Μάρτιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Μάρτιος. Πώς θα είναι ο καινούριος μήνας αστρολογικά; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ταύρος

Σημαντικές αλλαγές στην κοινωνική τους ζωή θα δουν οι Ταύροι, κάτι που σημαίνει ότι είτε θα γνωρίσετε καινούρια άτομα είτε θα έρθετε πιο κοντά σε ανθρώπους που ήδη υπήρχαν στον κύκλο σας. Σε γενικές, γραμμές τα νέα είναι καλά και για την ερωτική σας ζωή, ωστόσο τον πρωταγωνιστικό ρόλο φαίνεται να έχουν πάρει τα επαγγελματικά σας, στα οποία και σάς προτείνουμε να επικεντρωθείτε για να ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα.

Δίδυμοι

Αυτό το μήνα προσπαθήστε να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στους φίλους σας και συγκεκριμένα αυτούς που βρίσκονται πάντα εκεί για εσάς. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά τις περιόδους που οι υπόλοιποι τομείς της ζωής σας βιώνουν κάποιες αναταράξεις. Μην πείτε όχι σε καμία από τις προτάσεις για έξοδο που θα έρθουν, καθώς μπορεί να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα είναι αποβεί σημαντικό στην πορεία.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος θα είναι ένα από τα λιγότερο ευνοημένα ζώδια του κύκλου, ιδίως κατά την πανσέληνο που θα έρθει στις 7 Μαρτίου και θα αποτελέσει πρόσφορο έδαφος για διάφορες… παρεξηγήσεις. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να διατηρήσετε μια απόσταση από το drama, επικεντρώνοντας την προσοχή σας στη δουλειά και τα χόμπι σας. Όταν η μπόρα περάσει θα δείτε ότι ένας μήνας οικονομικής ευμάρειας σας περιμένει.

Λέων

Ο Μάρτιος θα είναι ένας αρκετά πολυάσχολος μήνας και για τον Λέων, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να βιώσει μια σειρά από έντονες ρομαντικές και σεξουαλικές συγκινήσεις, αρκεί να τολμήσει να εκφράσει τις επιθυμίες του. Ήρθε η ώρα να σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε από τη ζωή σας και να το κυνηγήσετε, χωρίς περιστροφές.

Παρθένος

Αυτό το μήνα προσπαθήστε να έχετε στο μυαλό σας πως δε μπορείτε να ελέγξετε τον τρόπο που λειτουργούν οι άλλοι άνθρωποι, ωστόσο μπορείτε να ελέγξετε τις δικές σας αντιδράσεις. Αυτό είναι καλό να το θυμάστε καθώς κατά τη διάρκεια του Μαρτίου θα νιώσετε αρκετές φορές πως οι άνθρωποι που υπάρχουν γύρω σας δε σας καταλαβαίνουν. Εάν όμως διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και κάνετε λίγο υπομονή, ο μήνας θα κλείσει ευχάριστα, με αρκετή ξεκούραση.

Ζυγός

Η έναρξη του Μαρτίου θα βρει το Ζυγό σε μια ληθαργική διάθεση, μέχρι και το πέρας του πρώτου δεκαημέρου. Πρόκειται για μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να χαλαρώσετε λίγο, γιατί τον τελευταίο καιρό ίσως νιώθατε ότι οι γρήγορες εξελίξεις γύρω σας, σας είχαν προκαλέσει πονοκέφαλο. Έπειτα, το μόνο που θα κάνετε θα είναι να γίνετε λίγο πιο ανοιχτοί, επιτρέποντας στις σκέψεις και τις επιθυμίες σας να εκφραστούν αυθόρμητα. Μη διστάσετε να πάρετε πρωτοβουλίες και θα απολαύσετε την εύνοια των άστρων.

Σκορπιός

Είναι γεγονός ότι αυτή την περίοδο στο μυαλό σας την προτεραιότητα έχουν οι σχέσεις σας, ωστόσο φροντίστε για αυτό το μήνα να βάλετε μπροστά τις δικές σας ανάγκες, καθώς μόνο έτσι θα έχετε ευτυχισμένες και επιτυχημένες σχέσεις. Σε άλλα νέα, ο Μάρτιος είναι ό,τι πρέπει για να δοκιμάσετε μια καινούρια εμπειρία, είτε μιλάμε για κάποια εκδρομή, κάποια έξοδο, ή ένα ταξίδι που σχεδιάζατε για καιρό. Τολμήστε να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σε κάτι διαφορετικό και το σίγουρο είναι πως ένας αέρας ανανέωσης θα πνεύσει στη ζωή σας.

Τοξότης

Οι μεγάλες αλλαγές που επηρεάζουν τη ζωή σας εδώ και αρκετό καιρό, έχουν αρχίσει να παγιώνονται. Μην παραλείψετε, λοιπόν, να αδράξετε αυτή την ευκαιρία για να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη, προτού έρθει και το επόμενο κύμα εξελίξεων, το οποίο όμως θα είναι ευνοϊκό. Εξάλλου, η μακρόχρονη στασιμότητα σίγουρα δεν είναι κάτι που επιθυμούν οι Τοξότες. Από εκεί και πέρα, η ερωτική σας ζωή θα ξεκινήσει να γίνεται όλο και καλύτερη, αν και δεν προβλέπεται να απογειωθεί μέχρι τον Απρίλιο, ο οποίος θα σας αφήσει κάτι παραπάνω από ικανοποιημένους.

Αιγόκερως

Για μια ακόμα φορά, τα άστρα απαιτούν να βρείτε μια ισορροπία όσον αφορά τη δουλειά και την κοινωνική/προσωπική σας ζωή γιατί πολύ απλά η ενέργεια που έχει ο κάθε άνθρωπος είναι πεπερασμένη -ακόμα και για τους Αιγόκερους. Ίσως η πιο σημαντική συμβουλή αυτού του μήνα είναι να φροντίσετε να μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας ανθρώπους όλα όσα σας έχουν προβληματίσει, αντί να προσπαθείτε να τα λύσετε μόνοι σας και μετά να νιώθετε μόνοι και αδικημένοι.

Υδροχόος

Αυτό το μήνα θα χρειαστεί να παλέψετε ενάντια στην ανάγκη σας να τρέχετε σε αντίθετη φορά από τις δυσκολίες και να δώσετε μεγαλύτερη βάση στην ειλικρινή και βαθιά επικοινωνία με τους δικούς σας ανθρώπους, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ζητήσετε λίγο χώρο για να βρείτε τον εαυτό σας. Εάν υπάρχει η δυνατότητα, καλό θα ήταν να πάρετε έστω και μια ημέρα άδεια για ένα ταξίδι ή μια μονοήμερη εκδρομή, θα γυρίσετε πίσω ανανεωμένοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της καθημερινότητας.

Ιχθύς

Μέχρι στιγμής, η χρονιά δε σας έχει φέρει εξίσου μεγάλες δυσκολίες με τα προηγούμενα έτη. Βεβαίως, χωρίς τις προκλήσεις δεν έχουμε ούτε εξέλιξη και η αλήθεια είναι πως αυτός ο Μάρτιος θα σας τα φέρει και τα δύο, αρκεί να πάρετε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες. Το σίγουρο είναι ότι μπορείτε να τα βγάλετε πέρα, ενώ θα δείτε και μεγάλες ευκαιρίες στον επαγγελματικό και τον οικονομικό σας τομέα.

Δειτε Επισης

Μάρτιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Φεβρουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιανουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Δεκέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Νοέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Οκτώβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Σεπτέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Αύγουστος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιούλιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Μάιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;