Οι αντιδράσεις στην ετυμηγορία Φιλιππίδη – Τα κλάματα Αναστασοπούλου & Δροσάκη

Η πρώτη αντίδραση Μπουρδούμη μετά την απόφαση του δικαστηρίου: «Υπάρχει το μάτι της δικαιοσύνης που βλέπει τα πάντα»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Έντεκα μήνες μετά την έναρξης της πολύκροτης δίκης για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη το δικαστήριο, μετά από μαραθώνια διάσκεψη, κατέληξε σε ετυμηγορία: αθώος για το αδίκημα του βιασμού κατ´ εξακολούθηση, ένοχος για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού κατά συρροή. Η κρίση των τριών τακτικών δικαστών πρόεδρος η Αντωνία Μεγγούλη και μέλη ο Γεώργιος Τζιώτης και η Αμαρυλλίς Πλάκα) και των τεσσάρων ενόρκων ήταν ομόφωνη. Η απόφαση του δικαστηρίου εκδόθηκε μετά από 45 συνεδριάσεις. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, Πέτρος Φιλιππίδης, κρίθηκε αθώος για το αδίκημα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση ομόφωνα. Αντίθετα, τακτικοί και λαϊκοί δικαστές έκριναν τον ηθοποιό ένοχο για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού κατά συρροή. Η απόφαση του δικαστηρίου λήφθηκε επίσης ομόφωνα.

Η καταδίκη του αφορά τις καταγγελίες δύο γυναικών για απόπειρες βιασμού το 2010 και το 2014. Ο Πέτρος Φιλιππίδης καταδικάστηκε για απόπειρα βιασμού νεαρής ηθοποιού στο καμαρίνι του στο θέατρο Μουσούρη το 2010. Επίσης, καταδικάστηκε για απόπειρα βιασμού στο αυτοκίνητο του το 2014 με θύμα άλλη νεαρή ηθοποιό.

 

 

 

Οι δικηγόροι του ηθοποιού και σκηνοθέτη έδωσαν «μάχη» προκειμένου να του αναγνωριστούν δύο ελαφρυντικά, αυτά του πρότερου σύννομου βίου και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη. Η εισαγγελέας της έδρας, Στέλλα Στογια, εισηγήθηκε την απόρριψη του αιτήματος του Πέτρου Φιλιππίδη για την αναγνώριση ελαφρυντικών περιστάσεων με το δικαστήριο τελικά να καταλήγει στην ομόφωνη απόρριψη του αιτήματος της υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη.

 

 

 

Από την άλλη, ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν σχεδόν καθ´ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ψύχραιμος, έχοντας στο πλευρό του την σύζυγο και το γιο του ενώ στις διακοπές της δίκης συνομιλούσε με τους δικηγόρους του οι οποίοι του εξηγούσαν όλα τα στάδια έκδοσης της ετυμηγορίας.

 

 

Ο Πέτρος Φιλιππίδης παρέμεινε στη φυλακή για ένα διάστημα 11 μηνών και αποφυλακίστηκε με απόφαση του Μικτού Ορκωτό Δικαστήριο το περασμένο Καλοκαίρι.

Η εισαγγελέας της έδρας, Στέλλα Στόγια, εισηγήθηκε στο Δικαστήριο η έφεση του Πέτρου Φιλιππίδη να έχει αναστέλλουσα δύναμη, να αφεθεί δηλαδή ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο ΑΤ τη περιοχής του. «Αρκούν οι περιοριστικοί όροι για να εξασφαλίσουν την παρουσία του στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο. Έχει γνωστή διαμονή στη χώρα, δεν έχει κάνει προπαρασκευαστικές πράξεις φυγής, δεν είναι φυγόποινος κλπ», τόνισε η κυρία Στόγια.

Για τον κίνδυνο τέλεσης νέων πράξεων η εισαγγελέας τόνισε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης, πλέον, δεν βρίσκεται στο χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης και συνεπώς δεν είναι επικίνδυνος να τελέσει ομοειδείς πράξεις με αυτές για τις οποίες καταδικάστηκε. «Ο χώρος της τηλεόρασης και του θεάτρου συνεχίζει να μην είναι φιλικός απέναντί στον κατηγορούμενο, ενώ και ο ίδιος έχει δηλώσει πως δεν θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται σε αυτό το χώρο» τόνισε η εισαγγελέας.

 

 

Τι σημαίνει όμως στην πράξη ποινή που επιβλήθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη;

Στην πράξη, η κάθειρξη 8 ετών σημαίνει πως αν στο Εφετείο η ποινή που του επιβληθεί δεν είναι κάτω των 5 ετών, τότε θα χρειαστεί να επιστρέψει στις φυλακές προκειμένου να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.

Αξίζει, ωστόσο, να αναφερθεί ότι από την πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη έχει ασκηθεί έφεση.

Ο ηθοποιός υποδέχτηκε την απόφαση με ψυχραιμία, ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Ελπίδα Νίνου και ο γιος τους, Δημήτρης Φιλιππίδης ήταν μουδιασμένοι.

 

 

Οι δηλώσεις του κ. Δημητρακόπουλου

«Ο κύριος Φιλιππίδης προφυλακίστηκε για 11 μήνες επειδή τον κατήγγειλε μία κυρία ότι διέπραξε σε βάρος της δύο τετελεσμένους βιασμούς. Γι’ αυτή την κατηγορία που του στέρησε την ελευθερία, ομόφωνα το δικαστήριο με σύμφωνη πρόταση της εισαγγελέως αθωώθηκε. Και έμειναν οι δύο απόπειρες όπου καταδικάσθηκε σε 8 χρόνια κάθειρξη όπου σε αυτές τις δύο απόπειρες βιασμού ο κ. Φιλιππίδης άνοιξε την πόρτα και τις δύο φορές στις δύο καταγγέλλουσες και είπε “περάστε έξω”.

Σε σχέση με τα νομολογιακά δεδομένα αυτής της χώρας ποτέ δεν έχει ξαναπεράσει απόπειρα βιασμού όπου ο βιαστής λέει στο θύμα του “περάστε έξω”» είπε ο κ. Δημητρακόπουλος στους δημοσιογράφους.

 

 

Αμέσως μετά την δικ/κή απόφαση, ο Φιλιππίδης έφυγε οδηγώντας το αυτοκίνητο του με μεγάλη ταχύτητα!

 

 

 

Στο Mega μίλησε η συνήγορος του ηθοποιού, Κική Πακιρτζίδου, η οποία ανέφερε πως η πλευρά Φιλιππίδη είναι ικανοποιημένη με την απόφαση του δικαστηρίου.

«Φυσικά υπάρχει ικανοποίηση για το γεγονός ότι αθωώθηκε για αδικήματα. Υπάρχει ικανοποίηση, αλλά εδώ υπήρχε το μοναδικό φαινόμενο, το ανυπόστατο, γιατί δεν υπήρξαν ποτέ αυτά τα πραγματικά περιστατικά που ανέφερε η πρώτη καταγγέλλουσαν πήραν τη μορφή του κατηγορητηρίου», δήλωσε.

«Αυτή τη γυναίκα τη βλέπαμε να καταθέτει πραγματιοκά περιστατικά ανυπόστατα, που δεν είχαν λάβει χώρα. Το δικαστήριο απέρριψε τους ισχυρισμούς της και κήρυξε αθώο τον κατηγορούμενο. Σε αυτό το σκέλος υπήρξε ικανοποίηση. Υπάρχει προβληματισμός, πως αυτή η γυναίκα κατάφερε να εμπαίξει τη δικαιοσύνη και το στάδιο της κύριας ανάκρισης και να φτάσει η υπόθεση στο ακροατήριο. Να σας υπενθυμίσω ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχασε την ελευθερία του και οδηγήθηκε στη φυλακή επειδή είχε τη κατηγορία του βιασμού.  Εάν δεν υπήρχε αυτή η κατηγορία της πρώτης καταγγέλλουσας, δεν θα υπήρχε ποτέ θέμα φυλάκισης».

 

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο άκουσμα της απόφασης οι τρεις καταγγέλλουσες έπιασαν η μια το χέρι της άλλης.

Στη διακοπή, μάλιστα, οι δύο γυναίκες που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού, αγκαλιάστηκαν με τους συνηγόρους τους και ξέσπασαν σε κλάματα. Η πρώτη καταγγέλλουσα για τον βιασμό βγήκε έξω από την αίθουσα.

Στην αίθουσα βρίσκονταν και οι ηθοποιοί Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Λένα Δροσάκη και Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Οι δύο πρώτες μάλιστα, βγήκαν από τον χώρο και ξέσπασαν σε κλάματα, λίγη ώρα μετά την απόφαση.

 

 

Μέσα από την ραδιοφωνική της εκπομπή θέλησε να τοποθετηθεί η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για την ποινή που επέβαλε στο δικαστήριο στον Πέτρο Φιλιππίδη για τις δυο απόπειρες βιασμού.

«Χθες ήταν μια πάρα πολύ μεγάλη ημέρα, βγήκε η απόφαση στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη διαδικασία. Αυτό που θέλω να πω εγώ σε σχέση με την απόφαση, είναι ότι αν νομίζει ο κόσμος εκεί έξω ότι υπάρχει χαρά για τις κακές στιγμές άλλων ανθρώπων είναι λάθος. Δε συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο στόχος πάντα για μένα, και θα μιλήσω μόνο προσωπικά, ήταν ο παραδειγματισμός και να σταματήσει η κακοποιητική δράση κάποιων ανθρώπων, στη συγκεκριμένη περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη» είπε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής της η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είπε, «Θέλω να ανοίξω την αγκαλιά μου και να βάλω μέσα την πρώτη καταγγέλλουσα γιατί νιώθω ότι αυτό το κορίτσι δε δικαιώθηκε. Αυτό έχω να πω για αρχή και θα συνεχίσω, δεν ξεχνώ και θα γίνω πάρα πολύ σκληρή με όλους αυτούς τους ανθρώπους που μέχρι να βγει η απόφαση έριξαν πολλή λάσπη σε όλες μας λέγοντας ατάκες όπως, “όταν θα αθωωθεί ο Φιλιππίδης που θα τρέξουν να κρυφτούν όλες αυτές».

 

 

Η Φωτεινή Πετρογιάννη, με αφορμή την πρωτόδικη απόφαση του Δικαστηρίου για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, μίλησε με σκληρά λόγια για τον κατηγορούμενο ηθοποιό, περιγράφοντας τις σκηνές που διαδραματίστηκαν μέσα στη δικαστική αίθουσα κατά την εκφώνηση της ποινής του.

«Οι δύο γυναίκες, που είναι πλέον θύματα του Πέτρου Φιλιππίδη πήγαν στην πρώτη καταγγέλλουσα, της έσφιξαν το χέρι και της είπαν ότι είμαστε όλες μαζί σε αυτό. Αυτό δείχνει την αγάπη και το δέσιμο που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα σε αυτές τις γυναίκες» ανέφερε αρχικά η Φωτεινή Πετρογιάννη, αποκαλύπτοντας ότι ήρθε σε επικοινωνία με μία από τις τρεις καταγγέλλουσες.

«Αισθάνεται πια ελεύθερη μετά την απόφαση που πάρθηκε» σημειώνει η δημοσιογράφος.

«Μην ξεχνάτε ότι αυτές οι γυναίκες όλον αυτόν τον καιρό – γιατί ο πολύς κόσμος δεν τα γνωρίζει – λοιδορήθηκαν μέσα στο δικαστήριο, εξευτελίστηκαν πολλές φορές με υπονοούμενα για την προσωπική τους ζωή και τα ρούχα που φορούσαν. Εμφανίζονταν πολλές φορές φωτογραφίες για να δείξουν ότι είναι ελευθέρων ηθών με πιο χαλαρά ρούχα» τόνισε αμέσως μετά σε έντονο ύφος η Φωτεινή Πετρόγιαννη.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά την περίπτωση της δεύτερης καταγγέλλουσας, επισήμανε πως: «Εμφάνισαν φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της, που είχε φωτογραφηθεί με ένα μαγιό κι ένα πουκάμισο, για να δείξουν ότι αυτή η γυναίκα ντυνόταν πιο ελαφριά απ’ ό,τι χρειαζόταν. Αυτά περνούσαν αυτές οι γυναίκες».

«Δηλαδή μία γυναίκα που ντύνεται πιο ελαφριά είναι πιο εύκολο θύμα βιασμού; Ακόμη και τις ιερόδουλες δηλαδή πηγαίνεις να της βιάσεις;» αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Για να μη μιλήσω για χειρονομίες που γίνονταν πολύ συχνά και παρέπεμπαν σε πολύ συγκεκριμένες πράξεις. Αυτά λοιπόν περνούσαν όλες αυτές οι γυναίκες την ώρα που πολλοί έλεγαν ότι τα ήθελε ο οργανισμός τους» είπε κλείνοντας την τοποθέτησή της η Φωτεινή Πετρογιάννη.

 

 

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα ήταν στο πλευρό της σύζυγου του Λένας Δροσάκη μετά από την απόφαση έκανε μία ανάρτηση με στα stories του στο Instagram με σαφή αναφορά στην υπόθεση.

«Έστι δίκης οφθαλμός ός τα πανθ’ ορά», έγραψε στην ανάρτησή του. Η φράση αυτή ανήκει στον αρχαία Έλληνα ποιητή, Μένανδρο και σημαίνει: «Υπάρχει το μάτι της δικαιοσύνης που βλέπει τα πάντα».

 

Σε ζωντανή σύνδεση, έξω από το σπίτι του, εμφανίστηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον αέρα της εκπομπής #SuperΚατερίνα το πρωινό της Πέμπτης με αφορμή την δικαστική απόφαση για τον συνάδελφο του, Πέτρο Φιλιππίδη.

Μια σύνδεση για την οποία, όμως, όπως υποστήριξε με θέρμη ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, ουδέποτε είχε συμφωνήσει.

«Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν ήξερα ότι θα γίνει αυτή η ζωντανή σύνδεση έξω από το σπίτι μου γιατί έχω πει όχι σε όλα τα κανάλια. Επομένως το να είστε έξω από το σπίτι μου δεν είναι με την δική μου έγκριση. Με πετύχατε εσείς, για να μην συμβεί παρανόηση με τα άλλα κανάλια» τόνισε, μέσα σε όλα, ο Σπύρος Μπιμπίλας

Κ.Κ.: Ρε συ Σπύρο μου τι κάνουμε τώρα; Θα μπορούσες να μην βγεις!

Σ.Μ.: Σας παρακαλώ, πρέπει να το πω! Μα θα παρεξηγηθώ με τους άλλους! Σας παρακαλώ!

Κ.Κ.: Αυτό μας νοιάζει τώρα;

Σ.Μ.: Ναι, εμένα με νοιάζει! Το πρώτο που με νοιάζει είναι να μην παρεξηγούμε! Γιατί με την Σταματίνα Τσιμτσιλή είχα συνεννοηθεί μαζί της μια βδομάδα πριν και για αυτό βγήκα σήμερα.

Κ.Κ.: Και μαζί μας, με ενημερώνουν οι συνεργάτες μου. Με τον Γιάννη Πουλόπουλο και την Έλενα Πολυκάρπου. Δυο λεπτά τώρα, παιδιά, γιατί η εκπομπή γίνεται ρεζίλι!

«Σπύρο μου, ναι, είχαμε μιλήσει και εμείς και είχαμε πει να μιλήσουμε για την Τετάρτη» έσπευσε να δηλώσει ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου για να αποκριθεί, άμεσα, ο Σπύρος Μπιμπίλας πως δεν σου είπα ότι θα βγω! Σου είπα ότι δεν θα βγω! Σας παρακαλώ, πρέπει όλοι να σεβόμαστε όλους και εγώ, επειδή είσαστε κάτω από το σπίτι μου, σας σέβομαι και βγαίνω γιατί αγαπώ την Κατερίνα. Το λέω. Αλλά να μην παρεξηγηθώ με τους άλλους που τους είπα όχι».

Έλα Σπύρο μου, το ξέρω ότι με αγαπάς! Πάμε! Θα στείλουμε μήνυμα και στο Λιάγκα και στη Φαίη και στη Δανάη και ποιοι είναι απέναντι για να μην παρεξηγηθούν! Αν το πρόβλημα είναι να μην παρεξηγηθείς με τους άλλους, σταματάμε τη σύνδεση. Φιλάκια πολλά, πάω σε διαφημίσεις, ευχαριστώ πολύ» τόνισε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής για να λήξει πρόωρα την σύνδεση.

Για την τηλεοπτική ιστορία, όμως, αξίζει να σημειωθεί πως επιστρέφοντας από το διαφημιστικό διάλειμμα η σύνδεση επανήλθε μιας και ο Σπύρος Μπιμπίλας παρέμεινε στη θέση του σεβόμενος το συνεργείο που βρέθηκε έξω από το σπίτι του.

 

 

Μετά τις διαφημίσεις, Κατερίνα Καινούργιου και Σπύρος Μπιμπίλας συναντήθηκαν και πάλι on air. 

«Πείτε που θέλετε να πάμε γιατί εγώ δεν εισακούομαι σε αυτήν την εκπομπή. Εγώ ζήτησα να μην βγει ο Σπύρος στην εκπομπή ξανά. Αν θέλει ο ίδιος θα βγει, να τον πιέσουμε εμείς, να μην βγει. Επειδή σε αυτή την εκπομπή, η δική μου γνώμη δεν ενδιαφέρει κανέναν, κάντε ό,τι θέλετε. Θέλω να προστατέψω την ομάδα μου, γι’ αυτό το είπα. Πάμε στον Σπύρο» σημείωσε η παρουσιάστρια, με τον Σπύρο Μπιμπίλα να ζητά συγγνώμη.

 

 

Τη δική του νομική τοποθέτηση για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη έκανε ο Γιάννης Μαρακάκης.

Ο γνωστός δικηγόρος εμφανίστηκε στην εκπομπή #ToPrwino και σχολίασε την πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου σε βάρος του κατηγορούμενου ηθοποιού, επισημαίνοντας μάλιστα πως κατά πάσα πιθανότητα δεν θα εκτίσει ποινή φυλάκισης.

«Το Εφετείο εξετάζει την υπόθεση από την αρχή. Είναι ένα νέο δικαστήριο, το οποίο έχει τη δυνατότητα ακόμη και να απαλλάξει τον κατηγορούμενο. Ο λόγος για τον οποίο κρατήθηκε προσωρινά ο κύριος Φιλιππίδης ήταν η κατηγορία περί βιασμού και είχα πει ότι πρέπει να κρατήσουμε σοβαρές αποστάσεις από αυτή την απόφαση» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Μαρακάκης.

«Είναι πολύ πιθανό να γίνουν δεκτά τα ελαφρυντικά στο Εφετείο. Αυτό μεταφράζεται σε μία πολύ μεγάλη μετατροπή της ποινής. Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα μπει φυλακή» ξεκαθάρισε ο γνωστός νομικός.

«Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι η φυλακή, δηλαδή ο εγκλεισμός, είναι το ύστατο καταναγκαστικό μέτρο. Τους ανθρώπους δεν τους βάζουμε στη φυλακή, για να τους εξοντώσουμε. Τους βάζουμε για να τους σωφρονίσουμε, να διορθωθούν και να επιστρέψουν στην Κοινωνία» τονίζει αμέσως μετά ο Γιάννης Μαρακάκης.

Αναφερόμενος στον όρο της ισόβιας κάθειρξης, ο Γιάννης Μαρακάκης επισημαίνει: «Σκοπός του νομοθέτη δεν είναι να βάλει ανθρώπους στη φυλακή και να πεθάνουν εκεί. Δε νομίζω ότι αποτελεί θέμα συζήτησης το ενδεχόμενο φυλάκισης του κυρίου Φιλιππίδη. Είναι αντίθετο στους ποινικούς μας θεσμούς».

 

 

Τη δική της απάντηση στα σχόλια που ακούστηκαν και γράφτηκαν τα τελευταία δύο χρόνια σχετικά με το #metoo έδωσε η Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια του Mega, με αφορμή την πρωτόδικη απόφαση του Δικαστηρίου σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη, θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος, δεδομένου ότι η πρώτη επίσημη καταγγελία έγινε από τη Ζέτα Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη στον αέρα του #PameDanai τον Ιανουάριο του 2021.

«Πολλοί θεώρησαν ότι είμαστε και μέρος αυτού του κινήματος λόγω της εμπιστοσύνης που έδειξε η Ζέτα Δούκα στην εκπομπή μας. Είχε φτάσει στα αυτιά μας μέχρι και ότι το διακινήσαμε. Πολλοί μας πήραν τότε τηλέφωνο και μας είπαν: τι κάνετε;» ανέφερε η Δανάη Μπάρκα.

«Είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που έχει μεγαλώσει μέσα στο θέατρο να θέλει να το βλάψει; Είναι τρέλα αυτό που λέτε. Μιλάμε για καταθέσεις, καταγγελίες και μαρτυρίες ανθρώπων που ήρθαν σε εμάς και μας εμπιστεύτηκαν την αλήθεια τους. Είναι τιμή μας αυτό» πρόσθεσε αμέσως μετά.

«Δεν πήραμε ποτέ θέση, ακόμη δεν έχουμε πάρει και δεν πρόκειται νομίζω να το κάνουμε κιόλας. Ωστόσο, πάντα τονίζαμε ότι πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι μέχρι να ολοκληρωθούν οι υποθέσεις. Όχι για να αμφισβητήσουμε τις γυναίκες που κατήγγειλαν – αλίμονο, να μας κοπεί το χέρι – αλλά γιατί ποτέ δεν ξέρουμε τι μπορεί να κρύβεται πίσω από τον κάθε άνθρωπο» επισήμανε η Δανάη Μπάρκα για το κίνημα του #metoo.

«Οι άνθρωποι που έχουμε δημόσιο βήμα είναι ωραίο να διατηρούμε μία ψυχραιμία και να κατευνάζουμε τη λαϊκή οργή» τόνισε κλείνοντας η Δανάη Μπάρκα.

 

 

ΔIABAΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

Δειτε Επισης

Σάκης Τανιμανίδης: «Έτσι κάνεις περιουσία και γίνεσαι πλούσιος! Xτίζω net worth»
Στεφανία Γουλιώτη: «Υπήρχαν περίοδοι που με...κατάπιε, πήρα ψυχοφάρμακα»
Ξανά στο νοσοκομείο ο Βασίλειος Κωστέτσος - Δεύτερη Φορά μέσα σε μια εβδομάδα
Μάγδα Τσαγγάνη: «Καιγόμουν ζωντανή! Γλίτωσα από τον καρκίνο και παραλίγο να πάω από έκρηξη και φωτιά»
Έξι χρόνια από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι - Το σπαρακτικό μήνυμα για τον θάνατό της Χρύσας Σπηλιώτη
Ματίνα Παγώνη: «Αν είχε κάνει αυτό η Ντέμη Γεωργίου θα είχε σωθεί»
Ο κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν κατά της Δέσποινας Βανδή: «Ασέβεια, παράδειγμα ανηθικότητας»
Η Ιλάειρα Ζήση ξέσπασε για τη μηνύματα που δέχεται για την κόρη της: «Τι έχετε μέσα στην ψυχή σας;»
H Gisele γιόρτασε τα 44α γενέθλιά της με την δίδυμη αδελφή της Patricia
Ραγίζoυν καρδιές τα μηνύματα της πρώην και νυν συντρόφου, της Ντέμη Γεωργίου