Σπύρος Μπιμπίλας εναντίον Δανδουλάκη - Ρίχνει τα βέλη του και στην Ράντου

Η Ελένη Ράντου τοποθετήθηκε δημόσια με μια ανάρτηση 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

O Σπύρος Μπιμπίλας προχώρησε σε μια ανάρτηση φωτιά στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ρίχνοντας τα βέλη του στην Κάτια Δανδουλάκη και την Ελένη Ράντου που δεν συμμετείχαν στη μεγάλη απεργία που πραγματοποιήθηκε με αφορμή το Προεδρικό Διάταγμα.

«Ακούσαμε με έκπληξη την αγαπητή και σεβαστή σε όλους μας Κάτια Δανδουλακη που κράτησε ανοιχτό το θέατρο της την μέρα της μεγάλης απεργίας όλων των καλλιτεχνών (αναφαίρετο δικαίωμα στον κάθε πολίτη να μην συμφωνεί με απόφαση των οργάνων) ότι αυτό έγινε για αντιπολιτευτικούς λόγους.

Κρίμα είναι να μας κατατάσσει όλους ότι μόνο μέλημα έχουμε την εργαλειοποίηση των προβλημάτων γιατί έρχονται εκλογές! Μα πριν τις εκλογές η Κυβέρνηση έφερε το χάος με το ΠΔ της. Δεν το φέραμε εμείς! Εξάλλου ακόμα και οι ηθοποιοί που πρόσκεινται στο κυβερνών κόμμα είναι στους δρόμους και αυτοί! Αυτό λέει πολλά.

Επίσης οι 4 ηθοποιοί που παίζουν μαζί της (που σημειωτέον δεν συμμετείχαν στην Γ.Σ. όπου ενδεχομένως θα μας ανέπτυσσαν τον προβληματισμό τους) θα μπορούσαν απλά να μην πάνε στο Θέατρο κ να της πουν ότι συμμετέχουν στην απεργία. Δεν το έκαναν από φοβο;

Να μην την κακοκαρδίσουν; Μα όταν ταυτόχρονα είναι υπέρμαχοι του metoo πως φοβούνται να της πουν το αυτονόητο; Ούτε εμείς θέλουμε να κλείνει ο πολιτισμός αλλά όταν αυτός είναι ο μόνος ηχηρός δρόμος για να στείλεις μηνύματα δεν έχεις παρά να το κάνεις!

Όσο για την αγαπητή και αξιόλογη Ελένη Ράντου που επίσης κράτησε ανοιχτό το θέατρό της παίζει μόνη της κι είναι η ίδια παραγωγός κι όχι μέλος του Σεη …», έγραψε ο γνωστός ηθοποιός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

 

 

Η Ελένη Ράντου τοποθετήθηκε δημόσια με μια ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Ας μην αποπροσανατολίζουμε τη συζήτηση, μετρώντας ποσοστά επιτυχίας, το αίτημα για ένα πτυχίο αντάξιο των σπουδών, είναι τόσο δίκαιο που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν.

Οι διαφωνίες πάνω στον τρόπο που διεκδικείται αυτό το δίκαιο, δεν μειώνουν την υποχρέωση της κάθε κυβέρνησης να δώσει μια λύση αξιοπρέπειας σε τόσα νεανικά όνειρα. Ο στόχος παραμένει αυτός. Δώστε μια λύση σε ένα γόρδιο δεσμό χρόνων που κάνει τη σπουδή, κάτι σαν μεταξύ μας μυστικό, που δεν αναγνωρίζεται πουθενά.

Δώστε στους νέους ανθρώπους την αξιοπρέπεια που στερήθηκε η δική μας γενιά. Το ερώτημα για το αν το κλείσιμο των θεάτρων είναι μοχλός πίεσης της εκάστοτε κυβέρνησης, η αν πυροβολούμε τα πόδια μας με αυτόν τον τρόπο, είναι μια άλλη κουβέντα, για άλλη στιγμή».

​ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»