«Δεν κρύβομαι γενικά. Αν ήταν ο Πέτρος Ιακωβίδης ο σύντροφός μου, θα το έλεγα»

Ζόζεφιν: Ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο έρωτας στη ζωή της, η καριέρα και η #Eurovision

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η Ζόζεφιν έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει στη #Eurovision, την επιτυχία της με τίτλο #Μάγια, αλλά και την πορεία της στο τραγούδι.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου και αρχικά, αναφέρθηκε σε μια περίοδο της ζωής της, που παραλίγο να αφήσει τη μουσική.

«Ήταν μια στιγμή πριν βγει το #Μάγια που ήμουν στάσιμη. Δούλευα σε μαγαζιά με πολύ καλούς καλλιτέχνες, αλλά δεν είχα κάνει την επιτυχία που είχα στο κεφάλι μου. Κι έλεγα ότι αν δεν πετύχω αυτό που θέλω, θέλω να σταματήσω το τραγούδι», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για τη συνεργασία της με τον Λεωνίδα Σώζο. «Θυμάμαι όταν μου έφεραν το #Μάγια και συναντηθήκαμε με τον Λεωνίδα Σώζο και μου το λέει μέχρι και σήμερα. "Έλεγες ότι αν δεν βρεις καλά τραγούδια, θα σταματούσες τη δουλειά. Είδες που έχεις φτάσει μέχρι σήμερα;", μου λέει. Ήταν καρμικό να συναντηθούμε, χωρίς την αποτυχία δεν έρχεται η επιτυχία. Έπρεπε να γίνουν κάποια πράγματα, να ζοριστώ και οικονομικά», εξήγησε.

Όσο για το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει κάποια στιγμή την Ελλάδα στη #Eurovision, είπε: «Όσο δουλεύω παραπάνω και "ψήνομαι" με τα live, με βοηθάει γιατί εξελίσσομαι. Θέλω αν εκπροσωπήσω την Ελλάδα ή την Κύπρο, να μπορώ να δώσω το 100% μου, να έχω ένα καλό τραγούδι, μια καλή ομάδα και όλο αυτό να αποδώσει, γιατί μου αρέσει ο ανταγωνισμός, μου αρέσει να νικάω. Θέλω να πάω όσο πιο οργανωμένα γίνεται για να φέρω την πρωτιά».

«Η Έλενα Παπαρίζου μου είπε ένα πράγμα για τη #Eurovision κι αυτό μου έχει μείνει, γιατί θέλω να μπω στο mood που είχε νιώσει κι εκείνη τότε. Μου είπε ότι όταν της είχε γίνει η πρόταση για τη# Eurovision και δέχτηκε, είχε ήδη πάει κι είχε γυρίσει. Το είχε φανταστεί δηλαδή, ήδη στο μυαλό της ότι θα το κάνει», συμπλήρωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και ξεκαθάρισε τι συμβαίνει με τον Πέτρο Ιακωβίδη, με τον οποίο και φημολογείται ότι βρίσκεται σε σχέση.

«Δεν κρύβομαι γενικά. Αν ήταν ο Πέτρος Ιακωβίδης ο σύντροφός μου, θα το έλεγα. Πιο παλιά, ο κόσμος ήξερε αν είμαι σε σχέση, δεν είναι κρυφό. Τα τελευταία χρόνια έχω επιλέξει να είναι κρυφό, αν και δεν είμαι σε σχέση αυτή την περίοδο. Είναι η προσωπική μου ζωή κι έχω επιλέξει να είναι για τον εαυτό μου. Δεν είναι προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή. Αν έρθει κάτι που θα αξίζει τον κόπο, θα το μάθουμε όλοι μαζί», είπε κλείνοντας.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μήλιου, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Μπαράζ τοποθετήσεων του Δημήτρη Παπανώτα, μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»