Ben Affleck: «Για τον αλκοολισμό μου φταίω μόνο εγώ και όχι η Jennifer Garner»

Ένα χρόνο μετά τις δηλώσεις του για την πρώην σύζυγο και μητέρα των παιδιών του, ο ηθοποιός επιστρέφει και ανασκευάζει

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Ben Affleck μπορεί να έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή και να απολαμβάνει τον γάμο του με τη γυναίκα της ζωής του, Jennifer Lopez όμως το… αμαρτωλό του παρελθόν εξακολουθεί να πουλάει στον Τύπο και να έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο ηθοποιός φαίνεται τώρα πως θέλει να ανασκευάσει τις δηλώσεις του σχετικά με την πρώην σύζυγό του, Jennifer Garner για την οποία είχε πει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι εκείνη ευθύνονταν που είχε γίνει αλκοολικός.

Ο Ben Affleck τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με το ποιον κατηγορεί για τα προβλήματα που είχε στο παρελθόν με το αλκοόλ, δηλώνοντας σε νέα συνέντευξή του: «Για να είμαι ξεκάθαρος, η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική μου».

Ο 50χρονος σταρ, σε συνένετυξη που παραχώρησε στο #HollywoodReporter είπε ότι έχει γίνει «πολύ προσεκτικός» μετά τη δήλωσή του στον Howard Stern το 2021 ότι «θα έπινε ακόμα αν είχε παραμείνει παντρεμένος με την Garner». Ο ίδιος όπως λέει αισθάνεται ότι η δήλωσή του παρερμηνεύτηκε.

«Η άποψη που προσπαθούσα να εκφράσω ήταν θλιβερή», διευκρίνισε.

Ο θλιβερός... απολογισμός ενός διαζυγίου
«Οποιοσδήποτε έχει περάσει διαζύγιο κάνει αυτόν τον υπολογισμό: “Πόσο θα προσπαθήσουμε;”. Αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον. Νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον. Σεβόμαστε ο ένας τον άλλον».

Στη συνέχεια, ο Ben Affleck εξήγησε περαιτέρω: «Προσπαθούσα να πω: “Κοίτα, έπινα πάρα πολύ, και όσο λιγότερο ευτυχισμένος γίνεσαι, είτε πρόκειται για τη δουλειά σου, είτε για το γάμο σου, είναι απλά ότι όσο η ζωή σου γίνεται πιο δύσκολη, αν κάνεις πράγματα για να γεμίσεις ένα κενό που δεν είναι υγιές, θα αρχίσεις να κάνεις περισσότερα από αυτά τα πράγματα”. Νομίζω ότι ήμουν αρκετά σαφής πάνω σε αυτό».

Ο ηθοποιός είχε πει πήγε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Stern ότι ένας από τους λόγους που άρχισε να πίνει ήταν επειδή ένιωθε «παγιδευμένος» στο γάμο του με την Garner.

Είναι... αηδιαστικό
Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν έντονες επικρίσεις ακόμη και από στενούς φίλους του πρώην ζευγαριού.

«Είναι αηδιαστικό», είχε δηλώσει κάποιος από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού για να συνεχίσει: «Η Jen ήταν η μόνη που τον σήκωνε ξανά και ξανά όταν έκανε φρικτά πράγματα. Η Jen στάθηκε στο πλευρό του επειδή τον αγαπάει. Αυτή είναι η μητέρα των παιδιών του».

Αμέσως μετά την κυκλοφορία της συνέντευξης, ο Ben Affleck εμφανίστηκε στο Jimmy Kimmel Live για να δώσει εξηγήσεις: «Δεν το πιστεύω αυτό - είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που είμαι, αυτό που πιστεύω και δεν θα ήθελα ποτέ τα παιδιά μου να πουν ποτέ μια κακή λέξη για τη μαμά τους».

13χρόνια γάμου και τρία παιδιά
Ο Ben Affleck και η Jennifer Garner ήταν παντρεμένοι από το 2005 έως το 2018 και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά: τη 17χρονη Violet, την 14χρονη Serafina και τον 11χρονο Samuel.

Το πρώην ζευγάρι είχε ανακοινώσει ότι χωρίζει το 2015 αλλά το διαζύγιό τους βγήκε τρία χρόνια αργότερα. Ο Άφλεκ πήγε πολλές φορές σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει ανοιχτά ότι πάλευε με τον αλκοολισμό, γράφοντας σε ανάρτησή του στο Facebook το 2017: «Θέλω τα παιδιά μου να ξέρουν ότι δεν είναι ντροπή να ζητάς βοήθεια όταν τη χρειάζεσαι και να αποτελέσουν πηγή δύναμης για όποιον εκεί έξω χρειάζεται βοήθεια αλλά φοβάται να κάνει το πρώτο βήμα».

Who-Are-Ben-Affleck-and-Jennifer-Garner-3-Kids

Πιο προσεκτικός με τον Τύπο
Ωστόσο, ο Άφλεκ φαίνεται να έχει γίνει πλέον πιο προσεκτικός όταν μιλάει στον Τύπο για τα προβλήματά του, λέγοντας στο #HollywoodReporter ότι βλέπει τις συνεντεύξεις ως «ναρκοπέδιο», όπου «αν πεις ένα λάθος πράγμα, η καριέρα σου μπορεί να τελειώσει».

Χαρακτήρισε τις συνέπειες της συνέντευξης στον Stern μια πραγματικά «οδυνηρή εμπειρία», επειδή ήταν «πραγματικά ευάλωτος» και «στην πραγματικότητα από αυτά που είπε εκείνος ήθελε να πει ακριβώς το αντίθετο».

1

Ο χολιγουντιανός σταρ αναφέρθηκε στο τι έγινε μεταξύ εκείνου και της συζύγου του Jennifer Lopez

O Ben Affleck αρνείται ότι δεν περνούσε καλά στα βραβεία #Grammy 2023 και υποστηρίζει ότι η στιγμή που τον έδειχνε να βαριέται οφειλόταν στο ότι ο οικοδεσπότης της βραδιάς Trevor Noah τον έπιασε απροετοίμαστο.

«Είδα τον Noah να πλησιάζει και είπα “Ω, Θεέ μου”», δήλωσε ο ηθοποιός στο #HollywoodReporter.

«Μας είχαν σταμπάρει σε αυτό το πλάνο, αλλά δεν ήξερα ότι γυρνούσαν».

Οι κάμερες κατέγραψαν τον Affleck να συνομιλεί με τη σύζυγό του, JLo.

Ο ηθοποιός είπε ότι αστειευόταν με τη σύζυγό του, λέγοντάς της: «Μόλις αρχίσουν να τραβάνε, θα γλιστρήσω μακριά σου και θα σε αφήσω να κάθεσαι δίπλα στον Trevor».

«Της λέει, "Καλύτερα να μη φύγεις"», πρόσθεσε ο Ben Affleck .

Όταν ο παρουσιαστής πλησίασε το ζευγάρι προσποιήθηκε ότι μιλούσε στο τηλέφωνο με τη μητέρα του μετά την αμφιλεγόμενη ερμηνεία του Sam Smith στο Unholy και αστειεύτηκε: «Μαμά, δεν ήταν ο πραγματικός διάβολος. Όχι, ήταν απλά ντυμένoς σαν διάβολος, μαμά».

Εκείνη την ώρα, ο παρουσιαστής καθόταν δίπλα στην JLo η οποία εθεάθη να επιπλήττει αυστηρά τον σύζυγό της.

Η αμήχανη στιγμή του ζευγαριού καταγράφεται από την κάμερα, κάνει τον γύρο του διαδικτύου και γίνεται viral.

Πιο συγκεκριμένα η JLo «διέταξε» τον σύζυγό της να καταβάλει μεγαλύτερη προσπάθεια κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων #Grammy. Μάλιστα φάνηκε να του επιτίθεται και να απαιτεί να προσποιηθεί ότι διασκεδάζει.

Η JLo και ο Ben Affleck , που συχνά φαίνονται σφιγμένοι όταν εμφανίζονται δημόσια, εθεάθησαν σε μια έντονη στιγμή κατά τη διάρκεια της τελετής, ακριβώς την ώρα που ο οικοδεσπότης Τrevor Noah καθόταν δίπλα τους.

«Σταμάτα», του λέει η Lopez. «Δείξε πιο φιλικός. Δείξε πιο "ζωντανός"». Ο Ben Affleck απαντά: «Ίσως να το κάνω».

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια