Νίκος Μουτσινάς: «Συμφωνώ με τον Κανάκη, άκυρη η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ. Tο κάνατε προσωπικό»

Νίκος Μουτσινάς: «Τηλεπερσόνα και… στα μούτρα σου. Χιουμορίστας είμαι που δεν έχω σπάσει όλο το πλατό αυτή τη στιγμή»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Οι τοποθετήσεις των Νίκου Μουτσινά και Αντώνη Κανάκη μέσα από τις εκπομπές τους για την τραγωδία στα Τέμπη, έφεραν την αντίδραση της ΕΣΗΕΑ.

Χωρίς να αναφέρει ονόματα, αλλά «φωτογραφίζοντας» τους συγκεκριμένους παρουσιαστές, η ΕΣΗΕΑ έκανε λόγο, μεταξύ άλλων, για «τηλεπερσόνες που εργαλειοποιούν την κοινωνική οργή».

Μέσα από το #KaloMaesimeraki, ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε το βίντεο με την αντίδραση του Αντώνη Κανάκη στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους, τονίζοντας χαρακτηριστικά «μαζέψτε τους και είμαστε εντάξει».

«Για μένα λέει; Όχι! Εγώ σάτιρα δεν κάνω; Δεν ξέρω τι κάνω, έχω περάσει κι από πολλά στάδια. Χιουμορίστας είμαι, τηλεπερσόνα και… στα μούτρα σου. Είμαι πολύ χιουμορίστας που δεν έχω σπάσει αυτή τη στιγμή όλο το πλατό. Με όλα αυτά που γίνονται και παρ’ όλα αυτά ερχόμαστε, τι να κάνουμε, είναι εργασία, αλλά θέλω να πω. Δεν τους ξέρω στην ΕΣΗΕΑ, δεν είμαι δημοσιογράφος, οπότε δεν μπορώ να μιλήσω για τους ανθρώπους. Θα μιλήσω, όμως, όπως μίλησα για το ΣΕΗ και τα άκουσα, θα μιλήσω και θα πω ότι συμφωνώ με τον Κανάκη. Άκυρη η ανακοίνωση γιατί το κάνατε προσωπικό» είπε.

Στο τέλος, ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε σε πολύ συγκεκριμένους δημοσιογράφους: «Υπάρχουν κάποιοι δημοσιογράφοι, ο θεός να τους κάνει δημοσιογράφους, οι οποίοι ανοίγουν το στόμα τους και λένε τεράστιες μπούρδες, που είναι προσβλητικές και άκαιρες για την περίοδο. Μαζέψτε τους και είμαστε εντάξει».

Δείτε το βίντεο από το 18ο λεπτό

Την οργή για την τραγωδία στα Τέμπη δεν δύναται να κρύψει ο Αντώνης Κανάκης τα τελευταία 24ωρα μέσα από το #RadioArvyla του ΑΝΤ1.

Έτσι, τη νύχτα της Πέμπτης, ο παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη προχώρησε σε μια πολύ συγκεκριμένη τοποθέτηση συμπεριλαμβάνοντας και την πρόσφατη ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών.

Ειδικότερα, αμέσως μετά την προβολή αποσπάσματος από ομιλία μέλους της επιτροπής LIBE της ευρωβουλής όταν βρέθηκε σε ελληνικό έδαφος,ο Αντώνης Κανάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τι να αντιμετωπιστεί, κυρία μου, σε αυτή την χώρα; Είδατε την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ; Είδατε σήμερα οι φορείς της ενημέρωσης; Οι φορείς ενημέρωσης θα έπρεπε να προβληματίζονται γιατί ο κόσμος προτιμάει να ενημερώνεται από μια σατιρική εκπομπή ή από δύο σατιρικές εκπομπές ή από τρεις σατιρικές εκπομπές ή από το διαδίκτυο ή από ανεξάρτητα μέσα στο διαδίκτυο και όχι από εσάς που κυκλοφορείτε με τον τίτλο «φορείς ενημέρωσης». Συντεχνίες, κόμπλεξ, προσωπικό συμφέρον, προσπάθεια διατήρησης προσωπικής εξουσίας και μόνο αυτά τους ενδιαφέρουν. Τίποτα άλλο. Τίποτα άλλο δεν χαμπαριάζει κανένας. Οι συνειδήσεις χαμένες στο διάστημα ακόμα και αυτές τις στιγμές».

«Αλλά δεν πειράζει. Ξέρετε, ζούμε σε μια εποχή που όλα είναι καταγεγραμμένα και δεν σβήνεται τίποτα. Αυτή η εποχή έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον γιατί για πάντα θα είναι καταγεγραμμένα τι συνέβη αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα, τι ειπώθηκε από τους Έλληνες πολίτες πρώτα απ’ όλα, από πολλά ανεξάρτητα μέσα και από αυτήν εδώ την εκπομπή και τι θέση πήρατε συγκεκριμένοι άνθρωποι. Τι γράψατε, τι είπατε θα είναι για πάντα καταγεγραμμένα αυτά τα πράγματα» πρόσθεσε, σε έντονο ύφος, ο Αντώνης Κανάκης στο #RadioArvyla που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Δειτε Επισης

H Έλενα Τσαβαλιά "χτύπησε στην καρδιά" για τον Μάρκο Σεφερλή: «Μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος»
Στο στρατοδικείο η παίκτρια του #SurvivorGR, Γεσθημανή Κουτούζογλου
O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του - Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»
Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φταίει ο Μάρκος Σεφερλής που βγάζει τον νάνο & 4.000 από κάτω ξεκαρδίζονται;»
Νίκος Ορφανός: «Ο Μάρκος Σεφερλής γελοιοποιεί πρώτο τον ίδιο του τον εαυτό»
Μιχάλης Αεράκης: «Ε όχι ρε φίλε, δεν επιτρέπονται τα πάντα στη σάτιρα! Υπάρχει ένα μέτρο»
Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του #SurvivorGR μετά τoυς μπελάδες με το ΓΕΣ
Στην αντεπίθεση ο Μάρκος Σεφερλής με αγωγές κατά πάντων: «Οργανωμένη επίθεση εναντίον μου»