Η Νατάσα Θεοδωρίδου μιλά πρώτη φορά για την... διαφήμιση με το «Φεγγάρι» - «Είμαι στενοχωρημένη παρά πολύ»

«O Γιώργος Θεοφάνους, επέλεξε να δώσει τα δικαιώματα αυτού του κομματιού στη διαφήμιση» - Ο Τάσος Μπουγάς απάντησε

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Για ακόμη μια χρονιά, η νέα πασχαλινή διαφήμιση των Jumbo με πρωταγωνιστή τον γνωστό τραγουδιστή Τάσο Μπουγά προκάλεσε αντιδράσεις για τον στερεοτυπικό τρόπο που εμφανίζονται οι vegans. 

Η μερίδα του κόσμου που έχει επιλέξει έναν τρόπο ζωής και διατροφής μακριά από ζωικά τρόφιμα και υλικά εξοργίστηκαν από τη διαφήμιση, καθώς θεωρούν ότι δεν αποτελούν χιουμοριστική τοποθέτηση.

«Φεγγάρι εδώ θα ψήσω τον αμνό, γιατί οι vegans με ‘διωξαν απ’ τη Γη μου. Ελάτε κόσμε μου εγώ κερνώ, γιατί είμαι φύλακας και άγγελος του εθίμου. Moon-dance. Γι’ αυτούς η τσίκνα είναι ντεμοντέ, για μένα eau de cologne πολυτελείας. Ελάτε ψήστες μου, καμάρια του λαού μες το ντουμάνι να πνιγεί ο γαλαξίας», αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο Τάσος Μπουγάς.

Όπως ήταν επόμενο, η συγκεκριμένη διαφήμιση προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς οι περισσότεροι θεωρούν ότι μέσα από αυτό το σκετς χλευάζονται οι διατροφικές προτιμήσεις κάποιων ανθρώπων

Μιλώντας στο #ToPrwino, ο Τάσος Μπουγάς, πάντως, έχει τελείως άλλη άποψη.

«Γιατί να την πάρω τη Θεοδωρίδου; Η Θεοδωρίδου και η κάθε μία Θεοδωρίδου ή ο κάθε τραγουδιστής δεν έχουν καμία σχέση. Σχέση έχουν μόνο να πουν το τραγούδι που θα τους δώσει ο συνθέτης. Να ρωτήσω εγώ κάποιον; Την παραδέχομαι σαν καλή τραγουδίστρια, αλλά όχι να την πάρω και τηλέφωνο να την ρωτήσω τι θα πω. No way!», λέει χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος Λιάγκας, μετά την μετάδοση των δηλώσεων, σχολίασε: «Όλο αυτό το πανηγυράκι που γίνεται είναι υποτιμητικό για την Θεοδωρίδου. Δεν είναι η κάθε Θεοδωρίδου, η Θεοδωρίδου είναι μία και είναι η καλύτερη λαϊκή τραγουδίστρια. Μη συγκρίνουμε τώρα τη βούρτσα με κάτι άλλο…».

Ερωτηθείσα για το θέμα η Κατερίνα Στανίση, είπε: «Για ποιο λόγο νιώθει θιγμένη η Νατάσα Θεοδωρίδου; Διαφήμιση είναι…».

«Έχει ανάγκη η Θεοδωρίδου να ακούγεται το «Φεγγάρι» από τον Μπουγά; Ειλικρινά, το λες και το πιστεύεις;», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου μετέφερε στο #MegaΚαλημέρα, ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι στενοχωρημένη.

«Είναι στενοχωρημένη με αυτό που έχει συμβεί. Είναι και θυμωμένη. Απλά κι αυτή θέλει να καταστήσει σαφές ότι δεν έχει καμία συμμετοχή σε όλο αυτό. Το τραγούδι μπορεί να το έχουμε ακούσει από τη φωνή της αλλά έχει γραφτεί από τον Γιώργο Θεοφάνους.

Όταν λοιπόν ένας δημιουργός δίνει τα δικαιώματα για να γίνει το ο,τιδήποτε με ένα τραγούδι, δεν έχει ανάμειξη ο τραγουδιστής. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα είναι και οι στίχοι και η μουσική του Γιώργου Θεοφάνους, οπότε επέλεξε να δώσει τα δικαιώματα αυτού του κομματιού στη διαφήμιση. Η Νατάσα Θεοδωρίδου απλά στενοχωριέται γιατί σε αυτό το τραγούδι έχει δώσει τη ψυχή της και αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί σε μία διαφήμιση παρωδία. Και θέλει να γίνει ξεκάθαρο ότι εκείνη δεν συμμετέχει σε καμία περίπτωση με την παραχώρηση του τραγουδιού της» είπε ο δημοσιογράφος χωρίς να αναφερθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Νωρίτερα, ο Τάσος Μπουγάς μίλησε σε ζωντανή σύνδεση με το #MegaΚαλημέρα και απάντησε, μεταξύ άλλων, ότι ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν ενήμερος με αυτό που έγινε με το τραγούδι του.

Ο …«πλανητάρχης» ή κατά κόσμον Τάσος Μπουγάς αναφέρθηκε στο τραγούδι που έχει ερμηνεύσει η Νατάσα Θεοδωρίδου, για διαφήμιση για γνωστή εταιρεία με αρνιά και κοκορέτσια, και την ενόχληση της τραγουδίστριας.

«Με φώναξε η εταιρεία που κάνει τη διαφήμιση και μου είπε ότι πρέπει να πω αυτό το τραγούδι. Και από το τραγούδι που είπε η κ. Θεοδωρίδου πήραν μόνο μία λέξη, τη λέξη «φεγγάρι», και το είπα. Δεν έγινε διασκευή, τα λόγια άλλαξαν. Δεν με πείραξε ότι είναι ένα γνωστό τραγούδι. Αυτό ήθελε να κάνει η εταιρεία και αυτό έπρεπε να πω», είπε αρχικά.

Συμφωνεί με το μήνυμα που «στέλνει» το τραγούδι;

«Όχι, μα όλος ο κόσμος δε μπορεί να τα τρώει όλα, άλλος τρώει κρέατα, άλλος λαχανικά. Οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Γιατί να μιλήσω με την Νατάσα Θεοδωρίδου δεν έχω καμία δουλειά. Στα μαγαζιά που δουλεύω έχει έρθει να με ακούσει πάντως μαζί με τον άντρα της», επεσήμανε ο Τάσος Μπουγάς.

«Η διαφημιστική έχει μιλήσει με τον Γιώργο Θεοφάνους για τα δικαιώματα του τραγουδιού», ανέφερε κλείνοντας ο τραγουδιστής.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου δίνει την πρώτη της απάντηση για όλο αυτό το θέμα που έχει δημιουργηθεί με το τραγούδι «Φεγγάρι», το οποίο έδωσε ο Γιώργος Θεοφάνους στον Τάσο Μπουγά για να χρησιμοποιηθεί σε πασχαλινή διαφήμιση γνωστού πολυκαταστήματος.

Η τραγουδίστρια, αν και δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο, τόνισε ότι είναι πάρα πολύ στενοχωρημένη από αυτό που έχει συμβεί.

«Δεν θα απαντήσω. Μη συνεχίζεις την ερώτηση. Ευχαριστώ πάρα πολύ, καταλαβαίνω όλο τον κόσμο που θέλει να μάθει κάτι, αλλά δεν θέλω να έχω καμία συμμετοχή σε αυτό. Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη, πάρα πολύ στενοχωρημένη», είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου στο Πρωινό και τον Γρηγόρη Μπάκα.

«Είμαι στενοχωρημένη πάρα πολύ. Είμαι στενοχωρημένη πάρα πολύ γιατί έχω αφιερώσει τη ζωή μου στο τραγούδι. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που μου δίνει αυτή την αγάπη όλα αυτά τα χρόνια», κατέληξε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Δειτε Επισης

Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Με τον παππού μου Αλέξη Μινωτή τα χαλάσαμε για τα κληρονομικά & τα συνδικαλιστικά»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
Μπαράζ αναρτήσεων του Δημήτρη Παπανώτα μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»