Αξέχαστη διαμονή για δύο τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου

H γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και για πολλούς από εμάς δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να βγούμε έξω να διασκεδάσουμε και να περάσουμε όμορφα με το ταίρι μας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η Louis Hotels σας προτείνει τα πιο «αγαπημένα» πακέτα σε Λεμεσό και Πάφο που εγγυώνται την πιο αξέχαστη εμπειρία διαμονής για δύο!

Για στιγμές διακριτικής πολυτέλειας επιλέξτε το πεντάστερο παραλιακό στολίδι του συγκροτήματος The Ivi Mare στην Πάφο που απευθύνεται μόνο σε ενήλικες.

Στο βραβευμένο σπα του ξενοδοχείου μπορείτε να απολαύσετε αναζωογονητικό μασάζ μαζί με το άλλο σας μισό, να χαλαρώσετε στη σάουνα και το τζακούζι και να ξεφύγετε για λίγο από την καθημερινότητα αράζοντας στον ειδικό χώρο χαλάρωσης.

Πραγματοποιώντας την κράτησή σας στο The Ivi Mare θα σας περιμένουν εκπλήξεις όπως πολυτελή σοκολατάκια και ένα μπουκάλι δωρεάν κρασί κατά την άφιξή σας!

Μια άκρως δελεαστική εμπειρία φιλοξενίας στα ερωτευμένα ζευγάρια υπόσχεται και το άλλο πεντάστερο ξενοδοχείο του συγκροτήματος στην Πάφο, το διάσημο The King Jason Paphos, που επίσης απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες.

Οι προσφορές για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου περιλαμβάνουν δωρεάν αναβάθμιση δωματίου και early check-in / late check-out (κατόπιν διαθεσιμότητας), δωρεάν μπουκάλι κρασί κατά την άφιξη και 20% έκπτωση στις υπηρεσίες σπα!

Για τους ερωτευμένους που προτιμούν ρομαντική απόδραση στη Λεμεσό προτείνουμε το πρόσφατα ανακαινισμένο The Royal Apollonia!

Επιλέγοντας το πεντάστερο ξενοδοχείο The Royal Apollonia εξασφαλίζετε 15% έκπτωση στις υπηρεσίες σπα και δωρεάν αναβάθμιση δωματίου (κατόπιν διαθεσιμότητας).

Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα καλύτερα γεύματα στα εστιατόρια Elliniko και στο πρόσφατα ανακαινισμένο Akakiko που βρίσκονται εντός του ξενοδοχείου.

Κατά την άφιξή σας σάς κάνουμε δώρο πολυτελή σοκολατάκια και ένα μπουκάλι κρασί! Τι περιμένετε;

Εκμεταλλευτείτε τη μοναδική ευκαιρία και ζήστε μια αξέχαστη πολυτελή εμπειρία με αυτή/ό που αγαπάτε. Όλες οι προσφορές ισχύουν για διανυκτερεύσεις από τις 10-14 Φεβρουαρίου.

Αναφέρετε τον κωδικό LOVE23 για να κερδίσετε αυτόματα 10% έκπτωση κατά τη διαμονή σας. Πραγματοποιήστε άμεσα τις κρατήσεις σας μέσω της ιστοσελίδας της Louis Hotels. Ε

πιπλέον, με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα πιστότητας My LH Club μπορείτε να εξασφαλίσετε κλιμακωτές εκπτώσεις που ξεκινούν από το 5% και φτάνουν το 10% για τις διαμονές σας στα ξενοδοχεία της Louis Hotels.

Δειτε Επισης

Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!
Το JBL Snow Party επιστρέφει για το 2024 με τους εκρηκτικούς Martin Garrix και Tigerlily στην σκηνή!
Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου
Have you heard it? Η πιο... «crunchy» διαφήμιση της McDonald’s™ Κύπρου από την TBWA\Entelia!