#MasterChefGR: Αποχώρησε με κλάματα και έκλεισε την πόρτα πίσω της

Βαριές κουβέντες στο πλατό για τον Παύλο Λούλη - Του χίμηξαν μετά την ήττα! - Γιώτα Λιοπετρίτη: «Τελικά οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερα αρχ… από τους άνδρες» - Γιώργος Πορφύρης: «Παπάτζας που λέει για μουστάκια και παντελόνια»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Απέναντι από τους τρεις κριτές του #MasterChefGR βρέθηκαν η Mπλε, η Kόκκινη και η Πράσινη ομάδα προκειμένου να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το βράδυ της Παρασκευής.

Και σε αυτή την διαδικασία, ωστόσο, δεν έλειψαν τα αιχμηρά σχόλια ανάμεσα στους παίκτες του MasterChef και ιδίως της Μπλε ομάδας όπου και αρχηγός ήταν ο Παύλος Λούλης. Σε αυτό συνέβαλε η νίκη της Πράσινης ομάδας η οποία και έστειλε στον… τάκο τα μέλη των δύο άλλων ομάδων.

Έτσι, η Γιώτα Λιοσπερίτη δεν δίστασε να «χτυπήσει» λεκτικά τον συμπαίκτη και αρχηγό της για το γεγονός πως την έβγαλε απευθείας πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Την ίδια ώρα, η αρχηγός της κόκκινης ομάδας, η Σέβα Λογοθέτη έθεσε υποψήφιο προς αποχώρηση τον εαυτό του.

Στη συνέχεια, λοιπόν, η Γιώτα Λιοσπερίτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αν το περίμενα ότι θα με δώσει πρώτη στους λύκους; Ναι. Τελικά όμως οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερα αρχ… από τους άνδρες, η Σέβα έχει σίγουρα μεγαλύτερα από τον Παύλο. Για μένα πολύ σωστά έδωσε τον εαυτό της για να κατέβει υποψήφια ως αρχηγός»

«Σεφ, το περίμενα. Ήμουν σίγουρη ότι ο Παύλος θα επέλεγε εμένα αντί του Μότο και δεν νομίζω να του πήρε και πολύ ώρα να το σκεφτεί. Είχα ευθύνη προφανώς και περίμενα να μαγειρέψω σήμερα, Ήταν η ευθύνη και δική μου και του Μότο και του Παύλου θεωρώ βέβαια» πρόσθεσε η παίκτρια του MasterChef μιλώντας στους τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το βράδυ της Παρασκευής, μέσα από το πρόγραμμα του STAR.

Ο αρχηγός της Mπλε ομάδας έδωσε στον τάκο την Γιώτα Λιοπετρίτη σαν πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση και δημιούργησε έντονες αντιπαραθέσεις. «Γιατί δεν λέει ότι φοβάται να κατέβει υποψήφιος; Γιατί δεν λέει απλά ότι φοβάται να κατέβει κάτω; Πιο έντιμο το θεωρώ αυτό. Τις προηγούμενες φορές δεν κατέβηκες υποψήφιος επειδή το επέλεξες. Σε έβγαλαν κάτω και έχει διαφορά. Φαίνεται ότι φοβάσαι», είπε ο Γιώργος Πορφύρης στον Παύλο.

«Προφανώς και φοβάσαι. Δεν έχεις δείξει καθόλου καλή απόδοση ούτως ή άλλως. Δεν μπορείς όμως να λες ότι είσαι μάγκας και βαρύς και Λευκαδίτης και «εμείς τα παντελόνια μας τα τιμάμε και έχουμε τα μουστάκια εδώ που δείχνουν την ανδροσύνη». Και τώρα φοβάσαι να μου κατέβεις κάτω σε μια ομαδική που είναι όλα σαφή; E δεν γίνεται να έρχεται η Σέβα που δεν ήταν και δική της ευθύνη», είπε με τον Παύλο να απαντά:

«Ο Πορφύρης προσπαθεί να κάνει το σόου του, προσπαθεί να πει το ποίημα του. Η αλήθεια είναι ότι δεν με απασχολεί τι λέει ο Πορφύρης και ο κάθε Πορφύρης» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Παύλος Λούλης.

Μετά από μία απαιτητική Ομαδική Δοκιμασία, οι τρεις ομάδες έφτασαν στο συμβούλιο με αγωνία για το αποτέλεσμα.

Οι αποφάσεις των αρχηγών, τόσο της νικήτριας ομάδας όσο και των ηττημένων ομάδων, προκάλεσαν αλυσιδωτές αντιδράσεις και νέες μαγειρικές διαμάχες δημιουργήθηκαν στην ψηφοφορία.

Αφού η Σέβα υπέδειξε την ίδια ως πρώτη υποψήφια και ο Παύλος τη Γιώτα, οι διαγωνιζόμενοι μπήκαν σε διαδικασία ψηφοφορίας. Από την οποία προέκυψαν ο Παύλος, η Μαρία και ο Νίκος Κ. ως συνυπεύθυνοι για την ήττα των ομάδων τους.

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα, ως καλεσμένο αυτή τη φορά, τον Culinary Consultant του MasterChef 2023, chef Νίκο Θωμά, ο οποίος έχει ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο και απαιτητικό πιάτο για τους διαγωνιζόμενους.

Οι υποψήφιοι για αποχώρηση οφείλουν να αφήσουν πίσω τους τις διαφωνίες της ψηφοφορίας και να μαγειρέψουν με συγκέντρωση και «καθαρό» μυαλό στη Δοκιμασία Αντιγραφής πιάτου. Άλλωστε, όλοι θέλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν μια θέση στο φετινό διαγωνισμό.

Πάπια καλούνται να μαγειρέψουν οι διαγωνιζόμενοι στη δοκιμασία αντιγραφής!

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχτηκαν στην κουζίνα, ως καλεσμένο αυτή τη φορά, τον Culinary Consultant του MasterChef 2023, chef Νίκο Θωμά, ο οποίος είχε ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο και απαιτητικό πιάτο για τους διαγωνιζόμενους.

Εκείνη που δεν τα κατάφερε ήταν η Σέβα, η οποία αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια.

Από το ριάλιτι μαγειρικής του STAR, λοιπόν, έπρεπε να αποχωρήσει οριστικά η Σέβα Λογοθέτη! «Το MasterChef ήταν μια κλωτσιά που έπρεπε να μου δώσει κάποιος για να καταλάβω πραγματικά πως αυτό είναι που θέλω να κάνω. Σας ευχαριστώ πραγματικά για αυτή την ευκαιρία.» δήλωσε μεταξύ άλλων, με δάκρυα στα μάτια, η πρώην παίκτρια του MasterChef. κατά την αποχώρηση της.

To trailer 35ου & 40ου επεισοδίου - Κυριακή 19.3.2023

Δειτε Επισης

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου