Συγκινημένος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στη βράβευσή του στη Νέα Υόρκη για το #Maestro

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βραβεύτηκε στη Νέα Υόρκη για το #Maestro: «Μια καλή ιστορία δεν γνωρίζει σύνορα» - Μανώλης Παπακαλιάτης:«Είμαι περήφανος για όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα ο γιος μου. Τον Χριστόφορο τον ενδιαφέρει να κάνει καλή δουλειά, το χρηματικό το βάζει σε δεύτερη μοίρα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σε μία εκδήλωση, παρουσία πολλών επιφανών ομογενών, που έγινε στον Καθεδρικό Ναό της Αρχιεπισκοπής της Νέας Υόρκης, ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης έδωσε το «παρών» και ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πέτρου Κασφίκη.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το προξενείο της Νέας Υόρκης, τον όμιλο Alter Ego Media και την εταιρεία Capital Link.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος κατά τη διάρκεια της τελετής, ενώ στην ομιλία του σημείωσε πως διατηρεί ισχυρούς δεσμούς από παλιά με την ομογένεια στις ΗΠΑ, η οποία τον έχει στηρίξει σε κάθε του βήμα και τους ευχαρίστησε θερμά.

Όπως είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, «δεν ήρθε στη Νέα Υόρκη ουρανοκατέβατος, αλλά έχει παλιούς δεσμούς καθώς η ομογένεια τον έχει στηρίξει σε όλα του τα βήματα».

Η επιτυχημένη σειρά του Mega θα ξεκινήσει να προβάλλεται επίσημα στην πλατφόρμα του #Netflix στις ΗΠΑ αυτήν την Παρασκευή 17 Μαρτίου, λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο.

Οι φωτογραφίες που ανέβασε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης από τη Νέα Υόρκη

Ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μανώλης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον διάσημο γιο του.

Μιλώντας στην εκπομπή #StarBreakafast, δήλωσε περήφανος για τα όσα έχει καταφέρει ο σκηνοθέτης και ηθοποιός μέχρι σήμερα.

«Οποιοσδήποτε πατέρας στη θέση μου θα ήταν περήφανος για αυτά που έχει κάνει ο γιος του. Από μικρός του άρεσε το θέατρο. Ακόμα και στις πρώτες τάξεις του Γυμνασίου είχε κατέβει με μία ομάδα από το σχολείο του για να παίξει θέατρο στο Ηράκλειο», ανέφερε αρχικά.

«Όταν διάβασε μια αγγελία ότι οι "Φρουροί της Αχαΐας" θέλουν έναν μικρό για έναν ρόλο, πήγε, αλλά χρειαζόταν άδεια από τους γονείς και αναγκαστικά, μας πήρε τηλέφωνο κι έπρεπε να συμφωνήσουμε. Δεν είχαμε καμία αντίρρηση», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να σταματήσει την τηλεόραση μετά το #Μaestro, δήλωσε: «Το αν σταματήσει ή όχι την τηλεόραση δεν το γνωρίζω, ούτε μου έχει πει κάτι τέτοιο. Τον ενδιαφέρει περισσότερο να κάνει καλή δουλειά. Το χρηματικό το βάζει σε δεύτερη μοίρα».

Όσο για τους λόγους που επέλεξε τους Παξούς για να γυρίσει τη σειρά, ο Μανώλης Παπακαλιάτης απάντησε: «Σίγουρα οι Παξοί είναι το αγαπημένο του νησί κι έχει αναμνήσεις από την παιδική του ηλικία. Η γιαγιά του κατάγεται από εκεί κι έχουν σπίτι εκεί. Η Κρήτη είναι το μέρος που γεννήθηκε, αν θα συνεχίσει, θα τη βάλει και αυτή στη δουλειά του».

Τέλος, για το ενδεχόμενο να γίνει παππούς, ανέφερε: «Προφανώς, κάθε γονιός θέλει τα παιδιά του να κάνουν οικογένεια, να κάνει εγγόνια. Αν μπορούσε να συνδυάσει καριέρα κι οικογένεια, θα ήταν το καλύτερο».

Δειτε Επισης

Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#DEFACTO: Πρεμιέρα Κυριακή 7 Απριλίου στις 21:10 με την δολοφονία του Γιαννάκη Στεφανίδη
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision