Ένα «Μαρτάκι» αφιερωμένο στο ΤELETHON Κύπρου!

Για 7η χρονιά τα βραχιόλια του Μάρτη κάνουν νωρίς νωρίς την εμφάνισή τους, προσφέροντας από τα καθαρά έσοδα των πωλήσεων τους στην ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου του TELETHON Κύπρου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Για το φετινό βραχιόλι του Μάρτη η δημιουργός του Mia Lagou, επέλεξε την πασχαλίτσα, το απόλυτο σύμβολο της χαράς, της αισιοδοξίας για τη ζωή, της τύχης και της αγάπης!

Γεμάτο θετική ενέργεια, με σκοπό να προσφέρει μια καλύτερη ζωή στους συνανθρώπους μας με νευρομυϊκές, γενετικές και άλλες παθήσεις. Στηρίζοντας την προσπάθεια και φορώντας το Μαρτάκι 2023, με περηφάνια δίνουμε απλόχερα ελπίδα. Δίνουμε Χαρά στη Ζωή!

Η ομάδα του TELETHON Κύπρου, μας προσκαλεί να φορέσουμε το πιο φωτεινό μας χαμόγελο και να διαδώσουμε τον σκοπό, τόσο με τη χρήση του βραχιολιού, όσο και με την ανάρτηση φωτογραφιών του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, κάνοντας Tag τους λογαριασμούς της δημιουργού Mia Lagou, του TelethonCyprus (Facebook) / Telethon_Cyprus (Instagram) και του Συνδέσμου Μυοπαθών Κύπρου, χρησιμοποιώντας τα Hashtags #telemartis2023, #martakizwis #telethoncyprus Το βραχιόλι διατίθεται στην τιμή των €5, εκ των οποίων τα €4 θα διατεθούν στο TELETHON Κύπρου.

Στην όλη προσπάθεια για το Μαρτάκι 2023, συνέβαλαν ουσιαστικά η Ελευθερία Ιωάννου που επιμελήθηκε τη συσκευασία, τα τυπογραφεία Κώνος, το ACS Courier, ο Σύνδεσμος Μυοπαθών Κύπρου αλλά και πολλοί εθελοντές που αγκαλιάζουν κάθε καινούργια ιδέα!

Για παραγγελίες και πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στα τηλ. 22392610, 22392608 και 22392815, μέσω email στο mda@cing.ac.cy, στην ιστοσελίδα www.cing.ac.cy/telethon ή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Δειτε Επισης

Νέο KEANITA App: Όλος ο κόσμος του KEANITA Kids Club είναι πλέον στο smartphone σου!
Συνεχίζεται για 2η Χρονιά η πρωτοβουλία “Back to School is for everyone” από τα M&S
Το Serena Beach Restaurant είναι και φέτος το πιο hot summer spot του νησιού!
Ο Συνδέσμος Μωρά Θαύματα ευχαριστεί την εταιρεία Μιτσίδη
Σύνδεσμος Φίλων Μονάδας Εντατικής Νεογνών: Κρατάµε τη Θερµοκοιτίδα Αγάπης ζεστή
75 Χρόνια ΚΕΑΝ, 75 Χρόνια «Μες τη Ζωή Μαζί»: Δείτε το νέο τηλεοπτικό σποτ
Νέα μαλακτικά ρούχων ΕΥΡΗΚΑ SENSES. 100 πιστοποιημένες ημέρες αρώματος και φρεσκάδας!
Απολαύστε την απόλυτη περιπέτεια camping με κορυφαίο εξοπλισμό από το DECATHLON!
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar!
London Essences: Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά