Η Βella Hadid γιορτάζει! «5 μήνες χωρίς αλκοόλ σήμερα!»

Η Βella Hadid γιορτάζει πέντε μήνες νηφαλιότητας, με ένα ταξίδι στο Λας Βέγκας - «5 μήνες χωρίς αλκοόλ σήμερα».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο παρελθόν, το μοντέλο είχε μοιραστεί πρόσφατα το πρόβλημα που είχε με τον εθισμό της στο αλκοόλ.

Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει σε συνέντευξή της: «Μου άρεσε το αλκοόλ και έφτασα στο σημείο που άρχισα να ακυρώνω, ξέρετε, βραδιές που ένιωθα ότι δεν θα μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου. Δεν νιώθω την ανάγκη να πιω πια».

Σε βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, η Μπέλα Χαντίντ αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους πως απέχει από το αλκοόλ τους τελευταίους μήνες και θέλησε να το γιορτάσει.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε ένα βίντεο που τη δείχνει να χορεύει ξέφρενα σε ένα καζίνο. Πάνω στο βίντεο έγραψε: «5 μήνες χωρίς αλκοόλ σήμερα».

Το παγκοσμίου φήμης μοντέλο είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της πως στο παρελθόν είχε φτάσει στο στάδιο αλκοολισμού και κατάφερε να «απεξαρτηθεί», μόλις πριν λίγους μήνες.

«Έχω πιει πάρα πολύ στη ζωή μου. Λάτρευα το αλκοόλ», είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο περιοδικό #InStyle, όμως όπως πρόσθεσε αργότερα, «η απόλαυση δεν κράτησε για πολύ».

«Μετά από ένα σημείο κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Έχανα κάθε έλεγχο. Είχα φτάσει να ακυρώνω βραδινές εξόδους μόνο και μόνο, γιατί ένιωθα πως δεν θα μπορούσα να συγκρατήσω τον εαυτό μου. Δεν έκανα καν προσπάθεια να το δοκιμάσω», δήλωσε η καλλονή.

Οι ζαλάδες, οι ναυτίες και η έλλειψη συγκέντρωσης όμως, ήταν λίγες μόνο από τις συνέπειες που είχε η κατανάλωση αλκοόλ πάνω της. «Δεν ένιωθα μόνο τις κλασσικές συνέπειες, που έχει κάποιος που πίνει. Το σώμα που πονούσε αφόρητα κάθε μέρα. Για μία τριετία. Κι ένιωθα και έναν πνευματικό πόνο, εντελώς εξουθενωτικό», περιγράφει.

Για να καταφέρει να «σταθεί στα πόδια της» αποφάσισε να βρει μία άλλη λύση, αφού κατάλαβε πως δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την ασταμάτητη, καθημερινή δουλειά και τα συχνά ταξίδια, χωρίς να πιει κάτι.

Όπως αναφέρει, από εκεί προήλθε η ιδέα της να γίνει συνιδρύτρια της εταιρείας παραγωγής μη αλκοολούχων ποτών Kin. Πρόκειται για ροφήματα, που όπως υποστηρίζει το μοντέλο, βοηθούν στην συγκέντρωση και τη δημιουργικότητα. Έτσι, κατάφερε σταδιακά να κόψει κάθε σχέση με το οινόπνευμα.

«Δεν αισθάνομαι πια την ανάγκη να πιω. Ξέρω ότι αν πιω, θα ξυπνήσω στις 3 το ξημέρωμα με τρελό άγχος και απίστευτο πόνο», είπε κλείνοντας την συνέντευξή της και τόνισε πως «το αλκοόλ δεν είναι η λύση για τα πάντα»

Δειτε Επισης

Οι δυναμικές κυρίες του επιχειρείν, έκλεψαν τις εντυπώσεις και στο Red Carpet των 16ων #INBusinessAwards
Δήμητρα Μακρυγιάννη & Στέλλα Στυλιανού παρουσίασαν την λαμπερή βραδιά των 16ων #INBusinessAwards
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Η γνωστή επιχειρηματίας, Πόλυ Χατζηγεωργίου παρουσιάζει τις νέες ultra sexy & chic Raffia bags, των Blue Turtle
Στέλιος Κουδουνάρης: Η συμβουλή του στις γυναίκες & τι πρέπει να έχει μια γυναικεία ντουλάπα
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»