«Εξερράγη» ο Λιάγκας με τον Κούγια: «Απορώ πώς ταυτίζεστε με τον Λαζόπουλο»

Αλέξης Κούγιας σε Γιώργο Λιάγκα: «Μη φωνάζεις! Δεν μπορώ να το πω εγώ και μπορείς να το πεις εσύ που έχεις τελειώσει τη Νομική βοϊδοσχολή;»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Γιώργος Λιάγκας και Αλέξης Κούγιας σε ακόμα μία τηλεοπτική αντιπαράθεση με νέους χαρακτηρισμούς. Οι διαφωνίες τους στον αέρα σχετικά με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, οδήγησαν σύντομα σε καβγά…

«Γίνεται μια μάχη από αυτούς που ένα χρόνο τώρα προκαταδίκασαν την κ. κατηγορουμένη και μεταξύ αυτών είστε κι εσείς και υπάρχουν και οι άλλοι άνθρωποι που θέλουν να αποδοθεί δικαιοσύνη», είπε ο Αλέξης Κούγιας και ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε εκνευρισμένος:

«Φέρτε μου μία απόδειξη κ. Κούγια ότι εγώ έχω καταδικάσει την κα κατηγορουμένη. Τι είναι αυτά που λέτε; Το αρνούμαι αυτό. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος, υπάρχει η δημοσιογραφία. Έχουμε παρουσιάσει όλες τις απόψεις κι εσείς που υπερασπίζεστε την κατηγορουμένη έχετε βγει εδώ. Τώρα η κα Δημακοπούλου είναι υπέρ των δικών σας θέσεων. Δεν καταλαβαίνω που έχουμε καταδικάσει. Φέρτε μου μία φορά που έχουμε πάρει μία καταδικαστική απόφαση ή μία καταδικαστική άποψη.

Είμαι ο πρώτος που από την πρώτη ημέρα -τώρα θα φωνάξω- λέει ότι ελπίζω και εύχομαι καμία μάνα να μην αποδειχθεί ότι έχει σκοτώσει τα παιδιά της. Καθημερινά το λέω, πριν αναλάβετε εσείς. Μην λέτε ότι καταδικάζουμε ανθρώπους, είναι αστείο. Βγήκε και ο Λαζόπουλο και απορώ πώς ταυτίζεστε με τον Λάκη Λαζόπουλο που είχατε πρόβλημα» ανταπάντησε εμφανώς εκνευρισμένος ο Γιώργος Λιάγκας.

«Μη φωνάζεις! Να ξέρεις ότι ένας άνθρωπος που έχει δίκιο δεν φωνάζει ποτέ» επεσήμανε ο Αλέξης Κούγιας και προχώρησε την κουβέντα…

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε: «Οι τακτικοί δικαστές τον αθώωσαν σε όλες τις υποθέσεις, οι ένορκοι τον καταδίκασαν παρασυρμένοι από όλους εσάς». Αυτό προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα.

«Είστε κορυφαίος δικηγόρος. Μου λέτε τώρα ότι μια απόφαση δικαστηρίου αν την πάρουν οι λαϊκοί και δεν την πάρουν οι νομικοί δεν έχει υπόσταση. Μα δεν μπορείτε να τα λέτε αυτά τα πράγματα εσείς που είστε κορυφαίος παράγοντας της δικαιοσύνης στην Ελλάδα», είπε ο δημοσιογράφος και ο γνωστός ποινικολόγος απάντησε: «Δεν μπορώ να το πω εγώ και μπορείς να το πεις εσύ που έχεις τελειώσει τη Νομική βοϊδοσχολή;

«Εγώ έχω τελειώσει το Πολυτεχνείο», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου