δυο μας, είναι συγκαταβατικός, είναι ήρεμος. Αντιδράει, αλλά σε καμία περίπτωση, όπως αντιδράει στους άλλους παίκτες. Έχω καταφέρει και τον ηρεμώ λίγο, αλλά δυστυχώς, αυτό συμβαίνει μόνο μαζί μου και με κανέναν άλλο παίκτη. Όσες φορές του έχω πει "όπως μιλάς μαζί μου, προσπάθησε να μιλάς και με τους άλλους κι αν έχεις διαφωνία, μην ανεβάζεις την ένταση, μην τσακώνεσαι, άκου τι έχει να σου πει ο άλλος", δεν».

Λίγο πριν από τον κρίσιμο αγώνα επάθλου, οι παίκτριες της Κόκκινης ομάδας ξεκουράστηκαν, κοιμήθηκαν και χαλάρωσαν, ενώ από το "πρόγραμμα" δεν έλειψε και το...ποδομασάζ, με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να κάνει... φυσικοθεραπείες στην Ελένη Χαμπέρη.

Το χαλάρωμα στους Κόκκινους φάνηκε να λειτουργεί στον στίβο μάχης και παρότι οι Μπλε, μπήκαν δυνατά και κράτησαν το προβάδισμα μέχρι το 5-4, οι Διάσημοι έβγαλαν ενέργεια, ισοφάρισαν σε 5-5, έκαναν την ανατροπή και προηγήθηκαν με 7-6 και έμειναν μπροστά μέχρι το τέλος που τους βρήκε νικητές με 10-7 με τη Σταυρούλα να τους χαρίζει το 10άρι και το.... εισιτήριο για την επικοινωνία, την οποία δεν είχαν χαρεί τις 3 τελευταίες εβδομάδες.

Ο Ηλίας Γκότσης θέλει να φύγει ο Τάκης, για να βελτιωθεί η κατάσταση στην καλύβα των Μπλε

Πριν οι Κόκκινοι βρεθούν στη σκηνή επικοινωνίας ο Ατζούν Ιλίτζαλι τους επεφύλασσε μια έκπληξη, ένα νέο παιχνίδι το οποίο παρουσίασε ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης.

Οι παίκτες κάθε ομάδας πήραν στα χέρια τους ένα χρηματικό ποσό και με αυτό μπορούσαν στο πλαίσιο της δημοπρασίας να διεκδικήσουν το φαγητό που τους φαινόταν περισσότερο δελεαστικό. Κάποιοι έφαγαν καλά και πλήρωσαν αρκετά, κάποιοι άλλοι περίμεναν το κατάλληλο φαγητό και έμειναν νηστικοί και με τα λεφτά στο χέρι.

Μαριαλένα: «Στεναχωρήθηκα για τον Σάκη, έπρεπε να ρισκάρει» – Τι λέει η Στέλλα που δεν έφαγε τίποτα

Στο μεταξύ το καλό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας φαγητού ήρθε να διαταραχθεί για ακόμα μια φορά όταν ο Τάκης Καραγκούνιας είδε την Εύη Σαλταφερίδου να κάνει την εμφάνισή της κοντά στο σημείο οπού έδινε την προσωπική του συνέντευξη.

Ο 50χρονος μισθοφόρος ξέσπασε νομίζοντας πως η συμπαίκτρια του κρυφάκουγε με την Ευή να δικαιολογείται πως βρέθηκε στο σημείο για να πάρει μια καρύδα

Ο καβγάς συνεχίστηκε στην καλύβα όταν στη μέση μπήκε ο Ηλίας Γκότσης καθώς θέλησε να υπερασπιστεί στην συμπαίκτριά του.

Τα αίματα άναψαν για τα καλά στην καλύβα των Μαχητών, με τον νικητή του Survivor 2018 να συγκρούεται με τον 50χρονο μισθοφόρο και να του λέει ότι δεν θα το παίζει μάγκας, ενώ λίγο έλειψε οι παίκτες να πιαστούν στα χέρια.

Το επεισόδιο της Τετάρτης (22/3) ολοκληρώθηκε με τους Κόκκινους να ακούνε τα μηνύματα των αγαπημένων τους.

Δειτε Επισης

Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
#DEFACTO: Πρεμιέρα Κυριακή 7 Απριλίου στις 21:10 με την δολοφονία του Γιαννάκη Στεφανίδη
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»