Η μητέρα & η αδερφή του Βασίλη Τσιάρτα, τον αδειάζουν πανηγυρικά με επιστολή

Ξένο σώμα ο για την οικογένειά του ο Βασίλης Τσιάρτας: -  Οι ομοφοβικές & ρατσιστικές αναρτήσεις του που προκάλεσαν έκρηξη οργής 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Όπως έγινε γνωστό, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Βασίλης Τσιάρτας βάζει υποψηφιότητα με το κόμμα «ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» των Θάνου Τζήμερου και Φάηλου Κρανηδιώτη για τις επερχόμενες εκλογές.

Η μητέρα του και η αδελφή του με επιστολή τους που δημοσιεύτηκε στον τοπικό ιστότοπο της Βέροιας, anepikairos.gr, αποστασιοποιούνται πλήρως από τις πολιτικές πεποιθήσεις του Βασίλη Τσιάρτα και διευκρινίζουν πως οι πεποιθήσεις τους ουδέποτε ήταν «ομοφοβικές, ρατσιστικές ή εθνικιστικές» διαχωρίζοντας τη θέση τους απ’ τον Βασίλη Τσιάρτα.  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Αναλυτικά αναφέρονται τα εξής στην επιστολή:

Αναφορικά με την δήλωση υποψηφιότητας του Βασιλείου Τσιάρτα του Αναστασίου.

Βέροια, 06/02/2023

Προς αποφυγήν κάθε παρεξηγήσεως ή σύγχυσης και εξ αφορμής της δηλωθείσας υποψηφιότητας του Βασιλείου Τσιάρτα του Αναστασίου, επιθυμούμε να διευκρινίσουμε ότι, παρά την συγγενική μας σχέση, ουδεμία απολύτως σχέση έχουμε ή πρόκειται ή θέλουμε να έχουμε με την προσφάτως ανακύψασα πολιτική δραστηριότητα του ανωτέρω και την υποψηφιότητά του με συγκεκριμένο πολιτικό σχηματισμό.

Άλλωστε, ουδέποτε στην οικογένειά μας είχαμε ομοφοβικές, ρατσιστικές ή εθνικιστικές αντιλήψεις αλλά αντίθετα διαπνεόμασταν από δημοκρατικές, προοδευτικές και αλληλέγγυες ιδέες, όπως αυτές μας εμφυτεύθηκαν από τον σύζυγο και πατέρα μας Αναστάσιο Τσιάρτα και την οικογένειά του».

Δες παρακάτω την επιστολή:

 

 

 

Οι ομοφοβικές και ρατσιστικές αναρτήσεις που προκάλεσαν έκρηξη οργής

Βασίλης Τσιάρτας αγαπήθηκε από τους φιλάθλους της ΑΕΚ και της Εθνικής ομάδας για τη δεξιοτεχνία του και το παιγνίδι - «κέντημα» που έκανε μέσα στο γήπεδο.

Όμως, μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, ανέλαβε δράση στα social media, αποκαλύπτοντας τις ομοφοβικές και ρατσιστικές του πεποιθήσεις.

Και ήταν αυτές οι απαράδεκτες αναρτήσεις του που τα τελευταία χρόνια έχουν προκαλέσει κύμα οργής και αγανάκτησης 

Ο Βασίλης Τσιάρτας τον Οκτώβριο του 2017 ξεδίπλωσε τις ομοφοβικές του πεποιθήσεις με ανάρτησή του στο Facebook με αφορμή το νόμο για την νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου.

Όπως είχε γράψει: «οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν. Υ. Γ. Νομιμοποιήστε κ τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα».

 

  

  

 

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων αλλά επέμεινε με νέα ανάρτησή του: 

«Όσους γάμους όσες παρελάσεις κ οτιδήποτε άλλο κάνουν δε πρόκειται να το δεχθώ ως φυσιολογικό. Με ξεπερνάει βέβαια το ότι θέλουν να έχουν κ παιδιά όπως επίσης κ το να βγαίνουν δημόσια να το επιδεικνύουν. Στο σπίτι του ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει. Κ αυτά τα ότι όποιος δε συμφωνεί είναι ρατσιστής κ διάφορες τέτοιες αηδίες να πάνε να τα πούνε αλλού. Υπάρχει πέρα από την αισθητική του κάθε ανθρώπου κ η αξιοπρέπεια. Ο θεός έπλασε τον Αδάμ κ την Εύα. Τα υπόλοιπα κατασκευάστηκαν για κατανάλωση».

 Ένα μήνα μετά το ομοφοβικό παραλήρημα ο Βασίλης Τσιάρτας ενοχλήθηκε σφόδρα από τον 11χρονο Αμίρ και την κίνηση του Αλέξη Τσίπρα, που τότε ήταν πρωθυπουργός, να του χαρίσει την ελληνική σημαία.

«Την ελληνική σημαία πρέπει να την κρατάνε Έλληνες. Αδιαπραγμάτευτο», έγραψε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής στο twitter.

 

Μετά τη ρατσιστική επίθεση στο προσφυγόπουλο, τον Απρίλιο του 2018 ο Βασίλης Τσιάρτας επανήλθε με νέες ομοφοβικές αναρτήσεις με αφορμή το σχέδιο αναδοχής παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια που είχε κατατεθεί στη Βουλή.

Και πάλι με ανάρτησή του στο Facebook έγραφε τα εξής εμετικά:

«Φυσικά και σεις οι διαφορετικοί έχετε τα ίδια δικαιώματα όπως όλοι μας. Το να θέλετε όμως να μας επιβάλετε μη φυσιολογικά ήθη, ανωμαλίες και παραλογισμούς πάει πολύ. Το ότι βρήκατε μια κυβέρνηση που έχει τα ίδια μυαλά με σας δε σημαίνει ότι θα τα αποδεχθούμε όλα. Θέλετε να αλλοιώσετε την Ελλάδα αλλά δε θα τα καταφέρετε όσο θα προκαλείτε και θα θέλετε να δημιουργήσετε αρρωστημένα πρότυπα. 

Φυσικά και τα παιδιά πρέπει όλα να έχουν στέγη, στοργή και αγάπη αλλά στα φυσιολογικά πλαίσια που όλοι γνωρίζουμε».

Ο Βασίλης Τσιάρτας το τερμάτισε, πάντως, τον Ιούνιο του 2020 όταν τον ενόχλησε μια διαφήμιση μεγάλου σούπερ μάρκετ με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα.

Το σλόγκαν της διαφήμισης ήταν «Μπαμπάς είναι όλα αυτά που θέλεις και ακόμα περισσότερα» και η φωτογραφία έδειχνε έναν πατέρα αγκαλιά με την κόρη του η οποία του είχε κάνει ότι ήθελε βάζοντάς του κοκκαλάκια στα μαλλιά και βάφοντάς του το πρόσωπο.

 

 Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, όμως, έκρινε ότι επρόκειτο περί χυδαιότητας

 

 

Το απαράδεκτο σχόλιο για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Την ιστορική μέρα της 7ης Οκτωβρίου 2020, όποτε και η Χρυσή Αυγή κηρύχθηκε εγκληματική οργάνωση, η Βασίλης Τσιάρτας δεν δυσκολεύτηκε να επιλέξει πλευρά.

Συγκεκριμένα, ξεπέρασε τον εαυτό του γράφοντας στο Twitter πως «η σημερινή εύκολα χαρακτηρίζεται και ημέρα της υποκρισίας»

 

 

Ρατσιστική επίθεση κατά του Αντετοκούμπο

Με μία ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Βασίλης Τσιάρτας τάχθηκε κατά της επιλογής του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα σημαντικότερα πρόσωπα της χώρας για την επέτειο των 200 ετών από την Επανάσταση.

Ο ίδιος εξαπέλυσε βέλη κατά της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» για τον εορτασμό των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, και κυρίως κατά της προέδρου της Επιτροπής, Γιάννας Αγγελοπούλου, την οποία μάλιστα χαρακτήρισε «τραγική».

 

 Πρόσφατα δε, με αφορμή τους εμβολιασμούς κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, επέλεγε να εξαπολύσει ρατσιστικό οχετό ξανά κατά προσφύγων, αποκαλώντας τους μάλιστα «λαθρομετανάστες»

 

Μάλιστα, από τις αναρτήσεις του στο Twitter φαίνεται να είναι και θερμός υποστηρικτής του ακροδεξιού ούγγρου πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν, τις αποφάσεις του οποίου, κατά των ΛΟΑΚΙ, φαίνεται να «χειροκροτά».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;