#MasterChefGR: Κανείς δεν περίμενε την αποχώρηση - «Αυτοί που ευθύνονται Θα πληρώσουν»

#MasterChefGR: Βγήκαν τα μαχαίρια για Μαρία Μπέη και Μότο Μότο – «Δεν γουστάρουν τη φάτσα μου» - Στέλλα Κάτσε για Μαρία Ματσούκαρου: «Χάρηκα που σε γνώρισα ασχέτως αν αποδείχθηκες πουτ…»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στον απόηχο της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef κινήθηκαν η Μπλε και η Κόκκινη ομάδα στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το βράδυ της Κυριακής. Σε αυτήν έμελλε να κερδίσουν οι Μπλε με αρχηγό την Μαρία Μπέη χωρίς να απουσιάζουν, ασφαλώς, οι εντάσεις και οι βαριές κουβέντες ανάμεσα στους παίκτες.

«Το να είσαι αρχηγός, να πας μέσα μαζί με τον υπαρχηγό, να διαλέξεις εσύ τα πιάτα και τα υλικά και να μην βάζεις τουλάχιστον τον εαυτό σου προς αποχώρηση, γιατί εσύ έχεις την μεγαλύτερη ευθύνη, για μένα δεν είναι σωστό. Και το λέω γιατί εγώ θα έκανα το τελείως αντίθετο» εξήγησε, αρχικά, η Μαρία Μπέη στον αρχηγό της κόκκινης ομάδας, Νίκο Κοντό. «Μπράβο, ήρωας είσαι! Αν ήσουν στη θέση μου ας μην το έκανες! Εγώ δεν θεωρώ ότι κιότεψα, ίσα ίσα. Μπορεί ο καθένας να κάνει ότι, μα ότι, θέλει. Αυτή είναι η άποψη σου και, βλέπεις, την ακούω και δεν λέω κάτι» αποκρίθηκε εκείνος, με τη σειρά του, εμφανώς ενοχλημένος.

«Θα εξακολουθεί το όνομα μου να συζητιέται μέσα στο σπίτι οπότε τους αφήνω να μιλήσουν για να πάρουν και αυτοί λίγο τηλεοπτικό χρόνο. Μάλλον δεν γουστάρουν την φάτσα μου; Δεν ξέρω τι δεν γουστάρουν πάνω σε μένα. Μάλλον τα πηγαίνω καλά και ζηλεύουν;» αναρωτήθηκε, με νόημα, ο Μότο Μότο μιλώντας απευθείας στην κάμερα του MasterChef το βράδυ της Κυριακής.

Την ήττα στο MasterChef γνώρισε η Κόκκινη ομάδα στην τελευταία ομαδική δοκιμασία όπως παρακολουθήσαμε στο νέο επεισόδιο, το βράδυ της Κυριακής, που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Έτσι, η ομάδα με αρχηγό τον Μότο Μότο κλήθηκε να ακολουθήσει την ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας.

Από αυτήν, με συνοπτικές διαδικασίες, πετάχτηκαν στον τάκο από την Μπλε ομάδα η Μαρία Ματσούκαρου, ο Νίκος Τράκας και ο Βαγγέλης Φυλακτάκης. Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως ο Νίκος Κοντός επέλεξε να κρατήσει για τον ίδιο την ασυλία προκαλώντας αντιδράσεις ενώ η Μπλε ομάδα πρόσφερε την ασυλία στον Θεόδωρο Γαλάνη.

Και μπορεί στο επεισόδιο της Κυριακής να βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση η Μαρία Ματσούκαρου, ο Νίκος Τράκας και ο Βαγγέλης Φυλακτάκης αλλά η Στέλλα Κάτσε βρήκε εκ νέου τον τρόπο να μοιράσει απολαυστικές ατάκες! «Λίγο πριν την δοκιμασία αποχώρησης είπα στην Ματσούκαρου καλή επιτυχία. Το έκανα για τυπικούς λόγους και γιατί είμαστε άνθρωποι. Και μου είπε, χάρηκα που σε γνώρισα ασχέτως αν στην πορεία αποδείχθηκες πουτ…! Αλλά, εντάξει, τι να πεις για το επίπεδο. Είναι πολύ χαμηλό».

Λίγο νωρίτερα, δε, η διαγωνιζόμενη του MasterChef δεν ψήφισε την Μαρία Ματσούκαρου παρά κάρφωσε τους έτερους δύο υποψήφιους, Νίκο Τράκα και Βαγγέλη Φυλακτάκη. «Τα κάναμε όλοι μαζί σαλάτα! Είμαστε οι 18 καλύτεροι, μπράβο μας! Γελάει ο κόσμος» δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής το βράδυ της Κυριακής στο STAR.

Οι τρεις διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι μαγειρικής κλήθηκαν να αναμετρηθούν αντιγράφοντας πιστά ένα απαιτητικό πιάτο της καλεσμένης chef και Food and Beverage Manager του MasterChef 2023, Μάρθας Ζήκα. Μπακαλιάρος με σικόρε, μύδια καπνιστά και σάλτσα κρασιού σε πρώτο πλάνο, λοιπόν, αλλά για έναν ή μία αυτό θα ήταν και το τελευταίο πιάτο στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής.

Αμέσως μετά την δοκιμή των τεσσάρων πιάτων, λοιπόν, οι τρεις κριτές του MasterChef μαζί με την καλεσμένη τους έπρεπε να ανακοινώσουν την βαθμολογία. Και το πιάτο που συγκέντρωσε τους λιγότερους βαθμούς από τα τέσσερα παρουσίασε ο Βαγγέλης Φυλακτάκης, ο οποίος και αποχώρησε νωρίς από το ριάλιτι μαγειρικής.

Μια αποχώρηση που στεναχώρησε αρκετούς από τους συμπαίκτες του, όπως η Στέλλα Κάτσε, ο Δημήτρης Πολιτάκης, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης και ο Νικήτας Φιλιππάκης, που εκφράστηκαν με λόγια καρδιάς για την πρώορη αυλαία του πρώην συμπαίκτη τους

Το trailer 36ου επεισοδίου - Δευτέρα 13.3.2023

Δειτε Επισης

H Έλενα Τσαβαλιά "χτύπησε στην καρδιά" για τον Μάρκο Σεφερλή: «Μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος»
Στο στρατοδικείο η παίκτρια του #SurvivorGR, Γεσθημανή Κουτούζογλου
O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του - Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»
Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φταίει ο Μάρκος Σεφερλής που βγάζει τον νάνο & 4.000 από κάτω ξεκαρδίζονται;»
Νίκος Ορφανός: «Ο Μάρκος Σεφερλής γελοιοποιεί πρώτο τον ίδιο του τον εαυτό»
Μιχάλης Αεράκης: «Ε όχι ρε φίλε, δεν επιτρέπονται τα πάντα στη σάτιρα! Υπάρχει ένα μέτρο»
Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του #SurvivorGR μετά τoυς μπελάδες με το ΓΕΣ
Στην αντεπίθεση ο Μάρκος Σεφερλής με αγωγές κατά πάντων: «Οργανωμένη επίθεση εναντίον μου»