«Οι γονείς μου έμαθαν ότι έκανα χρήση ουσιών από την τηλεόραση»

Ο Μελέτης Ηλίας μίλησε για την προσωπική του ζωή, για την σύζυγό του, ενώ αποκάλυψε πως οι γονείς του έμαθαν πως έκανε χρήσεις ουσιών από την τηλεόραση.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, #The2nightShow βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας 7/2 ο Μελέτης Ηλίας.

Στα προσωπικά του αναφέρθηκε στη σύζυγό του, με την οποία είναι μαζί από το 2005, τονίζοντας πόσο έχουν δουλέψει τη σχέση τους όλα αυτά τα χρόνια. Μάλιστα, όπως έχει πει και στο παρελθόν απευθύνθηκαν και σε σύμβουλο γάμου για να ξεπεράσουν τα προβλήματα που προέκυψαν με το πέρασμα του χρόνου.

«Δουλέψαμε αρκετά με τη σύζυγό μου, έχουμε πάει και σε σύμβουλο γάμου. Εμείς είχαμε βρεθεί σε μια κούραση των χρόνων, προσπαθούσαμε να βρούμε τι φταίει. Κατάλαβα τι πρέπει να κάνω για να μπορέσω να υπάρξω σε ένα σπίτι που λέγεται οικογένεια γιατί ήμουν λίγο στον κόσμο μου. Με βοήθησε πολύ», ανέφερε ο Μελέτη Ηλίας.

Όσον αφορά στα εφηβικά του χρόνια αλλά και την περίοδο που έκανε χρήση ουσιών, ο Μελέτης Ηλίας αποκάλυψε: «Δεν είχα δύσκολη εφηβεία. Ως μοναχοπαίδι νιώθω από τις διηγήσεις των γονιών μου ότι ήμουν πολύ εντάξει ως παιδί. Οι γονείς μου έμαθαν από μία συνέντευξή μου στην τηλεόραση ότι στα 25 μου έκανα χρήση απαγορευμένων ουσιών. Δεν θυμάμαι με ποια αφορμή το είπα, αλλά μου βγήκε. Όταν με είδε μου λέει “σοβαρά μιλάς; πότε; αφού εδώ ήσουν 20 χρονών;”. Μετά μου είπε ότι κάτι είχε ψυλλιαστεί.

Τα μυαλά τότε ήταν πάνω από το κεφάλι. Το γεγονός ότι ξεμπέρδεψα με αυτά, σε εμένα θεωρώ ότι ήταν καθαρά θέμα κω@@@ας. Ήμουν τυχερός, είπα τέλος, ένιωθα ότι χάνω την μπάλα».

 

O Μελέτης Ηλίας μίλησε για τον ρόλο από τις «Άγριες Μέλισσες» που  απέρριψε και γιατί θεωρούσε ότι δεν θα είχε επιτυχία η σειρά.

O ηθοποιός ανέφερε: «Όταν μου είπαν για τις Άγριες Μέλισσες, τους είπα “αποκλείεται”. Και μάλιστα είχα πει και την αμίμητη ατάκα ότι “τον πρώτο μήνα θα κοπεί”. Αν πήγαινα στις Άγριες Μέλισσες, δεν θα πήγαινα στα “Καλύτερά μας χρόνια”. Μου είχαν προτείνει το ρόλο που έκανε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, τον δάσκαλο.

Φοβερός ρόλος και ο Δημήτρης εξαιρετικός. Νόμιζα ότι θα είναι προχειροδουλειά επειδή θα ήταν εποχής και καθημερινό. Θα ήμουν βλάκας αν έλεγα ότι δεν το μετάνιωσα. Εννοείται ότι το μετανιώνεις. Από την άλλη όμως δε θα μου ερχόντουσαν τα “Καλύτερά μας Χρόνια”».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν