Sisterhood report: Η γυναικεία δύναμη από την Answear.LAB.

Σε κάθε εποχή και σε κάθε κοινωνία, ακόμα και όταν όλα ήταν εναντίον της, η γυναίκα πάντα έβρισκε τον τρόπο να επιμείνει και να θριαμβεύει.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Από την πρώτη προγραμματίστρια της ιστορίας Ada Lovelace μέχρι τη βιολόγο Rosalind Franklin και την αεροπόρο Amelia Earhart, η γυναίκα είχε πάντα ενεργή συμμετοχή στην πρόοδο και στην εξέλιξη.

Όμως, η δύναμη της γυναίκας να σπάει το “γυάλινο ταβάνι” δεν ήταν πουθενά πιο εμφανής από ό,τι στον χώρο της μόδας.

Γυναίκες οραματίστριες και πρωτοπόροι, σαν την Elsa Schiaparelli, την Coco Chanel, τη Mary Quant, τη Rei Kawakubo και άλλες, που τα ονόματά τους ανήκουν πλέον στο Hall of Fame της μόδας, έδειξαν τον δρόμο για το μέλλον.

Κάποιος θα μπορούσε να σκεφτεί: τι θα γινόταν εάν η γυναικεία δύναμη ενισχυόταν από τη γυναικεία φιλία, αλληλοϋποστήριξη και αλληλοσεβασμό; Πού θα μπορούσε να φτάσει μία γυναίκα;

“Παντού!” είναι η απάντηση από την Answear.LAB, brand γυναικείων ρούχων και αξεσουάρ της Answear, που μέσα από τη νέα της συλλογή SISTERHOOD αποθεώνει τη γυναικεία αλληλεγγύη.

From pink flamingos to pink dresses

Το ροζ ήταν πάντα το πιο προχωρημένο χρώμα στην ιστορία της μόδας και της τέχνης. Αρκεί κανείς να θυμηθεί την ιστορική ταινία “Pink Flamingos” του 1972, του Αμερικανού σκηνοθέτη John Waters (με πρωταγωνίστρια τη θρυλική drag queen Divine) που πλέον έχει επιλεχθεί για διατήρηση στο Εθνικό Μητρώο Κινηματογράφου των Ηνωμένων Πολιτειών ως “πολιτιστικά, ιστορικά ή αισθητικά σημαντική”.

Ακριβώς την ίδια τριπλή σημασία όμως, πολιτιστική, ιστορική και αισθητική είχε και το χρώμα ροζ για την Elsa Schiaparelli, ιδρύτρια το 1927, του διάσημου Οίκου Schiaparelli στο Παρίσι, που δίδαξε για σχεδόν έναν αιώνα, μαθήματα υψηλής μόδας σε όλο τον πλανήτη.

Αντλώντας έμπνευση από τον θρύλο της Elsa Schiaparelli και το λατρεμένο της ροζ, οι σχεδιάστριες και σχεδιαστές της Answear.LAB άφησαν την φαντασία τους εντελώς ελεύθερη. Το αποτέλεσμα; Ένα ροζ πολύ έξω από τα συνηθισμένα.

Τα δερμάτινα παλτό, οι φούστες με τούλι, τα φορέματα από σατέν και τα chic κοστούμια της συλλογής SISTERHOOD χρωματίζονται ανεξίτηλα από το πιο εκρηκτικό ροζ που είδατε ποτέ. Ταυτόχρονα, οι σχεδιαστές πάντρεψαν το ροζ με το φουτουριστικό ασημί και το ήρεμο μπλε denim, δημιουργώντας το πιο λαμπρό αποτέλεσμα: ασημένια jackets και bomber, τζιν με απλικέ, tops και φούστες που συμπληρώνονται ιδανικά από τα υπέροχα κοσμήματα της συλλογής.

2

Η γυναικεία αλληλεγγύη γίνεται σύνθημα

Κάθε επανάσταση έχει συνθήματα. Και η επανάσταση της γυναικείας αλληλεγγύης από την Answear.LAB έχει τα δικά της συνθήματα μέσα από τα εμπνευσμένα t-shirt και φούτερ της ανερχόμενης Πολωνής καλλιτέχνιδας Anna Glik.

Η Anna δημιούργησε 6 ψηφιακά κολλάζ, ειδικά για την Answear.LAB με συνθήματα αδελφοσύνης: Sisterhood gives you power. Stand by your sister. Helping one another is part of sisterhood religion.

4

Τρεις κόσμοι σε έναν

Τελειώνοντας, πρέπει να τονίσουμε ότι η συλλογή SISTERHOOD της Answear.LAB “ταξιδεύει” και πέρα από τα όρια της μόδας. Συνδέεται με τη μουσική και τις τέχνες, ενώνοντας τρεις κόσμους σε έναν, πάντα με γνώμονα και με κέντρο τη γυναίκα και τη δύναμή της! Η νέα περιορισμένη συλλογή SISTERHOOD της Answear.LAB, διατίθεται αποκλειστικά και μόνο μέσω της ιστοσελίδας της Answear στην Κύπρο.

Σχετικά με την Answear και την Answear.LAB H Answear είναι παγκόσμιο ηλεκτρονικό κατάστημα με περισσότερα από 200.000 προϊόντα και 500 διεθνείς μάρκες. Φιλοξενεί κάποια από τα πιο γνωστά premium brands (Hugo Boss, Calvin Klein, Michael Kors, Lacoste, Tommy Hilfiger, DKNY, Versace, Max Mara), πασίγνωστες μάρκες αθλητικών (Nike, Adidas, New Balance, The North Face, Columbia, Salewa), εμβληματικές μάρκες denim (Diesel, Levi’s, Lee, Wrangler, Guess Jeans, Pepe Jeans) και νέα δημοφιλή designer brands όπως Samsøe Samsøe, Colourware, Muuv, Hoff, Custommade, Filling Pieces, Tiger of Sweden και πολλά ακόμη.

Η Answear.LAB είναι το brand γυναικείων ρούχων και αξεσουάρ της Answear και διατίθεται αποκλειστικά μέσω του answear.com.cy

1

Δειτε Επισης

Η γνωστή επιχειρηματίας, Πόλυ Χατζηγεωργίου παρουσιάζει τις νέες ultra sexy & chic Raffia bags, των Blue Turtle
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν