H Sharon Stone έχασε τη μισή της περιουσία με την πτώχευση της Silicon Valley Bank & έβαλε τα κλάματα

Η Sharon Stone είναι κατά το ήμισυ φτωχότερη από ό,τι πριν από λίγες μέρες μετά την πτώχευση της Silicon Valley Bank και σε ομιλία της έβαλε τα κλάματα - «Ο αδερφός μου μόλις πέθανε, αλλά είμαι εδώ!»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Καλεσμένη σε εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τη συγκέντρωση χρημάτων στο ταμείο έρευνας για τον καρκίνο σε γυναίκες, η διάσημη ηθοποιός ανέβηκε στο βήμα για να παροτρύνει τον κόσμο να κάνει δωρεές όμως κανείς δεν περίμενε πως ξαφνικά θα έβαζε τα κλάματα λόγω του προσωπικού δράματος που βιώνει.

Όχι μόνο λόγω της πρόσφατης απώλειας του αδελφού της αλλά και της μεγάλης «ζημιάς» που έπαθε με την πτώχευση του τραπεζικού κολοσσού της Silicon Valley.

«(Σ.σ. Το να δωρίζει κανείς χρήματα) αυτή τη στιγμή θέλει θάρρος, γιατί γνωρίζω πολύ καλά τι συμβαίνει. Μόλις έχασα τα μισά χρήματά μου σε αυτό το τραπεζικό... πράγμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαι εδώ» είπε σε μία προσπάθειά της να πείσει τους παρευρισκόμενους να κάνουν δωρεές για το ταμείο, καθώς η οικονομική ζημιά που υπέστη ήταν μεγάλη όμως είναι αποφασισμένη να συνεισφέρει. Η ίδια δεν παρέλειψε να μιλήσει για τη δική της μάχη με τον καρκίνο του στήθος πριν από κάποια χρόνια, θέλοντας να δείξει την ύψιστη σημασία της έρευνας και της πρόληψης σε αυτόν τον τομέα.

Με δάκρυα στα μάτια, η Sharon Stone αναφέρθηκε και στην απώλεια που της στοίχισε, αυτή του αγαπημένου της αδελφού πριν από περίπου έναν μήνα:

«Ο αδερφός μου μόλις πέθανε, αλλά είμαι εδώ. Δεν είναι εύκολοι καιροί για κανέναν μας σε όλο τον κόσμο. Αλλά δεν θα επιτρέψω σε έναν πολιτικό να μου πει τι θα κάνω. Πώς θα ζήσω. Σταθείτε στα πόδια σας και πείτε ότι αξίζετε. Δείξτε με τον τρόπο σας τι πάει να πει κουράγιο».

Οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και την αποθέωσαν παρ' όλο που εκείνη είχε καταρρεύσει συναισθηματικά με τα τόσα χτυπήματα της μοίρας που έχει υποστεί...

Συμμετέχοντας σε έναν έρανο για το Ταμείο Έρευνας για τον Καρκίνο των Γυναικών, η 65χρονη ηθοποιός ενθάρρυνε τις γυναίκες να κάνουν εξετάσεις για καρκίνο και μοιράστηκε τη δική της προσωπική ιστορία για να εμπνεύσει τους άλλους να αναλάβουν την ευθύνη της υγείας τους.

Η Sharon Stone αφηγήθηκε πώς: «Μου είπαν ότι είχα καρκίνο του μαστού, επειδή είχα έναν όγκο που ήταν μεγαλύτερος από το στήθος μου» . Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε πως ήταν προετοιμασμένη να αφαιρέσει το στήθος της αν ήταν απαραίτητο, ωστόσο, αργότερα έμαθε ότι ο όγκος ήταν καλοήθης. «Πήγα στο νοσοκομείο και είπα "αν με ανοίξετε και είναι καρκίνος, σας παρακαλώ πάρτε και τα δύο μου στήθη"» πρόσθεσε.

Παρά το γεγονός αυτό, το ταξίδι της Sharon Stone δεν τελείωσε εκεί. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση ιστού από το στήθος της και μοιράστηκε ότι ένας πλαστικός χειρουργός της έδωσε μεγαλύτερα εμφυτεύματα στήθους χωρίς τη συγκατάθεσή της, κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης αποκατάστασης του μαστού.

Στην ομιλία της στην εκδήλωση, η Sharon Stone εξήρε τον κομμωτή της, ο οποίος της είχε φτιάξει τα μαλλιά όταν υποβλήθηκε στον πρώτο γύρο χημειοθεραπείας για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού. Κάλεσε δε, κάθε γυναίκα στην αίθουσα που είχε ή αντιμετωπίζει τον καρκίνο του μαστού να σηκώσει το ανάστημά της και να υποστηρίξει με θάρρος την έρευνα για τον καρκίνο του μαστού.

«Το έχουμε περάσει αυτό. Το έχουμε κάνει αυτό και έχουμε φύγει χωρίς το στήθος μας. Κάποιες από εμάς έφυγαν χωρίς τις φίλες μας, τις μητέρες μας, τις αδελφές μας, τις κόρες μας, τις συζύγους μας. Μπορώ να σας πω ότι οι νονοί των παιδιών μου πέθαναν από [το] γονίδιο BRCA. Έχω χάσει πολλούς φίλους από αυτό. Δεν θέλω να χάσω κι άλλους», δήλωσε η Sharon Stone.

Το μήνυμα της σταρ ήταν σαφές: οι γυναίκες πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη της υγείας τους και να μη φοβούνται να εξεταστούν για καρκίνο ή να υποβληθούν στις απαραίτητες θεραπείες. Με την έγκαιρη ανίχνευση και την κατάλληλη φροντίδα, ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί και οι γυναίκες μπορούν να ζήσουν υγιείς και γεμάτες ζωή.

Δειτε Επισης

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»