Starbucks Νέα Χρονιά, Νέα Όνειρα, Νέοι Στόχοι! Ζήστε όπως σας αξίζει.

 Κάθε νέα χρονιά είναι και μια νέα αρχή. Μια αφορμή να κάνουμε ανασκόπηση, να εστιάσουμε σε όσα μας άγγιξαν και στα συναισθήματα που μας δημιούργησαν, να ονειρευτούμε και να θέσουμε νέους στόχους. Στόχους που με πολύ προσπάθεια θα μας οδηγήσουν εκεί που θέλουμε και θα μας ευχαριστήσουν!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Την φετινή χρονιά, επιλέξτε να είστε ο εαυτός σας, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Επιλέξτε να ζήσετε όπως «αγαπάτε» με όσους αγαπάτε! Επιλέξτε το καλύτερο για εσάς και κυρίως ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σας.

Τα Starbucks θα είναι πάντα το μέρος, όπου μπορείτε να «δώσετε ραντεβού» με την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας, απολαμβάνοντας υπέροχα ροφήματα, μόνοι ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Επισκεφτείτε το κοντινότερο κατάστημα Starbucks και αναζητήστε τις μικρές χαρές που θα δώσουν την απαραίτητη ώθηση να ξεκινήσετε να κάνετε πράξη όλα τα θέλω σας. 

 

Υπέροχοι Συνδυασμοί Με Γάλα Βρώμης

Νέο Caramelised Macadamia Oat Latte: Ο αγαπημένος Signature Espresso Roast, αναμειγνύεται με την βουτυρένια γεύση από μακαντάμια και τις απαλές νότες καραμέλας, σ’ ένα υπέροχά γευστικό ρόφημα με κρεμώδες γάλα βρώμης. Γαρνίρεται με καραμελωμένη ζάχαρη με γεύση μακαντάμια, για να απογειώσει κάθε σας στιγμή.

 

 

 

Νέο Honey & Hazelnut Oat Latte: Απαλές νότες μελιού, γίνονται ένα με τον έντονο Signature Espresso Roast, την καβουρδισμένη γεύση φουντουκιού και το κρεμώδες γάλα βρώμης. Το νέο latte των Starbucks, θα σας συντροφεύσει κάθε ώρα της ημέρας και θα απογειώσει γευστικά κάθε σας στιγμή με την υπέροχη απαλή γεύση του και το γλυκό topping από μέλι. Διαθέσιμα και στην κρύα εκδοχή τους για όσους απολαμβάνουν τον καφέ τους κρύο όλο τον χρόνο.

 

 

 

Όταν Η Σοκολάτα Συναντά Τo Πρέτζελ:

Έρωτας Από Την Πρώτη Γουλιά Νέα Salted Pretzel Hot Chocolate: Αν είστε λάτρης της σοκολάτας, αυτό το ρόφημα θα σας εκπλήξει ευχάριστα με την γλυκιά και ταυτόχρονα αλμυρή γεύση του. Πλούσιες νότες σοκολάτας, σαντιγί σοκολάτας και τραγανά κομμάτια πρέτζελ, είναι μερικά από τα «μαγικά» συστατικά αυτού του ροφήματος. Άκρως «ερωτεύσιμο» και λαχταριστό.

 

  

 

 

Chocolatey Pretzel Frappuccino®: Αυτόν τον Φεβρουάριου, τα Starbucks σας προσκαλούν να ζήσετε τον πιο ερωτικό μήνα του χρόνου! Από τις 7 έως και τις 14 Φεβρουαρίου, μπείτε σε ρομαντική διάθεση με το νέο Chocolatey Pretzel Cream Frappuccino. Η γλυκιά γεύση της σοκολάτας και η αλμυρή γεύση του πρέτζελ, συναντιούνται σε αυτό το φανταστικό Frappuccino που γαρνίρεται με πλούσια σαντιγί από σοκολάτα και τραγανά κομμάτια πρέτζελ.

 

 ​

 

Νέος Tribute Blend®: Μια Ωδή στον Καφέ Ένα υπέροχο χαρμάνι τεσσάρων προελεύσεων καφέ και τριών μεθόδων επεξεργασίας από όλη τη ζώνη του καφέ, με νότες μαύρου κερασιού και μπαχαρικών. Το Tribute Blend® δημιουργήθηκε για πρώτη φορά 2011 για τον εορτασμό της 40ης επετείου των Starbucks και αποτελεί φόρο τιμής στα επιτεύγματα των παραγωγών καφέ σε όλες τις περιοχές καλλιέργειας του.​

Νότες βοτάνων από τη Sumatra, σοκολατένιος Colombia, μπαχαρικά από τη Papua New Guinea και φρουτένιος Ethiopia, συνθέτουν ένα απόλυτα ισορροπημένο χαρμάνι χρησιμοποιώντας και τις 3 μεθόδους επεξεργασίας: υγρής πλύσης, μερικής πλύσης αλλά και τη φυσική μέθοδο!

Ο ιδανικός τρόπος να ξεκινήσει η νέα χρονιά με μια τέλεια κούπα καφέ! Νέα Υπέροχα Αξεσουάρ Καφέ Η αλλαγή στις μικρές καθημερινές συνήθειες σας μπορούν να κάνουν τη διαφορά!

Βάζοντας στην καθημερινότητά σας ένα επαναχρησιμοποιούμενο ποτήρι ή θερμός μειώνετε τη χρήση πλαστικών και χάρτινων ποτηριών συμβάλλοντας στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Μην ξεχνάτε, ότι στα καταστήματα Starbucks, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το δικό σας επαναχρησιμοποιούμενο ποτήρι ή θερμός, κερδίζετε 25 λεπτά έκπτωση στο ρόφημά σας.

  

 

 

 

Αυτή την εποχή, στα καταστήματα Starbucks θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από θερμός, επαναχρησιμοποιούμενα ποτήρια και άλλα αξεσουάρ καφέ, σε μοναδικά χρώματα και σχέδια που θα λατρέψετε.

Επιλέξτε το δικό σας αγαπημένο και κάντε τη διαφορά χρησιμοποιώντας ξανά και ξανά!

Αυτή τη χρονιά, θέστε στόχους που θα σας δώσουν κίνητρα να συνεχίσετε! Συνεχίστε να είστε ο εαυτός σας, με ότι κάνετε να συμπληρώνει όλα σας τα «κουτιά»!

  

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!
Το JBL Snow Party επιστρέφει για το 2024 με τους εκρηκτικούς Martin Garrix και Tigerlily στην σκηνή!
Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου
Have you heard it? Η πιο... «crunchy» διαφήμιση της McDonald’s™ Κύπρου από την TBWA\Entelia!