Η Πετρολίνα σύμμαχος ζωής του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» Διαχρονικός χορηγός της «Διαδρομής Αγάπης»

Στηρίζοντας διαχρονικά τον συνάνθρωπο, στο πλαίσιο των δράσεων της πολυδιάστατης Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, η Πετρολίνα χορηγεί για 15η συνεχόμενη χρονιά την ετήσια «Διαδρομή Αγάπης» του Παγκύπριου Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η πενθήμερη παγκύπρια πορεία μοτοσικλετιστών «Διαδρομή Αγάπης», η οποία ξεκίνησε στις 15 Μαρτίου και ολοκληρώνεται στις 19 του μήνα, στοχεύει στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σε σχέση με τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι και τα παιδιά με καρκίνο, καθώς επίσης και στη συλλογή χρημάτων για στήριξη του έργου του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο μια Ευχή».

Το καραβάνι των μοτοσικλετιστών της «Διαδρομής Αγάπης», στις 17 Μαρτίου 2023 επισκέφθηκε το πρατήριο Πετρολίνα στην οδό Κιλκίς, στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας στη Λάρνακα, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από μέλη του προσωπικού και της διεύθυνσης.

Πρόκειται για ένα ετήσιο ραντεβού αγάπης, όπου, πέραν από τη χορηγία της όλης εκδήλωσης, το προσωπικό της Πετρολίνα καταθέτει τη δική του οικονομική συνεισφορά στον ανθρωπιστικό σκοπό της πορείας.

Κατά τη διάρκεια της «Διαδρομής Αγάπης», η πορεία των μοτοσικλετιστών σταθμεύει σε πόλεις και χωριά της ελεύθερης Κύπρου για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και τη συλλογή εισφορών, με στόχο να εκπληρωθούν οι ευχές παιδιών και νέων, στο πλαίσιο του προγράμματος ψυχολογικής στήριξης και οικονομικής ενίσχυσής των οικογενειών τους.

Η Πετρολίνα συγχαίρει για άλλη μια φορά τους εθελοντές μοτοσικλετιστές και τα μέλη του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» για την ευγενή δράση τους.

Η χορηγία της «Διαδρομής Αγάπης», εμπίπτει στο πλαίσιο της ευρύτερης στήριξης που προσφέρει εδώ και πολλά χρόνια η Πετρολίνα προς τον Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», θέλοντας να εκπληρώσει ευχές και όνειρα παιδιών και νέων.EnterWrite to Kristy Aresti

Δειτε Επισης

Ήρθε το νέο clean beauty brand φαρμακείου με τον πιο αποτελεσματικό συνδυασμό επιστήμης & φύσης
Οι Φούρνοι Ζορπάς κάνουν την ευχή ενός μικρού παιδιού πραγματικότητα!
H Breitling μαζί με τα καταστήματα Michalis Diamonds μας μετέφεραν σε ένα 60’s σκηνικό γεμάτο λάμψη!
Bean Bar: Your All Day Destination σε Λευκωσία και Λεμεσό
«My Creative Ideas»: Πάρτυ για τα 30 χρόνια ενεργής δράσης στον χώρο της διαφήμισης και επικοινωνίας
#Oscars2024: Τέσσερα βραβεία στο #PoorThings - Θρίαμβος για την Emma Stone: «Γιώργο, σ'ευχαριστώ για το δώρο»
Ένα Gala αγάπης και προσφοράς από τη «Θερμοκοιτίδα Αγάπης»
#BritAwards 2024: Οι μεγάλοι νικητές - H Kylie Minogue & η Raye που έγραψε ιστορία - Έσπασε κάθε ρεκόρ νικών
Tα M&S Κύπρου παρέδωσαν επιταγή ενίσχυσης προς τη Europa Donna Κύπρου
GROWN ALCHEMIST: Βρεθήκαμε στο επίσημο launch του υπέροχου brand