#SurvivorGR: Την πέταξαν στον τάκο κι έμειναν άφωνοι oι Μπλε– «Απίστευτο»

Στα μαχαίρια με τον Ασημακόπουλο, ο Παναγιώτης, ο Μαρτίκας και η Ευρυδίκη - Οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση & η ένταση στο συμβούλιο! Καβγάς Ελευθερίας - Μπάρτζη: «Έχεις προηγούμενα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η 8η εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο έφερε υποψήφιους προς αποχώρηση μετά την Χριστίνα Κεφαλά και τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, την Ελένη Χαμπέρη και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά την ήττα των Διάσημων στο αγώνισμα για την 3η ασυλία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: #SurvivorGR Spoiler: Αυτοί κερδίζουν σήμερα (01/03/23) το έπαθλο επικοινωνίας - Αυτός αποχωρεί

Γύρω από τον Παναγιώτη η κουβέντα μετά το τέλος του Συμβουλίου

Παναγιώτης: Οι Κόκκινοι με πιστεύουν πιο πολύ, μακάρι να τους είχα συμπαίκτες

Στα μαχαίρια είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος κι ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης κι ο ένας δεν θέλει να έχει επαφή με τον άλλον. Σε δηλώσεις του ο Παναγιώτης στράφηκε τόσο εναντίον του συμπαίκτη του, αλλά το ίδιος έπραξε κι ο Ασημακόπουλος.

«Παναγιώτη για εμένα έλεγες ότι έχω τσακωθεί με την αλήθεια, αλλά εσύ έχεις τσακωθεί. Θες να δημιουργείς προβλήματα, δεν είσαι αγωνιστικά καλός και θέλεις κάπου να επικεντρωθείς και να στοχοποιήσεις εμένα. Κι αντιδραστικός είσαι και φωνάζεις, δεν αφήνεις τον άλλον να μιλήσει, ενώ θέλεις να κάνεις διάλογο. Οπότε γιατί να χαλάμε τις καρδιές μας; Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε» είπα ο Γιώργος Ασημακόπουλος στο Survivor.

«Εμένα οι διπρόσωποι δεν μου αρέσουν. Με τέτοιους ανθρώπους δεν μπορώ να συνεννοηθώ καθόλου. Παίρνουν το τόσο δα και το κάνουν τόσο. Είναι διπρόσωπος. Τσακωνόμαστε και μετά off camera μου λέει έλα Παναγιώτη όλα καλά και μετά ξανά. Με ψεύτες και διπρόσωπους δεν μπορώ να συνεννοηθώ» απάντησε ο Παναγιώτης για τις δηλώσεις του συμπαίκτη του στο Survivor.

«Δεν θέλω να μιλώ μαζί σου και να έχω καμία επαφή. Αφού δεν τα βρίσκουμε, καλύτερα να μην μιλάμε. Έχεις τόσους άλλους παίκτες να μιλήσεις και να τσακωθείς. Δεν θέλω καμία επαφή» πρόσθεσε ο Ασημακόπουλος.

Ο Στάθης Σχίζας έκανε αποκαλύψεις on camera

Ο παίκτης του #SurvivorGR έχει βρει τον μπελά του καθώς μια πάπια δεν τον έχει αφήσει σε ησυχία και είναι συνέχεια από πίσω του.

«Στον Άγιο Δομίνικο έχουμε τα φυσικά ξυπνητήρια και όχι αυτά που έχουμε στη χώρα μας. Εμείς έχουμε για ξυπνητήρι μία... πάπια. Κατά τις 6 ξεκινάει, την έχει δει κόκορας», είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας και συνέχισε:

«Ξύπνησα κι εγώ και ακούω την πάπια. Και έτσι όπως κάθομαι και βλέπω την ανατολή του ήλιου, άκουσα κάτι να σκάει δίπλα μου. Μετά από λίγο μου ξαναπερνάει. Μετά και τρίτη καρύδα δίπλα από το κεφάλι μου.

Κάποιος την είχε δει την πάπια και πετούσε καρύδες. Εμπόλεμη ζώνη. Προσπαθούσα να προστατευτώ να μη με φάει η πάπια. Εν τέλη γλίτωσα από πάπια και από καρύδες. Η πάπια με έχει πάρει από πίσω, και τώρα που κάνω συνέντευξη από πίσω μου είναι η πάπια, κάτι πρέπει να γίνει».

Στο νέο επεισόδιο του #SurvivorGR All Star οι εντάσεις μεταξύ της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου και του Γιώργου Ασημακόπουλου συνεχίζονται.

Ο παίκτης της Mπλε ομάδας απορεί για την επίθεση που του κάνει η συμπαίκτριά του, θεωρώντας πως η συμπεριφορά της έχει σκοπό να καλύψει τον Νίκο Μπάρτζη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος δήλωσε: «Στο συμβούλιο έγινε ροντέο. Η Ευρυδίκη δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει μαζί μου, δεν έχω αναφερθεί καθόλου στο όνομα της κοπέλας και βασικά δεν την ξέρω την κοπέλα και δεν ξέρω ποια είναι, δεν έχουμε κάποια αντιπαράθεση. Με είπε λαμόγιο, μου είπε ότι είμαι ειρωνικός. Εγώ πιστεύω ότι για να καλύψει τον Μπάρτζη που έχει λίγο λερωμένη τη φωλιά του, κάποιος έπρεπε να στοχοποιηθεί και έριξε τα βέλη της πάνω σε μένα. Ένα είναι το θέμα, πήγε να καλύψει την λερωμένη φωλιά του Νίκου Μπάρτζη και κάποιου άλλου από την μπλε ομάδα, θα τον βρω όμως».

O Σπύρος Μαρτίκας μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, δήλωσε πως είναι άδικο που ψηφίστηκε ο Πάνος αλλά και η Τζο, ενώ στράφηκε εναντίον του Κωνσταντίνου Βασάλου, θεωρώντας πως έχει φροντίσει να καλύψει τον εαυτό του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μαρτίκας δήλωσε: «Ένας παίκτης που έχει πάρα πολλά να δώσει, ο Πάνος Κωνσταντινίδης, δεν του δίνουν τον χρόνο που χρειάζεται για να δείξει τα μέγιστα της απόδοσης του. Και τι κάνουν; Τον ψηφίζουν γιατί δεν θέλουν να αποδείξει πόσο πραγματικά αξίζει. Δεύτερη επιλογή; Κινούμενη στις ίδιες προθέσεις η Τζο. Την Τζο τη γνωρίζω πάρα πολύ καλά και την έχω στηρίξει αρκετές φορές. Τζο μου, εύχομαι να μη στενοχωρηθείς γιατί ήταν αρκετά προβλέψιμοι με την επιλογή τους στο πρόσωπό σου. Κωνσταντίνε Βασάλο, πολύ χαμηλότερο το ποσοστό σου σε σχέση με την Τζο στην αγωνιστική σου απόδωση. Δεν θα ψηφιστείς όμως, γιατί έχεις φροντίσει με όλη την παρέα σου να καλύπτεις πολύ εύστοχα, περίτεχνα και με μαεστρία τον εαυτό σου».

Με νέες δηλώσεις κατά του Γιώργου Ασημακόπουλου επέστρεψε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μετά το χθεσινό συμβούλιο.

«Δεν μου άρεσε καθόλου που ο Ασημακόπουλος είπε ότι είπαμε αυτό το άσχημο πράγμα για τον Γιωρίκα. Το είπε με λαμογιά για να μας βάλει να τσακωθούμε με τον Γιωρίκα. Ο Γιωρίκας δεν αντέδρασε γιατί μου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και ξέρει ότι αν όντως είχε συμβεί αυτό, εγώ θα είχα πάρει θέση και δεν θα το είχα αφήσει να περάσει έτσι.

Γενικά είχα μαζέψει πάρα πολλά για τον Ασημακόπουλο, τον οποίο δεν τον γνωρίζω από την έξω ζωή, αλλά από όσο γνωρίζω εδώ και βλέπω, είναι ένας είρωνας, έχει μέσα του πονηριά, σκέφτεται λαμογίστικα και θυματοποιεί τον εαυτό του και την ομάδα του» είπε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Survivor.

«Μας έχουν συμβεί πολλά περιστατικά, τα οποία δείχνουν ότι είναι ένας πονηρός άνθρωπος που σκέφτεται πως θα θυματοποιήσει τον εαυτό του και την ομάδα του και θα εκθέσει εμάς. Του τα είπα ένα χεράκι κι ελπίζω για το καλό του να κατάλαβε και να συνετιστεί γιατί είναι ένας καλός παίκτης και δεν τα έχει ανάγκη αυτά. Αν νομίζεις Γιώργο Ασημακόπουλε ότι αυτά σε ανεβάζουν, κάνεις λάθος. Μόνο σε μειώνουν και σε ρίχνουν» κατέληξε για τον συμπαίκτη της.

Στο το παιχνίδι του παλουκιού η Ελευθερία δεν κατάφερε να πιάσει το παλούκι, αλλά έπιασε τα φιλιά του Τάκη

Ποια ομάδα θα κερδίσει το παιχνίδι του παλουκιού και μαζί το γευστικό γλυκό

Πριν την έναρξη του αγωνίσματος ασυλίας, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, που είναι υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

Ο παίκτης της Mπλε ομάδας απάντησε πως περίμενε να είναι υποψήφιος, προσθέτοντας: «Γενικά είμαι παίκτης ψυχολογίας. Δεν με άγχωνε το αν θα είμαι υποψήφιος ή όχι, αυτό που χρειάζομαι περισσότερο είναι υποστήριξη από την ομάδα. Δεν το έχω στο 100%, δεν με πειράζει όμως. Από κάποια άτομα θα κρατήσω την υποστήριξη και θα μπω μέσα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Ο Γιώργος Λιανός σχολίασε τότε ότι αυτό που καταλαβαίνει είναι πως ο Παναγιώτης έχει μία δική του παρέα, η οποία τον εμψυχώνει με τον παίκτη να απαντά: «Δεν έχω κάποια απομονωμένη παρέα, με όλα τα παιδιά περνάω λίγο χρόνο. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι τους οποίους εμπιστεύομαι για να το πω και έτσι. Γιατί ξέρουμε ότι στο παιχνίδι υπάρχουν μαγειρέματα και συνεχώς αλλάζουν οι καταστάσεις. Έχω δύο άτομα που εμπιστεύομαι και παίρνω δύναμη από αυτούς».


Στη συνέχεια τον λόγο πήρανε οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας, που σχολίασαν την υποψηφιότητά του Παναγιώτη. Ο Παναγιώτης τόνισε πως ευχαριστεί τους παίκτες της κόκκινης ομάδας για τα καλά τους λόγια και πρόσθεσε πως τα άτομα τα οποία τον στηρίζουν από την ομάδα του και τους εμπιστεύεται είναι η Μαριαλένα, η Εύη και ο Κωσταντίνος.

«Η Μαριαλένα με υποστηρίζει από την αρχή. Η Εύη έχει παρακολουθήσει τον κύκλο οπότε ξέρει τι μπορώ να κάνω. Ο Βασάλος έχει δει ότι είμαι πάρα πολύ γρήγορος κι ότι χρειάζομαι στην ομάδα. Κι αν δεν το βρίσκω στον στόχο, χρειάζομαι έστω όταν είναι αγώνα συνεργασίας. Η αλήθεια είναι ότι έχω δείξει ότι είμαι ένα όπλο και το μόνο που χρειάζεται να το ξαναδείξω. Και με τη βοήθεια αυτών των 2-3 ανθρώπων και με κανέναν άλλον, να αποστομώσω όλους τους άλλους, που νομίζουν ότι δεν είμαι», συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Ο Κόρο δείχνει στο Πανελλήνιο τη σαύρα του

Για τον τρίτο αγώνα ασυλίας έπαιξαν το βράδυ της Τρίτης (28/2) οι παίκτες της Kόκκινης και της Mπλε ομάδας.

Όλοι οι παίκτες ήθελαν διακαώς τη νίκη και κανείς δεν ήθελε να δει τον εαυτό του στον τάκο! Γι΄ αυτό έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να καταφέρουν να κερδίσουν τους αντιπάλους τους.

Την ώρα που έπαιζε ο Σάκης Κατσούλης με τον Νικόλα Αγόρου, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργος Λιανός, δεν δίστασε να πει μια επική ατάκα για τον Βασίλη Μπισμπίκη που σίγουρα κανένας τηλεθεατής δεν περίμενε να ακούσει στον αέρα του #SurvivorGR.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο υποψήφιος προς αποχώρηση Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, σκόνταψε και τραυματίστηκε όμως ενώ σταμάτησε ο αγώνας, σηκώθηκε και συνέχισε κανονικά.

Οι νικητές της τρίτης ασυλίας

Εν τέλει, αυτοί που κατάφεραν να κερδίσουν ήταν οι Μαχητές και έτσι οι Διάσημοι θα πήγαιναν για άλλη μια φορά στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους.

Ο Γκότσης γίνεται Μαρτίκας για να "την πει" στους Κόκκινους,αλλά παίρνει απάντηση από τον original

Γιατί ο Βασάλος παρομοίασε τον εαυτό του με τον Θανάση Αντετοκούνμπο και τον μάνατζερ ράγκμπι

Μία διαφορετική Στέλλα βλέπει φέτος η Ευρυδίκη

Ο Τάκης κατακρίνει όσα λέει η Ευρυδίκη κατά του Ασημακόπουλου –«Φταίει ο έρωτας», τραγουδά ο Γιώργος

Το σχέδιο Βασάλου για κατάκτηση της Ελευθερίας από τον Τάκη φτάνει στο πιο κομβικό βήμα

Οι Διάσημοι μπορεί να κέρδισαν χθες όμως έχασαν την τρίτη ασυλία με αποτέλεσμα να βρεθούν και πάλι στην κάλπη.

Ελευθερία: Για καινούργια καλά τα πήγα, υπάρχουν άλλοι που έχουν 2-3 νίκες σε ένα μήνα

Ο Τάκης εφαρμόζει το σχέδιο: Γιατί να ψηφιστεί η Ελευθερία κι όχι ο Σπύρος; -Εμείς είμαστε πιο ομάδα

Ηλίας για Παναγιώτη: Πρώτη φορά πιστεύω πως αν ο υποψήφιός μας αποχωρήσει δεν θα δυναμώσει η ομάδα

Οι υποψήφιες προς αποχώρηση

Η ψηφοφορία στο #SurvivorGR, είχε αρκετά γυναικεία ονόματα, με αποτέλεσμα οι υποψήφιες να είναι δύο γυναίκες.

Η Ελένη Χαμπέρη και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Μάλιστα, με την υποψηφιότητα της πρώτης ορισμένοι παίκτες της αντίπαλης ομάδας έμειναν άφωνοι, καθώς δεν το περίμεναν να ψηφιστεί από την στιγμή που έχει δώσει πολλά για την ομάδα της. «Απίστευτο» ακούστηκε στο συμβούλιο.

Αφού ανακοινώθηκαν οι υποψήφιες προς αποχώρηση και ενώ μιλούσε η Ελευθερία ξέσπασε ένας καβγάς καθώς ο Νίκος Μπάρτζης την διέκοπτε συνέχεια!

Του ζήτησε να σταματήσει αλλά ο παίκτης ήταν έξω φρενών γιατί όπως είπε ήταν για ακόμα μια φορά το επίκεντρο. Δεν δίστασε μάλιστα να πει στην τραγουδίστρια ότι μάλλον έχει προηγούμενα μαζί του από τον προηγούμενο κύκλο που συμμετείχαν.

Ο Σπύρος στηρίζει Ευρυδίκη και Ελευθερία και δέχεται επίθεση από τους Μπλε

Η Ελένη θα μπορούσε να αποφύγει την υποψηφιότητα, αλλά δεν ήθελε να αλλάξει την ψήφο της

Βαριές κουβέντες απο τον Μπάρτζη που φέρνουν φωνές και εντάσεις στο έο επεισόδιο

Τα αίματα «ανάβουν» για τα καλά όταν οι δύο ομάδες βρίσκονται στον στίβο μάχης. Ο Νίκος Μπάρτζης παίρνει τον λόγο και αναφέρει: «Ο Μάριος, το ξέρουν όλοι, κάθε βράδυ με την Ελευθερίου. Γιατί να κρατήσουμε την Ελευθερία και να διώξουμε την Ελένη δε μπορώ να καταλάβω».

Τα λόγια αυτά του αγρότη κάνουν την Ελευθερία Ελευθερίου, την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τον Μάριο Πρίαμο έξαλλους, ενώ και ο Στέλιος Χανταμπάκης αναφέρει ότι ο Νίκος Μπάρτζης λέει ψέματα.

Από την άλλη ο Νίκος Μπάρτζης καλεί τους συμπαίκτες του να μιλήσουν και να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενά του.

Δειτε Επισης

Η Νάντια Μπουλέ πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Roxie Hart του #Chicago στο #Broadway!
Τριαντάφυλλος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Ο γιος μου ενοχλήθηκε, δεν θα άλλαζε ποτέ επίθετο και πατέρα»
Έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος με την Κατερίνα Καινούργιου: «Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ!»
H Έλενα Τσαβαλιά "χτύπησε στην καρδιά" για τον Μάρκο Σεφερλή: «Μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος»
Που θα γίνει η κηδεία του πρώην παίκτη του #MasterChefGR – Η επιθυμία της οικογένειας του Διονύση Πρώιου
Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του Λεωνίδα Κακούρη μετά την περιπέτεια υγείας του
Ζερόμ Καλούτα: «Μεγάλωσα χωρίς πατέρα, έφυγε όταν ήμουν δυο ετών»
Η Μαρία Κορινθίου για το διαζύγιο από τον Γιάννη Αϊβάζη: «Δεν υπήρξαν τρίτα πρόσωπα, τον λατρεύω»
Στο στρατοδικείο η παίκτρια του #SurvivorGR, Γεσθημανή Κουτούζογλου
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Περνάω περίοδο, υπέρμετρου, μη διαχειρίσιμου άγχους. Είμαι στην προεμμυνόπαυση»