Γέννησε η Τζούλια Αλεξανδράτου: Η πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με το μωρό της

Τζούλια Αλεξανδράτου: Ανάρτησε βίντεο με τον σύντροφό της - «Γεννήθηκε το μωρό μου! Πάρις, σε αγαπάμε όσο δεν υπάρχουν λόγια! Καλωσόρισες!» 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο η Τζούλια Αλεξανδράτου, όπως ενημέρωσε με ανάρτησή της στα social media.

Δημοσιεύοντας φωτογραφία από το μαιευτήριο αγκαλιά με το μωρό της, η Τζούλια Αλεξανδράτου συνόδευσε την ανάρτηση με τα πρώτα λόγια μετά τη γέννα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τούνη & Αλεξάνδρου ξεσπούν για τα σχόλια στις φωτο με το νεογέννητο στα χιόνια - «Μη με πρήζετε, ανοίξτε και εσείς κανένα βιβλίο! Κουράσατε»

 

«Γεννήθηκε το μωρό μου Πάρις! Σε αγαπάμε όσο δεν υπάρχουν λόγια Καλωσόρισες ( 9 μηνες Πεθαν@ ) ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα καταλάβει το ταξίδι της ζωής. Η ζωή σου είναι δική σου. Θα είμαι για πάντα απίστευτα ευγνώμων, τυχερή και ευλογημένη. Η ζωή μου τώρα αρχίζει. Έχω ό,τι Θέλω. ΟΛΑ ΜΟΥ», έγραψε η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Όλο αυτό το διάστημα της εγκυμοσύνης, η Τζούλια Αλεξανδράτου δημοσίευσε στιγμιότυπα με τη φουσκωμένη της κοιλιά στα social media, ωστόσο η ίδια δεν θέλησε να αποκαλύψει την ταυτότητα του πατέρα του μωρού της, αλλά και όλες τις λεπτομέρειες της προσωπική της ζωής.

   

 

Το μοντέλο αποφεύγει τα τελευταία χρόνια να βρίσκεται κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας και φροντίζει να μοιράζεται με το κοινό ό,τι εκείνη θέλει μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, αλλά και το OnlyFans.

Ωστόσο, χθες έκανε τη διαφορά και δημοσίευσε στο προφίλ της ένα insta story με τον σύντροφό της. Μπορεί σε αυτό να έχει χρησιμοποιήσει φίλτρα και η εικόνα να μην ήταν καθαρή, όμως είναι η πρώτη φορά που δείχνει το πρόσωπό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο βίντεο που ανάρτησε, η Τζούλια Αλεξανδράτου κι εκείνος ανταλλάζουν ένα φιλί. Πάνω στο story, συμβούλευσε το κοινό της να επισκεφτεί το προφίλ της στο OnlyFans για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη σχέση τους. «Για όποιον θέλει να δει τον σύντροφό μου και πατέρα του παιδιού μου κι όλη μου την προσωπική ζωή, μπορεί να πάει στο OnlyFans», έγραψε.

 

 

Το πρώην μοντέλο θέλησε το πρωί της Τρίτης να μοιραστεί νέα στιγμιότυπα της νεογέννητης κόρης της, ενώ δεν δίστασε να γράψει μερικά λόγια για την… προσωπικότητα του βρέφους.

«Το πρώτο πράγμα που είπα μόλις βγήκε από την κοιλιά μου είναι ότι είναι πολύ όμορφη. Της μίλησα… Hi Paris! Και με ύφος και λίγη αγένεια θα έλεγα, δεν μου έδωσε καμία σημασία. Φαίνεται πολύ feisty και παρτάκιας, αυτή την εντύπωση μου έδωσε. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες. Φαίνεται με πολύ προσωπικότητα, έντονη και επιβλητική. Με κοίταξε με ύφος» αποκάλυψε η Τζούλια Αλεξανδράτου.

 

 

  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»