«11ο Θερινό Σχολείο στην Περιβαλλοντική δημοσιογραφία»

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Πέμπτη 9 Μαρτίου στις 17:00 το απόγευμα, στη Λεβέντειο Πινακοθήκη, δημοσιογραφική διάσκεψη σχετικά με το «11ο ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ» με εισαγωγή από την Διευθύντρια/υπεύθυνη κατάρτισης του Εκπαιδευτικού Κέντρου Ατσάς Δρ Φρόσω Χατζηλουκά και μετά ο Δρ Αντώνης Σκαμνάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής στην Πολιτική και Κοινοτική Δημοσιογραφία του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, έδωσε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Παρόντες Ακαδημαϊκοί, Πρόεδροί Συμπλεγμάτων Κοινοτήτων Σολέας και Διαμερίσματος Μόρφου, δημοσιογράφοι και φοιτητές.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το θερινό αυτό σχολείο, που θα γίνει μεταξύ 2 Ιουλίου – 8 Ιουλίου 2023 στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Κέντρου Ατσάς (φορέας υποδοχής) στα Κατύδατα, και διοργανώνεται από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το Εργαστήριο Δημοσιογραφικών Σπουδών και Επικοινωνιακών Εφαρμογών του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Εκπαιδευτικό Κέντρο Ατσά.

Το πρόγραμμα απευθύνεται εκτός από φοιτητές τμημάτων Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, σε φοιτητές Κοινωνικών Επιστημών, Εκπαίδευσης, Φιλολογίας, Βιολογίας, Γεωπονίας, Περιβάλλοντος, μεταπτυχιακούς φοιτητές συναφών σπουδών και σε όσους εργάζονται ή έχουν εργαστεί ως δημοσιογράφοι.

Οι διδάσκοντες είναι μέλη ΔΕΠ (Διδακτικό Ερευνητικό Προσωπικό) τμημάτων ΑΕΙ, επαγγελματίες δημοσιογράφοι καθώς και ειδικοί περιβαλλοντικοί επιστήμονες.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικές εκδρομές και ημερίδες σε συνεργασία με φορείς της Κυπριακής Δημοκρατίας. Με την ολοκλήρωση του θερινού σχολείου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Το πρόγραμμα διάρκειας επτά ημερών είναι συγχρηματοδοτούμενο και δεν απαιτείται κανένα ποσό εγγραφής η συμμετοχής. Τα κριτήρια επιλογής στο Θερινό Σχολείο είναι: α) βαθμός πτυχίου, σε περίπτωση έλλειψης αυτού, αναλυτική βαθμολογία και β) δημοσιογραφική εμπειρία ή συναφείς μεταπτυχιακές σπουδές.

Ημερομηνία λήξης της υποβολής του βιογραφικού, το οποίο επέχει θέση αιτήσεως, είναι η 31η Μαρτίου 2023, ενώ η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει στις 14 Απριλίου του 2023.

Για την αποστολή βιογραφικών και για πληροφορίες για διαμονή - αποτείνεστε στην Αγάθη Ζάγγουλου, Διοικητικό Λειτουργό του Εκπαιδευτικού Κέντρου Ατσάς στο email a.zaggoulou@atsastraining.com.cy και στο τηλέφωνο 00357-99374884, κάθε Τρίτη και Παρασκευή 14.30-15.30.

Το πρόγραμμα του Θερινού Σχολείου θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ καθώς και στην ιστοσελίδα του Εκπαιδευτικού Κέντρου Ατσάς.

332994035_1288219052074883_669725086972697320_n

Δειτε Επισης

Οι δυναμικές κυρίες του επιχειρείν, έκλεψαν τις εντυπώσεις και στο Red Carpet των 15ων #INBusinessAwards
Δήμητρα Μακρυγιάννη & Στέλλα Στυλιανού παρουσίασαν την λαμπερή βραδιά των 15ων #INBusinessAwards
#TELETHON 2023: Και φέτος τον Ιούνιο «ας μιλήσει η καρδιά μας»!
Λαμπερά εγκαίνια στο νέο «Destination Porsche» στη Λεμεσό
«Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου» – Η ετήσια ποδηλατική διαδρομή 500χλμ ολοκληρώθηκε την 1η Ιουνίου μέσα σε χειροκροτήματα
Η B&B Italia Κύπρου παρουσίασε μια εξαιρετική συνεργασία σε μια βραδιά γεμάτη μόδα, design και τέχνη!
Η Άννα Βίσση βρέθηκε στο πιο φιλόξενο «Σπίτι»… στο πρώτο Ronald McDonald House® της Κύπρου!
Τα Μωρά Θαύματα δίπλα σε όλα τα παιδιά του Μακάριου Νοσοκομείου
Nestlé - Βάσσος Ηλιάδη 110 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας
Νέο πρόσωπο για τον Παιδοχειρουργικό Θάλαμο του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ