«11ο Θερινό Σχολείο στην Περιβαλλοντική δημοσιογραφία»

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Πέμπτη 9 Μαρτίου στις 17:00 το απόγευμα, στη Λεβέντειο Πινακοθήκη, δημοσιογραφική διάσκεψη σχετικά με το «11ο ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ» με εισαγωγή από την Διευθύντρια/υπεύθυνη κατάρτισης του Εκπαιδευτικού Κέντρου Ατσάς Δρ Φρόσω Χατζηλουκά και μετά ο Δρ Αντώνης Σκαμνάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής στην Πολιτική και Κοινοτική Δημοσιογραφία του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, έδωσε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Παρόντες Ακαδημαϊκοί, Πρόεδροί Συμπλεγμάτων Κοινοτήτων Σολέας και Διαμερίσματος Μόρφου, δημοσιογράφοι και φοιτητές.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το θερινό αυτό σχολείο, που θα γίνει μεταξύ 2 Ιουλίου – 8 Ιουλίου 2023 στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Κέντρου Ατσάς (φορέας υποδοχής) στα Κατύδατα, και διοργανώνεται από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το Εργαστήριο Δημοσιογραφικών Σπουδών και Επικοινωνιακών Εφαρμογών του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Εκπαιδευτικό Κέντρο Ατσά.

Το πρόγραμμα απευθύνεται εκτός από φοιτητές τμημάτων Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, σε φοιτητές Κοινωνικών Επιστημών, Εκπαίδευσης, Φιλολογίας, Βιολογίας, Γεωπονίας, Περιβάλλοντος, μεταπτυχιακούς φοιτητές συναφών σπουδών και σε όσους εργάζονται ή έχουν εργαστεί ως δημοσιογράφοι.

Οι διδάσκοντες είναι μέλη ΔΕΠ (Διδακτικό Ερευνητικό Προσωπικό) τμημάτων ΑΕΙ, επαγγελματίες δημοσιογράφοι καθώς και ειδικοί περιβαλλοντικοί επιστήμονες.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικές εκδρομές και ημερίδες σε συνεργασία με φορείς της Κυπριακής Δημοκρατίας. Με την ολοκλήρωση του θερινού σχολείου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Το πρόγραμμα διάρκειας επτά ημερών είναι συγχρηματοδοτούμενο και δεν απαιτείται κανένα ποσό εγγραφής η συμμετοχής. Τα κριτήρια επιλογής στο Θερινό Σχολείο είναι: α) βαθμός πτυχίου, σε περίπτωση έλλειψης αυτού, αναλυτική βαθμολογία και β) δημοσιογραφική εμπειρία ή συναφείς μεταπτυχιακές σπουδές.

Ημερομηνία λήξης της υποβολής του βιογραφικού, το οποίο επέχει θέση αιτήσεως, είναι η 31η Μαρτίου 2023, ενώ η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει στις 14 Απριλίου του 2023.

Για την αποστολή βιογραφικών και για πληροφορίες για διαμονή - αποτείνεστε στην Αγάθη Ζάγγουλου, Διοικητικό Λειτουργό του Εκπαιδευτικού Κέντρου Ατσάς στο email a.zaggoulou@atsastraining.com.cy και στο τηλέφωνο 00357-99374884, κάθε Τρίτη και Παρασκευή 14.30-15.30.

Το πρόγραμμα του Θερινού Σχολείου θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ καθώς και στην ιστοσελίδα του Εκπαιδευτικού Κέντρου Ατσάς.

332994035_1288219052074883_669725086972697320_n

Δειτε Επισης

Ο Αλμπέρτο Μποτία την καμάρωσε την Ελένη Φουρέιρα - Αποσβολωμένος παρακολούθησε την συναυλία της
Γιώργος Σαμπάνης: Γιώργος Σαμπάνης: «Είχα ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας όταν γεννήθηκα κι έζησα από θαύμα»
Έραναν τον Γιώργο Βελισσάρη με 100 κιλά γαρύφαλλα σε πανηγύρι - Εικόνες απείρου κάλλους
Ο Γιάννης Ξανθόπουλος επέστρεψε on stage στην Κύπρο, τέσσερις μήνες μετά το θανατηφόρο τροχαίο που ενεπλάκη
Η «εκρηκτική» sold out συναυλία της Ελένης Φουρέιρα στο κατάμεστο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας
Η Ευρυδίκη συγκλονίζει με την σπαρακτική ερμηνεία της, στο νέο της συνταρακτικό τραγούδι της, για την Κύπρο
Η Άννα Βίσση χτύπησε το πόδι της, έγινε black out και αυτή συνέχισε απτόητη τη συναυλία στα Χανιά!
Έφυγε από τη ζωή ο πρωταγωνιστής του #BingBangTheory, Bob Newhart στα 94 του χρόνια!
Δημήτρης Ήμελλος: «Θα μου λείψει ο Φραγκιαδάκης κάναμε καλή παρέα, πέρναγα καλά με τον τύπο»
Η Πάολα τραγούδησε τους «7 νάνους» του Θάνου Μικρούτσικου και προκάλεσε αντιδράσεις – Οργή στο Τwitter