25 χρόνια SUPER FM! Ήταν Κυριακή 01 Μαρτίου 1998, όταν ο SUPER FM μπήκε στη ζωή μας!

Από την 1η Μαρτίου 2023 και για τους επόμενους 2,5 μήνες, τιμώντας τις 2,5 δεκαετίες ζωής του, ο SUPER FM επανασυστήνεται και μοιράζει δώρα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Έκτοτε έχει υπάρξει μαζί μας σε εκδρομές, road trips, στη δουλειά, στο γραφείο, την ώρα που διαβάζουμε, μαγειρεύουμε και …κεντάμε.

Έχουμε γιορτάσει καινούργιες σχέσεις, χωρισμούς, γάμους και βαφτίσια ακούγοντας τα τραγούδια που αγαπάμε.

Έχουμε χορέψει τις πρώτες μεταδόσεις και στα live acts των Super Music Awards.

Από τη συχνότητα του SUPER FM έχουμε γνωρίσει πρωτοεμφανιζόμενους τραγουδιστές που πλέον έχουν καριέρα είκοσι χρόνων και έχουμε συνδεθεί με παραγωγούς οι οποίοι ενδεχομένως να μας έλεγαν “καλημέρα” πριν οποιονδήποτε άλλον.

Με τον SUPER FM μάθαμε το internet μέσω dial up και πλέον θεωρούμε το 5G αργό.

Ακούγοντας SUPER FM φτιάξαμε το πρώτο μας profile στο myspace και κάναμε την πρώτη μας συναλλαγή σε ευρώ.

Υπήρξε δίπλα μας και συνεχώς μαζί μας. Γελάσαμε, κλάψαμε, διασκεδάσαμε, περάσαμε μοναξιές και στο πανεπιστήμιο. Αποφοιτήσαμε, ξενιτευτήκαμε, επιστρέψαμε, ερωτευτήκαμε, παντρευτήκαμε, γεννήσαμε και ακόμη είναι εξίσου SUPER.

Αυτά και άλλα πολλά υπήρξε ο SUPER FM στη ζωή μας, στη ζωή της Κύπρου και στην εξέλιξη της μουσικής βιομηχανίας.

Το 2023, ο SUPER FM γιορτάζει 25 χρόνια και τα γιορτάζουμε μαζί του. Συντονιζόμαστε στις συχνότητές του, ακούμε τις εκπομπές του, γελάμε με τους παραγωγούς του και συμμετέχουμε στους διαγωνισμούς του.

Από την 1η Μαρτίου 2023 και για τους επόμενους 2,5 μήνες, τιμώντας τις 2,5 δεκαετίες ζωής του, ο SUPER FM μοιράζει δώρα και μας επανασυστήνεται.

Μείνετε συντονισμένοι και follow τα accounts του σε FB & IG.

Το SUPER radio που παίζει αυτά που θες! 104,8 - 95,7 & 103,4

To SUPER Πρόγραμμα

Δευτέρα με Παρασκευή 06.30 με 10.00 Super Breakfast με τον Μέμνωνα Σωτηρέλη και τον Παναγιώτη Κυριάκου

Αυτοί οι τύποι είναι για δέσιμο! είναι ανατρεπτικοί, τελείως απρόβλεπτοι, σαχλοί και κάποιες φορές αστείοι. Ξέρουν από μουσική και καλό ραδιόφωνο. Ξεκινάς την ημέρα μαζί τους και σίγουρα θα είναι μια μέρα γεμάτη ένταση, ενέργεια και κέφι. Συνήθως πάει καλά. Αν όχι και αύριο μέρα είναι!

Μέμνων Σωτηρέλης

Γεννήθηκε από ανθρώπινη οντότητα (φήμες λένε) και μεγάλωσε πάρα πολύ (σε μέγεθος) χωρίς να το περιμένει κανείς. Από τους παλαιότερους και μετριότερους πρωινούς παραγωγούς καθημερινά μαζί σας από τις 06:30 μέχρι τις 10:00.

Παναγιώτης Κυριάκου

Ο Παναγιώτης Κυριάκου είναι αξιαγάπητος και υπέρ ταλαντούχος, θα μπορούσε να πει κανείς αλλά δεν το λέει κανείς γιατί δεν είναι. Σπουδές στην Σύγχρονη Μαθηματική Φυσική… δεν έκανε, αλλά έκανε στον τομέα των Επικοινωνιών και είναι επίσης απόφοιτος της Δραματική Σχολής «Προσκήνιο Γ. Ροντίδη», στη Θεσσαλονίκη. Κατα τ’ άλλα τον ακούτε καθημερινά, μαζί με τον Μέμνωνα Σωτηρέλη, από τις 06:30 μέχρι τις 10:00 γιατί… αυτοί είστε.

Δευτέρα με Παρασκευή 10.00 με 12.00 με την Πέγκυ Σπινέλη

Η Πέγκυ Σπινέλη κάθε πρωί παίρνει τα ηνία από το super breakfast δίδυμο του Μέμνωνα Σωτηρέλη και Παναγιώτη Κυριάκου. Ηλιθιωδώς αισιόδοξη και αδικαιολόγητα χαρούμενη καθημερινά, η Πέγκυ επιλέγει προσεκτικά κάθε πρωί τις πιο ενδιαφέρουσες, ιδιαίτερες, ξεχωριστές και πρωτότυπες ειδήσεις οι οποίες μας κάνουν να γελάσουμε και αναφωνήσουμε WTF!

Από τις 10 το πρωί και για 2 ώρες μιλάει μόνο για την καλή ειδησεογραφία της ημέρας, προτείνει τα πιο ενδιαφέροντα που λαμβάνουν χώρα στη… χώρα και ψάχνει για νόστιμες συνταγές με μηδενικό βαθμό δυσκολίας για να μαγειρέψει μετά την εκπομπή. Ποτέ δεν πετυχαίνει κάτι αλλά την αγαπάμε έτσι και αλλιώς!

Η Πέγκυ Σπινέλη όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει νυχού. Μέχρι να αξιωθεί να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, μιλάει ακατάπαυστα για όσα την προβληματίζουν, εκφράζει απορίες που κανένα νοήμων πλάσμα δεν θα έπρεπε να έχει και μας προβληματίζει με συνειρμούς που δεν βγάζουν νόημα. Βγάζουν όμως γέλιο και αυτό είναι το ζητούμενο κάθε πρωί.

Δευτέρα με Παρασκευή 12.00 με 14.00 Daily κους κους με την Κατερίνα Ψιμοπούλου και τον Παναγιώτη Σίμο

Ένα δίδυμο που έχει όσα χρειάζεσαι, στη δόση που επιζητάς, με τη διάθεση που προσβλέπεις και την ευγένεια που εχεις ανάγκη! Η Κατερίνα και ο Σίμος είναι ένα ραδιοφωνικό ζευγάρι που ξέρει τη showbiz γιατί είναι κομμάτι της. Λένε τα νέα των ανθρώπων που μας κρατάνε μουσική συντροφιά στον Super πρώτοι και έγκυρη, χωρίς κιτρινίλα, μόνο καλόπιστο, πηγαίο και ευχάριστο daily kous kous.

Παναγιώτης Σϊμος

Αυτός ο άνθρωπος αυτός, υπήρξε οικονομολόγος ωστόσο η μουσική τον κέρδισε και μεταξύ μας πολύ καλά έκανε! Είναι αισιόδοξο πλάσμα με ενδιαφέροντα και πολύ αγάπη για το ραδιόφωνο. Τα τελευταία 5 χρόνια μας κρατάει καθημερινή παρέα μέσα από τη συχνότητα του Super Fm.

Κατερίνα Ψιμοπούλου

Η σχέση της με το μικρόφωνο ξεκίνησε όταν ήταν 5 χρονών, τότε που έκανε εκφωνήσεις για γνωστές διαφημιστικές καμπάνιες. Παιδί θαύμα θα μπορούσε κάποιος να πει; Παιδί θαύμα επιβεβαιώνουμε εμείς, που τη ζούμε καθημερινά! Ο έρωτας όμως με το ραδιόφωνο ξεκίνησε το 2011 όταν έκανε το ντεμπούτο της. Έκτοτε το ταξίδι στα fm είναι καθημερινό και κρατάει μέχρι και σήμερα.

Δευτέρα με Παρασκευή 14.00 με 16.00 με τον Νίκο Βαρβαρέσο

Ο Νίκος είναι ένας απρόβλεπτος άνθρωπος με ιδιαίτερο χιούμορ και αυτό κάνει την εκπομπή τους τόσο ξεχωριστή.

Νίκος Βαρβαρέσος

Η μεγαλύτερή του αγάπη είναι η μουσική και το ραδιόφωνο. Όταν δεν είναι πίσω από τα decks ή το μικρόφωνο, ταξιδεύει τον κόσμο και στον κόσμο! Σήμα κατατεθέν του οι selfies με τις οποίες μας βομβαρδίζει μέχρι να τελειοποιήσει.

Δευτέρα με Παρασκευή 16.00 με 18.00 με την Καλλιόπη

Το κορίτσι αυτό είναι συνεχώς με το χαμόγελο στα χείλη! Πάντοτε ευδιάθετο, πρόθυμο και ορεξάτο. Πάντοτε θετικό και αισιόδοξο. Για αυτό και είναι το πλάσμα που θέλεις να σου κρατάει συντροφιά τις δύσκολες ώρες που περνάς μέσα στο αυτοκίνητο, προσπαθώντας να συγκρατήσεις νεύρα και λογική! Η Καλλιόπη είναι ο άνθρωπός σου!

Η Καλλιόπη και σούπερ και ραδιοφωνική παραγωγός από κούνια! Μεγάλωσε κυριολεκτικά σε ραδιοθαλάμους, έχοντας μαμά επίσης ραδιοφωνική παραγωγό. Κάνει εκπομπή στο λατρεμένο drive time του απογεύματος και σερβίρει αισιόδοξη ενέργεια, θετική σκέψη, spicy ερευνούλες και ιδιαίτερα θέματα.

Δευτέρα με Παρασκευή 18.00 με 20.00 Super Top Twenty με τον Θέμη Γεωργαντά

Αν ανακαλύψατε τώρα την εκπομπή του Θέμη, μάλλον τώρα ανακαλύψατε και τη μουσική. Ο Θέμης για τον Super είναι ότι η κολοκύθα για το Halloween, το μελομακάρονο για τα Χριστούγεννα και το αντηλιακό το καλοκαίρι: δίνει χρώμα, γεύση και προκαλεί ευφορία. Αν πρέπει να πούμε κάτι για την εκπομπή του Θέμη πέρα από το πόσο την αγαπάμε είναι πως μας είναι απαραίτητη και γεμάτη αγαπημένα τραγούδια!

Ο Θέμης Γεωργαντάς δεν χρειάζεται συστάσεις. Σε περίπτωση όμως που υπήρξατε κλεισμένος κάπου και αποκλεισμένος από τα πάντα τα τελευταία χρόνια να σας ενημερώσουμε πως είναι δημοσιογράφος, παρουσιαστής, ραδιοφωνικός παραγωγός & Dj. Είναι επίσης ο μακροβιότερος παρουσιαστής του Mad και η εκπομπή ΟΚ το σήμα κατατεθέν! Έχει πάρει συνέντευξη από τα μεγαλύτερα ονόματα της International μουσικής σκηνής, όπως George Michael, Robbie Williams, Kylie Minogue, Lady Gaga, Beyonce, Spice Girls, Rihanna και πολλά ακόμα. Ο Θέμης είναι απόλυτα ταυτισμένος με την μουσική.

Στον αέρα του SUPER FM βγήκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2014 και μας απογειώνει καθημερινά 18.00-20.00, ενώ τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει το μεγαλύτερο μουσικό event της Κύπρου, τα Super Music Awards!

Δευτέρα με Παρασκευή 20.00 με 22.00 In the Mix με τον A Chris

Ο Ανδρέας Χριστοδούλου γνωστός και ως Dj A Chris ξεκίνησε την καριέρα του από 17 ετών γιατί είχε στόχο, είχε πλάνο και προφανώς ταλέντο. Έχει συνεργασίες με διάφορα bars/clubs της Κύπρου και του εξωτερικού. Επίσης έχει συνεργαστεί με επώνυμους τραγουδιστές. Τον Dj Α Chris ακούμε καθημερινά 20:00-22:00 στα decks του SUPER FM.

Δευτέρα με Παρασκευή 22.00 με 00.00 In the Mix με τον Golden X

Ο Χρυσούλης Ζήνωνος είναι χρυσάφι και παιδί μάλαμα. Όταν χρειάστηκε να έχει και καλλιτεχνικό όνομα, το Golden X , βγήκε αυθόρμητα. Είναι εδώ και αρκετά χρόνια resident Dj του SUPER FM και τον ακούτε Δευτέρα με Σάββατο από τις 22:00 μέχρι τις 00:00. Από 16 ετών ξεκίνησε να εργάζεται σαν DJ σε διάφορα Clubs και Bars του νησιού. Σπούδασε εφαρμοσμένα πολυμέσα όμως εκείνο που πραγματικά τον ενδιέφερε ήταν η αγάπη του για την μουσική. Στα σετ του θα απολαύσετε όλες τις επιτυχίες από το Ελληνικό αλλά και από ξένο ρεπερτόριο.

Just Music με την Κατερίνα Ψιμοπούλου Σάββατο & Κυριακή 10.00 με 12.00

Τα σαββατοκυριακα η Κατερίνα παίζει solo και συνεχίζει να είναι υπέροχη, ενδιαφέρουσα και απολαυστική. Μόνο μουσική και καλή διάθεση!

Κατερίνα Ψιμοπούλου

Αυτό το κορίτσι δεν το χορταίνουμε. Πέρα από τις καθημερινές την απολαμβάνουμε και τα σαββατοκύριακα. Αν δεν θυμάστε όμως λεπτομέρειες για την Καταερίνα μας να επαναλάβουμε τα κάτωθι: Η σχέση της με το μικρόφωνο ξεκίνησε όταν ήταν 5 χρονών, τότε που έκανε εκφωνήσεις για γνωστές διαφημιστικές καμπάνιες. Παιδί θαύμα θα μπορούσε κάποιος να πει; Παιδί θαύμα επιβεβαιώνουμε εμείς, που τη ζούμε καθημερινά! Ο έρωτας όμως με το ραδιόφωνο ξεκίνησε το 2011 όταν έκανε το ντεμπούτο της. Έκτοτε το ταξίδι στα fm είναι καθημερινό και κρατάει μέχρι και σήμερα.

Σάββατο & Κυριακή 14.00 με 16.00 με τον Νικόλα Νικολάου

Τι χρειάζεται για το σαββατοκύριακο; Αυτό είναι που ο Νικόλας έχει και μας κερνάει χρόνια τώρα με ανείπωτη διάθεση και κέφι.

O Νικόλας Νικολάου είναι ο μακροβιότερος ραδιοφωνικός παραγωγός με συνεχή παρουσία στον SUPER FM. Με χαλαρή και παρεΐστικη διάθεση κάθε Σαββατοκύριακο μεσημέρι.

Σάββατο & Κυριακή 16.00 με 18.00 με τον Γιάννη Πέτεβη

Ό, τι παίζει εκεί έξω αυτός το ξέρει. Και όταν λέμε ό,τι εννοούμε τα πάντα. Σερφα΄΄ει ακατάσχετα, ενδιαφέρεται για όλα και έχει εμπεριστατωμένη άποψη για όσα τρεντάρουν. Είναι ο άνθρωπός σου και ο δικός μας, χρόνια τώρα!

Σούπερ αγόρι με το πρώτο του ραδιοφωνικό καλωσόρισμα να γίνεται καλοκαίρι Σαββάτου, το 2015. O jonny.cp (έτσι τον βρίσκετε στο Ίνσταγκραμ) είναι ορκισμένος ντιτζιταλάς. Δώσε του branded content, βαλ’τον να σου ψυχογραφήσει το brand σου σε μια ντίτζιταλ στρατηγική επικοινωνίας, και πάρε του την ψυχή. Παιδί της νύχτας μα και της μέρας. Παιδί του αλωνιού μα και του σαλονιού. Μότο του: «I will try to do the best that I can with this life. To be of use». Αν τον ακούς κάθε Σ\Κ, 16:00-18:00, μάλλον ήδη ξέρεις όλα τα παραπάνω. Α μη τι άλλο, τα έχεις υποψιαστεί.

#superfmradio #SuperRadio #SuperMusicAwards #liveradio #radioshows #Cyprus

Δειτε Επισης

H Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»
Η Αλέξια, έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην Νέα Υόρκη: «Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα αυτή την τιμή»
Το ευχαριστώ της Μαρίνας Ψάλτη στην κηδεία του συζύγου της, Γιάννη Φέρτη
Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»
Ιβάν Σβιτάιλο: «Βρήκα διέξοδο στο αλκοόλ γιατί φοβόμουν να αντιμετωπίσω τα τραύματά μου»
Αιμίλιος Χειλάκης: «Mπήκα στο χειρουργείο με χαμόγελο και οι άλλοι κλαίγανε!»
Δεν προχώρησε ούτε σήμερα η διαδικασία αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα - Οι τελευταίες εξελίξεις
Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»