Λευτέρης Ζαμπετάκης: «Ήμουν παρών σε ένα από τα περιστατικά που συνέβησαν με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στις προσωπικές του δυσκολίες, στην απόφασή του να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία, ενώ για πρώτη φορά, αποκάλυψε πως ήταν παρών σε ένα έντονο περιστατικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη - «Το θεωρώ επίτευγμα που προκαλέσαμε, μέσα στο θίασο, την απόλυση του»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Λευτέρης Ζαμπετάκης με αφορμή τη συμμετοχή του στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» στην ΕΡΤ, μίλησε στο ελληνικό περιοδικό «7 Μέρες Tv» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα.

Υπήρξε κάποια στιγμή στη ζωή σας που μπλέξατε στα σκοτάδια, καθώς περάσατε κατάθλιψη. Τι σας έμαθε εκείνη η περίοδος;

Αυτό που έμαθα από εκείνη την εμπειρία – και είναι και ο λόγος που μιλάω για αυτήν ανοιχτά – είναι πως πρόκειται για κάτι που ξεπερνιέται και ότι μπορείς να βγεις στο φως ακόμα κι αν βρίσκεσαι στη χειρότερη φάση. Αν, ως άνθρωπος, έχεις λίγο φως μέσα σου, αυτό θα σε βοηθήσει να σωθείς. Αυτή η εμπειρία, λοιπόν, μου δίδαξε την υπομονή. Χρειάζεται υπομονή για να περάσει. Η υπομονή είναι πολύ μεγάλη αρετή. Επίσης, μου έμαθε να μην θέτω πολύ μακρινούς στόχους. Να δίνω αξία στα μικρά πράγματα.

Κάνατε ψυχοθεραπεία εκείνο το διάστημα;

Ναι, έκανα και συνεχίζω να κάνω, πολλά χρόνια τώρα. Πλέον κάνω ομαδική ψυχοθεραπεία και είναι πολύ βοηθητική.

Έχετε βιώσει κακοποιητικές συμπεριφορές στη δουλειά;

Φυσικά! Άλλωστε είναι καταγεγραμμένο ότι ήμουν παρών σε ένα από τα περιστατικά που συνέβησαν με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ήμουν με τη Λένα Δροσάκη και θεωρώ επίτευγμα που προκαλέσαμε, μέσα στο θίασο, την απόλυση του από την Κάτια Δανδουλάκη – και αυτό είναι προς τιμήν της.

Σηκώσαμε ύστερα από τόσα χρόνια ανάστημα και είπαμε «Φτάνει! Ως εδώ». Έχω υποστεί χυδαιότητα και απαίσιες συμπεριφορές και μάλιστα αυτός ήταν και ο λόγος που σταμάτησα για τρία χρόνια να κάνω θέατρο και τηλεόραση. Και για αυτό έχω βγει τόσο ενεργά μπροστά τώρα και λέω «ναι» σε τέτοιους ρόλους. Για να πω στον κόσμο ότι υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι εκεί έξω και σας το λέω εγώ, που έχω υποστεί τις συνέπειες των συμπεριφορών τους.

zampetakis

Μετά τη δικαστική απόφαση που τον έκρινε ένοχο για δύο απόπειρες βιασμού και αθώο για την κατηγορία του βιασμού, ο Πέτρος Φιλιππίδης επισκέφθηκε το Άριος Όρος. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής #SuperΚατερίνα, ο γνωστός ηθοποιός με βάση τους περιοριστικούς όρους που έχουν επιβληθεί σε βάρος του πρέπει να δίνει το παρών σε αστυνομικό τμήμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Έτσι, στις 3 Μαρτίου ο Πέτρος Φιλιππίδης βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του και έπειτα ανέβηκε στη Χαλκιδική και συγκεκριμένα στη χερσόνησο του Άθω, στο Άγιο Όρος όπου και φέρεται να παρέμεινε για μία ημέρα.

Δειτε Επισης

Η Silia Kapsis ξεσήκωσε το Malmö Arena με την δροσιά της, για την Κύπρο, στην 68η #Eurovision!
Άννα Παναγιωτοπούλου: «Ταλαιπωρήθηκε πολύ από το Αλτσχάιμερ, έβγαζε έναν άλλο χαρακτήρα»
Γιώργος Τσαλίκης: «Υπέγραψα και δεν νοσηλεύτηκα με δική μου ευθύνη»
Αχώριστοι και συνέχεια αγκαλιά ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη
Ο πρώην Καινούργιου & Μπάρκα, Φίλιππος Τσαγκρίδης, έγινε ξανά viral να φιλιέται δημόσια και με άλλην!
Δώρα Τσαμπάζη: Η συγκίνηση για την γιορτή του γιου της & το μήνυμα για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη
Το μήνυμα του Γιάννη Καλλιάνου μετά τον προσωπικό του Γολγοθά: «Μου δίνεις δύναμη και ας μην το ξέρεις»
Δέκα ράμματα μετά τον τραυματισμό στο κεφάλι του Λάκη Λαζόπουλου - Η φώτο μετά το ατύχημα
Σοφία Μουτίδου: «Μακάρι να μπορούσα να πώ, σκληρές ιστορίες προδοσίας σε βάρος της Άννας Παναγιωτοπούλου»
Η on air συγκίνηση του Σταμάτη Φασουλή για τον θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου: «Είχαμε συγκρούσεις»