Ξεκίνησε Live η δίκη της Gwyneth Paltrow - Kατηγορείται για αμέλεια και εγκατάλειψη σε ατύχημα

Ο 76χρονος συνταξιούχος γιατρός κατηγορεί την 50χρονη ηθοποιό ότι του προκάλεσε μόνιμη εγκεφαλική βλάβη, αφού φέρεται να τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε στο Deer Valley Resort και  ζητά 300.000 δολάρια - «Έδειξε αδιαφορία για τον συνάνθρωπό της»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ξεκίνησε η δίκη της ηθοποιού Gwyneth Paltrow, η οποία κατηγορείται για αμέλεια και εγκατάλειψη του συνταξιούχου γιατρού Terry Sanderson, όταν έκανε σκι το 2016 στη Γιούτα, σε ένα από τα πιο πολυτελή χιονοδρομικά κέντρα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Terry Sanderson δήλωσε ότι η Gwyneth Paltrow «κατέβαινε, χωρίς να προσέχει», από μια πλαγιά στο χιονοδρομικό κέντρο, Deer Valley με συνέπεια να συγκρουστούν.

Ο δικηγόρος του 69χρονου συνταξιούχου γιατρού - ο οποίος μήνυσε την Gwyneth Paltrow στις 26 Φεβρουαρίου 2016 - χαρακτήρισε «σκληρή και απερίσκεπτη» την ηθοποιό και πως έδειξε «έδειξε αδιαφορία για τον συνάνθρωπό της» θεωρώντας ότι είχε επίγνωση της υγείας του, στη δικαστική αίθουσα του Park City την πρώτη μέρα της δίκης.

Ο Terry Sandersonκατηγορεί την 50χρονη ηθοποιό ότι του προκάλεσε μόνιμη εγκεφαλική βλάβη, αφού φέρεται να τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε στο Deer Valley Resort. Ο πρώην γιατρός του Στρατού στην αρχική αγωγή του ζητούσε αποζημίωση 3,1 εκατ. δολάρια ενώ πλέον ζητά 300.000.

Η Gwyneth Paltrow από την άλλη απαντά με αγωγή ζητώντας «συμβολική αποζημίωση» ύψους ενός δολαρίου εκτός των δικαστικών εξόδων λέγοντας ότι στην πραγματικότητα αυτός ήταν που τη χτύπησε και τον κατηγορεί ότι εκμεταλλεύεται τη «διασημότητα και τον πλούτο» της.

Ο δικηγόρος του Terry Sanderson είπε στους ενόρκους ότι η Gwyneth Paltrow έκανε σκι με τα δύο παιδιά της, τον μελλοντικό σύζυγό της, Μπραντ Φάλτσουκ, και τέσσερις εκπαιδευτές, όταν χτύπησε τον πελάτη του από πίσω. «Η Gwyneth Paltrow κάνει σκι από 3 ετών, θεωρεί τον εαυτό της καλό σκιέρ. Έχει κάνει σκι αρκετές φορές στο χιονοδρομικό κέντρο Deer Valley», είπε στο δικαστήριο.

«Η Gwyneth Paltrow έπεσε πάνω στον Terry Sanderson με αποτέλεσμα ο πρώην γιατρός να σπάσει τέσσερα πλευρά και να υποστεί διάσειση», είπε ο δικηγόρος του και υποστήριξε ότι ο πελάτης του εξακολουθεί να υποφέρει από συμπτώματα εγκεφαλικής βλάβης χρόνια μετά το ατύχημα - το οποίο οδήγησε σε ψυχικό και συναισθηματικό στρες.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα, η εκδίκαση της υπόθεσης από το περιφερειακό δικαστήριο του Παρκ Σίτι στη Γιούτα αναμένεται να διαρκέσει περισσότερο από μία εβδομάδα.

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς