#MasterChefGR: Υποψήφιοι προς αποχώρηση, τρεις φίλοι! Οι Κύπριες Μαρία και Γιώτα στο τάκο

#MasterChefGR: Σουβλάκι ή burger; Οι διαγωνιζόμενοι μπροστά στο μεγάλο μαγειρικό δίλλημα - Νόμιζε ότι ήταν εκτός θέματος αλλά κέρδισε τα 1.000 ευρώ! - «Η Πωλίνα μπορεί να είναι μικρή και άβγαλτη αλλά είναι οχιά!»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μετά την οριστική αποχώρηση της Σέβας Λογοθέτη από το MasterChef 2023, οι 17 παίκτες συνεχίζουν την πορεία τους για την κατάκτηση του τίτλου, του τροπαίου και του επάθλου των 50.000 ευρώ!

Με Test Δημιουργικότητας ξεκινά η νέα εβδομάδα και ένα μεγάλο δίλημμα περιμένει τους διαγωνιζόμενους στην κουζίνα του MasterChef 2023. Σουβλάκι ή burger; Ιδού η απορία!

Ο Δημήτρης Πολιτάκης, ως αρχηγός της νικήτριας ομάδας, έχει στη διάθεση του τα πλεονεκτήματα αυτής της δοκιμασίας. Άραγε, θα βοηθήσει τους συμπαίκτες του, με τους οποίους έφτασαν μαζί στο απόλυτο άριστα στην Ομαδική Δοκιμασία;

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζητούν από τους επίδοξους μάγειρες να αφήσουν ελεύθερη τη φαντασία τους και να ετοιμάσουν ένα γαστρονομικό και δημιουργικό πιάτο με αφετηρία τα δύο αυτά αγαπημένα φαγητά.

Κάποιους το μαγειρικό ζητούμενο θα τους ενθουσιάσει και άλλους θα τους προβληματίσει, αφού δυσκολεύονται να ξεφύγουν από τα τετριμμένα και να σκεφτούν «έξω από το κουτί».

Όπως κάθε φορά, εκείνος ή εκείνη με την καλύτερη προσπάθεια κερδίζει πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα στην Ομαδική Δοκιμασία και το έπαθλο των 1.000 ευρώ! Εκείνοι με τις πιο αδύναμες προσπάθειες οδηγούνται σε Δοκιμασία Αποχώρησης.

Ποιος ή ποια θα καταφέρει να εντυπωσιάσει τους κριτές και ποιοι θα κληθούν να υπερασπιστούν τη θέση τους στο διαγωνισμό;

Η Μαρία Μπέη είχε μαγειρέψει με... ασβέστη αντί για γάλα!

Με Test Δημιουργικότητας ξεκίνησε η νέα εβδομάδα του MasterChef και ένα μεγάλο δίλημμα περίμενε τους διαγωνιζόμενους στην κουζίνα του MasterChef 2023. Σουβλάκι ή burger; Ιδού η απορία!

Ο Δημήτρης Πολιτάκης, ως αρχηγός της νικήτριας ομάδας στο MasterChef, είχε στη διάθεση του τα πλεονεκτήματα αυτής της δοκιμασίας.

Ο Δημήτρης επέλεξε να δώσει μόνο 40 λεπτά στον Άγγελο για το burger του, με τον τελευταίο να αντιδρά: «Μόλις ξεφτίλισες τον εαυτό σου. Δεν περίμενα να το πει. Δηλαδή μόλις είπε ότι δεν το θεωρώ μειονέκτημα το burger στα 40 λεπτά. Έχεις 60 και 40. όταν δίνεις σε κάποιον 40 λεπτά είναι ή δεν είναι μειονέκτημα;»

Την απογοήτευσή του από την κακή συμπεριφορά ορισμένων συμπαικτών του στο MasterChef εξέφρασε δημόσια ο Γιώργος Πορφύρης και για πρώτη φορά φάνηκε να είναι επηρεασμένος.

Ο παίκτης δεν είχε καλή διάθεση στην αποψινή δοκιμασία και είπε στην κάμερα ότι «δεν είναι ο Hulk» για να μπορεί να τους αντιμετωπίσει όλους.

Το bullying που δέχεται μέσα στο σπίτι του διαγωνισμού, όπως ανέφερε, είναι μεγάλο και δεν αντέχει άλλο να ακούει εκφράσεις όπως: «Εγώ θα σε βγάλω έξω από το σπίτι», «Τσόκαρο», «Καραγκιόζη».

«Το πώς κρατιέμαι έχει να κάνει με τον τρόπο που έχω μεγαλώσει. Δε θα πέσω στο επίπεδο ενός ηλίθιου γιατί θα σε κερδίσει λόγω εμπειρίας. Θα με επηρεάσει, είναι σίγουρο. Και τα παιδιά που αυτή τη στιγμή είναι δίπλα μου (Κόκοτας, Γιώτα, Ματσούκαρου, Μπέη), κάποια στιγμή θα βαρεθούν γιατί θα μπουν στο στόχαστρο» είπε ο Πορφύρης στο MasterChef.

«Ο Ηλίας και ο Νίκος είναι ουδέτεροι. Ο Αλέξανδρος, ο Παύλος, η Στέλλα με έχουν άχτι τελείως. Με τον Δημήτρη έχουμε ψυχρανθεί γιατί νομίζει ότι είναι καλύτερος. Η Πωλίνα με κράζει, μου το έχει πει κιόλας. Μπορεί να φαίνεται μικρή και άβγαλτη αλλά είναι οχιά!» πρόσθεσε στο MasterChef.

Νόμιζε ότι ήταν εκτός θέματος αλλά κέρδισε τα 1.000 ευρώ!

Υποψήφιοι προς αποχώρηση, τρεις φίλοι!

Το trailer 42ου επεισοδίου - Τρίτη 21.3.2023

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων