Βίντεο την δείχνει την αφέντρα JLo να διατάζει τον Ben Affleck στα #Grammy

Δεν μας τα λέει καλά η Jenny fron the block - Δεύτερο βίντεο μέσα σε λίγες μέρες που απαθανατίζει την JLo - να συμπεριφέρεται περίεργα και αυταρχικά στον Ben Affleck

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck, το πιο αγαπημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ έκαναν για ακόμα μια φορά τον κόσμο να μιλάει για εκείνους. Το ζευγάρι έδωσε το παρών στα βραβεία Grammy και ο φακός των κάμεραμαν ήταν στραμμένος πάνω του και κατέγραψε μια αμήχανη στιγμή του η οποία δεν πέρασε απαρατήρητη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: History maker: Η Beyonce κατέκτησε το 32ο #Grammy της - Οι νικητές & το red carpet

 

Η... ένταση μεταξύ τους ξεκίνησε όταν ο Ben Affleck έσκυψε και ψιθύρισε κάτι στο αυτί της JLo. Τότε εκείνη φαίνεται να ενοχλείται και να απευθύνεται σε εκείνον με ύφος αυστηρό.

Η αμήχανη στιγμή του ζευγαριού καταγράφεται από την κάμερα, κάνει τον γύρο του διαδικτύου και γίνεται viral. 

 

 

Πιο συγκεκριμένα η Jennifer Lopez «διέταξε» τον σύζυγό της να καταβάλει μεγαλύτερη προσπάθεια κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων Grammy. Μάλιστα φάνηκε να του επιτίθεται και να απαιτεί να προσποιηθεί ότι διασκεδάζει.

Η JLo και ο Ben Affleck, που συχνά φαίνονται σφιγμένοι όταν εμφανίζονται δημόσια, εθεάθησαν σε μια έντονη στιγμή κατά τη διάρκεια της τελετής, ακριβώς την ώρα που ο οικοδεσπότης Τrevor Noah καθόταν δίπλα τους.

«Σταμάτα», του λέει η Lopez. «Δείξε πιο φιλικός. Δείξε πιο κινητοποιημένος». Ο Ben Affleck απαντά: «Ίσως να το κάνω».

Η JLo προσπαθεί να χαλαρώσει ενώ ο Ben Affleck αναψοκοκκινισμένος την προκαλεί. Εκείνη δεν απαντά, γεγονός που φαίνεται να τον εκνευρίζει ακόμα περισσότερο.

Οι εκφράσεις στα πρόσωπά τους παγώνουν καθώς συνειδητοποιούν ότι η συνομιλία τους καταγράφηκε από την κάμερα, αν και δεν είναι σαφές τι ακριβώς είπαν μεταξύ τους.

 

 

Είχε προηγηθεί βίντεο που απαθανατίζει τον Ben Affleck μαζί με την Jennifer Lopez στο afterparty για τη χολιγουντιανή πρεμιέρα της ρομαντικής κωμωδίας «Γάμος Μετ’ Εμποδίων», έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Το βίντεο τραβήχτηκε στις 18 Ιανουαρίου και παρουσιάζει μία αμήχανη στιγμή ανάμεσα στο ζευγάρι.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που από τα μεγάφωνα παίζει το τραγούδι της Λατίνας σταρ «Let’s Ger Loud», η τραγουδίστρια και ηθοποιός πίνει μια γουλιά από ένα ποτήρι κρασί, την ώρα που ο Ben Affleck  με απολογητικό ύφος φαίνεται να της λέει «Jenn δεν έχω πιει τίποτα, εντάξει;».

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια λάικ και σχόλια, ενώ πολλοί είναι αυτοί που αποδοκιμάζουν τη Λόπεζ για το ύφος της απέναντι στον σύζυγό της.

Ο Ben Affleck έχει μιλήσει αρκετές φορές στο παρελθόν για τον εθισμό του στο αλκοόλ. Η τελευταία φορά μάλιστα που μπήκε σε κέντρο απεξάρτησης, ήταν το 2018 μετά από παρέμβαση της πρώην συζύγου, Jennifer Garner, η οποία τον είχε οδηγήσει σε κλινική στο Μαλιμπού.

Ο ίδιος είχε δηλώσει για τον εθισμό του: «Ολοκλήρωσα ένα πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ. Το έχω αντιμετωπίσει και στο παρελθόν και θα συνεχίσω να το αντιμετωπίζω. Θέλω να ζήσω τη ζωή μου με πληρότητα και να είμαι ο καλύτερος πατέρας που μπορώ να είμαι. Θέλω τα παιδιά μου να γνωρίζουν ότι δεν είναι ντροπή να ζητάς βοήθεια όταν τη χρειάζεσαι και θέλω να είμαι πηγή δύναμης για όποιον χρειάζεται βοήθεια αλλά φοβάται να κάνει το πρώτο βήμα».

 

@celebritea.io #BTS of the #ShotgunWeddingMovie #redcarpet #premiere #afterparty! #JLo #JenniferLopez #JoshDuhamel #JenniferCoolidge #JenniferLopezFan #Hollywood #ShotgunWedding ♬ Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 - Bizarrap & Shakira

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά