Σκορδά για Ντάνο: «Αυτό που έκανε στη δημοσιογράφο δεν μου άρεσε καθόλου. Πιάστηκε η καρδιά μου»

Ενοχλημένες η Φαίη Σκορδά και η Μπέττυ Μαγγίρα με τον τρόπο που αντέδρασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε ερώτηση δημοσιογράφου της εκπομπής της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο νικητής του πρώτου #SurvivorGR, μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την είσοδό του στη σειρά, «Γη της Ελιάς» και για την προσωπική του ζωή.

«Δεν αντιλαμβάνομαι τα σχόλια που μου κάνουν για την υποκριτική και επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί ρωτιούνται μόνο για εμένα. Συμμετέχω τα τελευταία τρία χρόνια κάπου, προσπαθώ να παρουσιαστώ όσο τον δυνατόν πιο έτοιμος για το οποιαδήποτε βήμα, που αυτή τη στιγμή είναι η Γη της Ελιάς», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. 

Και συνέχισε: «Δεν βλέπω Survivor. Δεν περίμενα να ξεκινήσει το Survivor για να σκεφτώ αν θα πάω, ήταν ξεκάθαρη απόφασή μου να μην πάω από τον Σεπτέμβριο. Δεν είναι εφικτός για εμένα να λείπω, πέντε και έξι μήνες, ειδικά για έναν τέτοιο λόγο».

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος ρώτησε τον Γιώργο Αγγελόπουλο για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι σε σχέση με την Δήμητρα Βαμβακούση, με τον ίδιο να απαντά με εκνευρισμό, κάνοντας την ίδια ερώτηση στην ρεπόρτερ για την προσωπική της ζωή.

«Θέλεις να σε ρωτήσω για την προσωπική σου ζωή; Με ποιον κοιμάσαι;», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην Ελένη Μουστάκη, παίρνοντάς της το μικρόφωνο.

Η Φαίη Σκορδά στη συνέχεια είπε ενοχλημένη: «Αυτό που έκανε στη δημοσιογράφο δεν μου άρεσε καθόλου. Πιάστηκε η καρδιά μου, δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν τον χαρακτηρίζει αυτή η συμπεριφορά αλλά δεν ήταν ωραίο. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένα πρόσωπο το οποίο γνωρίσαμε μέσα από ένα reality παιχνίδι. Όταν μπαίνει σε ένα reality αποδέχεσαι και δίνεις δικαιώματα ότι θα δεχτείς ερωτήσεις, κριτική και ότι απασχολείς τον κόσμο».

«Βγαίνεις έξω από μία συνέντευξη. Οι ερωτήσεις γίνονται από τη στιγμή που είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο που απασχολείς. Θα έπρεπε να απαντήσει και στην Ελένη Μενεγάκη με αυτόν τον τρόπο! Όχι στο κορίτσι. Διαφημίσεις…», κατέληξε η Φαίη Σκορδά

Η Μπέτυ Μαγγίρα, σχολίασε σήμερα (21/3) τα όσα είπε ο πρώην νικητής του Survivor.

«Ο Γιώργος πρέπει να καταλάβει ένα πράγμα. Θέλει να αποτάξει από πάνω του το Survivor, το αντιλαμβάνομαι και μου αρέσουν τα βήματα που κάνει και που είναι τόσο focused σε αυτό. Όμως πρέπει να αντιληφθεί ότι απ’ τη στιγμή που το ‘χει κάνει αυτό και ξαφνικά τον έμαθαν όλοι ως star, πρέπει να κάνει κάτι εξίσου δυνατό για να ξεχάσουμε το Survivor. Και γιατί εκνευρίζεται που τον ρωτάνε; Τον ρωτήσανε για την παρουσίαση και είπε "είπα εγώ ότι θέλω να κάνω παρουσίαση;". Δεν πήγε στην Acun Medya και συζήτησε για την παρουσίαση; Το έχει πει και ο ίδιος νομίζω», είπε αρχικά η Μπέτυ Μαγγίρα και συνέχισε:

«Δεν τον ξεπέρασε ποτέ κανείς. Για να το ξεπεράσει και να τον ρωτάμε κάτι άλλο, πρέπει να κάνει κάτι εξίσου δυνατό. Το καταλαβαίνω ότι κουράστηκε να απαντάει, το καταλαβαίνω. Δε χρειάζεται όμως να βγάζει νεύρα ως προς αυτό, γιατί και οι δημοσιογράφοι κάνουν τη δουλειά τους. Κι όταν εσύ έχεις δηλώσει ότι είσαι ερωτευμένος, δεν θα σε ρωτήσουν για αυτό; Και ρωτάει τη ρεπόρτερ "εσύ με ποιον κοιμάσαι;". Δεν το κρύβει απλά δεν θέλει – και καλά – να μένουμε σε αυτό. Δεν τον κατηγορώ, τον γουστάρουμε τον Γιώργο αλλά δεν θέλει να μένουμε σε αυτό, δεν θέλει να μένουμε στο Survivor…».

Λίγο μετά η παρουσιάστρια τόνισε πως αν ήταν εκείνη η μάνατζέρ του θα τον έβαζε να κάνει διαφημιστικά μέσα σε λάσπες.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η πρώτη του αντίδραση μετά τις δηλώσεις του Α. Γεωργίου

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες